Euroleague Fantasy Challenge 2012

Sezonun başlamasına dakikalar kaldı. Öncelikle tüm katılımcalara başarılar diliyorum.
Özellikle ilk defa oynayacaklara yardımcı olduk, umarız herhangi bir problem yasanmaz.

Ben de kadromu sekillendirdim; ilk haftalarda yuksek puanlar beklemiyorum ama zaman gectikce yukarılara tırmanacagımı dusunuyorum.

Iyi olan kazansın :)

Son anda da olsa takımımı kurdum bekliyorum bakalım ne olacak :) Takımım;

Tutku Açık
Sergio Rodriguez

Danilo Gallinari
Nicola Batum
Jaka Lakovic
Emir Preldzic

P.J. Tucker
Furkan Aldemir
Esteban Batista
Boni Ndong

Ab-m7YsCQAAU-22.jpg

Arkadaşlar cahilligime verin ama bu live eurolagede takip ettigimizde maçın oyuncularının istatiklerini veren bölümün sonundaki RKG puanı oyuncunun oyunda şu ana kadar elde ettigi puanı mı yansıtıyor yoksa başka bişey mi ifade ediyor ?

krilenko galibiyet bonusuyla 41 puan alacak. bende çok para diye yanaşmamıştım ama gerçekten müthiş puan aldı. kadrosunda olanlar yaşadı.
bunun yanında teodosic te iyi puan getirdi. Teodosic te bir çok kadroda vardı. krstic te çoğu kadroda olan isim ama ortalamanın altında en azından parası karşılığında puan getirmedi.
üçüde bende yoktu :)

Benim kadrom şöyle

Bo Mccaleb
Aleksey Shved

---------------
Emir Preldzic
Sasha Vujacic
Piotr Szczotka
Damir Rancic
-------------------

Sofoklis Schortsanitis
Furkan Aldemir
Andrei Kirilenko
Tomas Hampl

Tomas Hampl'i parasizliktan aldım mecburen. :)))

Özellikle Shved, Preldzic ve Schortsanitis'e çok güveniyorum. Bir de yeterince süre alabilirse Furkan'a tabii ki.

Evet CSKA' dan Kirilenko, Teodosic ve Shved daha ilk haftadan insanları havaya soktu; bu üçlüye sahip takımlar 90 puanı cebine koydu ama bu oyunculara sahip takımlar da oyuna başlarken 200 kredisini bu isimlere harcadıkları için kalan 300 krediyi 7 oyuncuya dağıtmış oldular. Kısacası kredileri dahilinde kalan 7 oyuncudan nasıl verim alacaklarını görmek gerekecek.

Örneğin Önder kardeşimin oyuna 9 oyuncuyla başlamış olduğuna hepimiz canlı canlı şahit olduk. :)

Benim bu akşam oyuncum yoktu; zaten elimdeki oyunculardan da çok abartı performanslar beklemiyorum, ilk etapta oyuncuların değerleri oturana kadar takım kredisini yükseltmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.