Euroleague Fantasy Challenge 2012

Kirilenko geçen hafta VTB Liginde kısa bir süre oynamasına ragmen 22 rkg ile oynadı.
Gerisi size kalmıs artık ama kredisinin de 129 oldugunu hatırlatmakta fayda var. Tek tek olarak hemen hemen Kirilenko' nun puanını kazandırabilecek iki tane 65 lik oyuncu bulup kadroya almak daha mantıklı olabilir.

Point guardlar tamam, uzunlar tamam 2 ve 3 numaralardan sonuncusuna karar vermeye çalışıyorum... Spanoulis, Domercant, Lakovic, Sato, ve Vujacic arasında kaldım...

Herkese iyi şanslar!

4 oyuncudan 16.Küçük kuzenin 10 oyuncudan 31 alarak kırdığı rekorla yarışırım bu hafta.Hayır Olympiakos CSKA'yı zorlarken Spanoulis nasıl 5 getirir onu anlamadım.

Andersen 18, McCalebb 25, Domercant 25.. Spanoulis 5 !

Ne adamsın sen Spa.. Ayda yılda bi düşük puan alırsın o da ilk haftaya denk geldi. Hayır çıkartılacak adam da değil, bugün 5 puan getirdi diye kadrodan çıkaranlar olur, haftaya gider gene 25-35 arası birşey yapar, daha da çileden çıkartır insanları.

Dometcant - Spanoulis ve Veremeenko - Shumpert arasında gidip geldim sonunda Domercant ve Shumpert da karar kıldım. İlk seçimim beni yanıltmadı bu akşam da Shumpert'ın şahane oyunuyla kazanırız ;)

Terrell Lyday 16 sayı atıp nasıl 5 rkg alıyor hala anlayamadım maçı izledim 30 dakika sahada kaldı toplam 16/10 isabetli şut istatistigi var.
Rakocevic 0 çekti sağolsun tek yüzümü Nenad güldürdü aldığı 22 rkg ile
İlk gün 3 oyuncudan toplam 28 rkg başlangıcı yaparak kötü bir Top 16 startı verdim umarım devamı iyi gelir.

Sonny Weems + Pete Mickeal = -9 !!!! Yuh artık olacak şey değil. Formayı çıkarın çıplak oynayın daha iyi ...

Dusko Savanovic, Keith Langford, Vladimir Veremeenko ve Chuck Eidson kadroma aldığım ve son saatlerde değiştirdiğim oyunculardı. Yazık oldu, rekor kırılacak bir haftayı çok düşük bir puanla ve ilk defa kredi düşerek kapadım.

Tek tesellim; Joel Freeland' ın yoklugunda performansına cok güvendiğim Luka Zoric' in üst düzey oyunu oldu.

Ve maalesef acı gerçek :
Top16' nın ilk haftasına sınırsız oyuncu değişikliği hakkı ile başladık. Çok cuzi bir miktar olan 480 kredi ile 272,8 puan toplama imkanımız ve şansımız vardı. Kısacası hemen hepimizin 480 krediye sahip olduğunu düşünürsek hepimiz bu hafta çuvalladık...

Point Guards
Petr Samoylenko 27,5
Bo McCalebb 25,3
Shooting Guard & Small Forwards
Keith Langford 20,9
Bojan Bogdanovic 22
Henry Domercant 25,3
Chuck Eidson 26,4
Power Forwards & Centers
Luka Zoric 33
Dusko Savanovic 34,1
Vladimir Veremeenko 35,2
Victor Khryapa 23,1
-----------------------------------------------
TOPLAM : 272,8

Bu hafta 2 3 guard dışında puan getiren guard yok nerdeyse bende guardlardan toplam 4 puan getirdim carlos suarez ve shermandinide hayal kırıklığı olunca toplam 119 küsürle kapadım..

Weems takımın içine etti, ona rağmen 147,7 aldım.

Kısalar feciydi. Huertas, Diamantidis, Spanoulis ve Weems. Hepsinin toplamı sadece 15,7.

@ arda,
luka zoric hamlesi çok akıllıcaymış. bende çok düşündüm ama sene başında 2-3 hafta kadromdaydı hayal kırıklığı oldu güvenemedim. chuck eidson ve jamon lucası sattım bu hafta. onlarda gayet iyi puan getirdiler.
ama yinede en iyi puanımı aldım ve bu hafta ligte 5. olmuşum. genelde de niyahet ilk 100 e girdik :)