Euroleague Fantasy Challenge 2012

Beni bu hafta Bourousis batırdı ayrıca savanoviç 2 puan getirdi . Diamantidis saolsun 26 puan getirdi haftaya Diamantidis 25-30 arası puan bekliyom fener oynuyorlar obrodovic ikili oyunları çok sever mike batiste ve diamantidis insallah güzel puanlar getirecek . Favori oyuncularınız varsa söyleyin bizde faydalanalım .

weems allahından bul, lakoviç malum cska deplasmanı,a.jacksonda madrid deplasmanı yüzünden kadromdan çıkardım.

domercantı almak içinde yanına ukiç-thornton koydum,büyük risk aldım hadi hayırlısı. 12.80 fazladan kredide gelecek haftaya bıraktım.

Lorbeki takıma kazandırmak için,uzun rotasyonumu tamamen değiştirdim,top 16da pek varlık gösteremeyen mirotiçi de dışarı aldım. Son oyuncu içi barac mı tomic mi hala karar veremedim.

Hobarey!!!169 puanla haftayı lider kapatıp Top 16 ya güzel veda etmişiz.:) Ntvspor liginde de 6. olmuşum ilk 5 i tv de gösteriyorlardı şanşa bak. :)

Son haftaya Vanjura'nun 1 sayı gerisinde girmiştim, iki oyuncum puan getirmedi ama, sezonu lider bitirmeyi başardım. Tüm kullanıcıları içerisinde de 42. sırayı almışım.

ligi son 2 haftadır bırakmıştım. şimdi nasıl bitirdim diye baktım ama lig bitmemiş hala. bu sürprz oldu. kadroyu kurmaya devam edeceğiz...

ben bu playoff 3. hafta için kadromu kurdum. bu şekilde maçlar daha heyecanlı oluyor. oly-siena ve maccabi-Pana maçları izlenecek maçlar...