Euroleague Fantasy Challenge 2012

Şu an girip kaç puan aldığıma bakmaya korkuyorum eksi puanlar havada uçuşuyor :) Eğer 80 puana ulaştıysam kendimi haftanın birincisi ilan ediyorum :)

Sonny Weems faciasına rağmen haftalardır beklediğim patlamayı yaptım. Ki, Sonny Weems'ten de şüpheleniyordum ama, Maccabi gibi open court oynayan bir takıma karşı etkili olabileceğini düşünmüştüm. Sanırım birçoğumuzun bu haftaki hayal kırıklığı oldu...

Vladimir Vereemenko her zaman beğendiğim bir oyuncu olmuştur ama, bu kadar da etkili olabileceğini düşünmemiştim. Takımımda yoktu, kadroya alanlara tebrikler!

Diğer bir hayal kırıklığını ise Kirilenko'da yaşadım. Maç boyunca çok az sorumluluk aldı ama, yine de 20 verimlilik puanı topladı. AK-47 biraz sıksa çok rahat 30 yapıyor ve önümüzdeki hafta Efes'e coşabilir!

weems faciası-barac kumarının tutmaması üstüne üstük 6-7 haftadır sürekli kadromda olan savanoviçi çıkarmamla hayal kırıklığı ile geçen bir hafta oldu :(( 126.5.

arda,
2 sorum var.
1- mirotic in olmadığı yerde andersen iş yapar mı?
2- gist mi, khyrapa mı? sen khyrapacasın ama, rakiplere göre ne olur? geçen hafta güvenmedim , kadroya almadım, bu haftada güvenemiyorum?

Çok kısır bir döngü var. Kredisi olanlar krediyi doğru düzgün kullanamıyor malesef. Kullanman için Kirilenko'yu falan alman gerekiyor. Maccabi ve Barca'da iyi oyuncular var ama rakipler. Bizden istikrarlı olarak katkı yapan adam yok. Oly'den Spanoulis dışında adam çıkmıyor. Liste böyle uzuyor aslında.

Real'de Mirotic yok, biri sürpriz yapacak. Onu bulan bu hafta öne çıkar.
Maccabi-Barça maçı zorlu geçecek. Orada 1-2 isim öne çıkacak ama kim?

Bu haftaki favori oyuncum milanodan Bourousis dir . Fenerbahçe oynuyorlar fenerbahçenin ikili oyunlar sonrasında üçlük atan uzunların savunmasında sorun var . Omar cook ve Bourousis fenerin canını yakar ( ama fener kazanır ) gibi geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum .

kyhrapayı almamak hataydı.
yalnız krilenko yu alan ve kadrsounda tutan diğer oyuncularda hata yapsada hep iyi puanlar alıyor. Bu senenin dengesini nba den gelen oyuncular çok bozdular.
bu arada mirotic realde oynuyor. ve bo mccaleb döktürüyor.sienada madridte çok önemli bir galibiyet almak üzere.
kadromdan savanovic ve vujacic i çıakrmıştım. vujacic hata oldu. jerrels yerinede rodriguez i aldım. jerrels hamlesi doğru ama rodriguez de sıçtı sıvamak üzere.

Fener uzunlarını kevgire çevirir diye kadroda tuttuğum Bourousis sağolsun daha kötüsü olamazdı. İlla eksi rating toplamasına gerek yok kötü demek için. Weems'e de çok güvendik gruplar öncesi ama ilk tur performansını mumla aratıyor.

McCalebb, Domercant ve Diamantidis haftamı kurtaran oyuncular oldu.

7 oyuncudan 120 puan alarak haftaya giriş yaptık. weems ve mirotiç iki haftadır hayal kırıklığı yaratıyor,sanırım top 16 yı kaldıramayacak bu oyuncular.a.jacksondan geçen hafta alamadığım katkıyı aldım 16.5 ile.

mccalebb 'i almak için kristiç 'i bıraktım şahane bir olay yaptım :)) hem mc calebb den 40 aldım,cska kontenjanımada krhyapayı koyup ondanda 22 aldım. lakoviç-langford-hines ile güzel bir final bekliyorum.

Domercant'ı, PANA deplasmanında etkili olamaz diye kadrodan çıkarttım yine coştu... Mirotic oynamaz diye Reyes'e odaklandım, tereddüt edip almadım, o da şahane oynadı. En kârlı tercihim Huertas'ı değiştirmek oldu.

Haftayı 173 ile kapadım,bu hafta 6. olmuşum gsbaskette.

Weems-lakoviç-a.jackson-mirotiç bu 4 oyuncudan 3ünü değiştiricem bu hafta. langford gibi 30 puanlık bir oyuncu daha bulabilsem o kadar çok rahatlayacam ki.

Son gün puanlarıyla birlikte ilk kez 200 barajına geldim.

Bu hafta Diamantidis-Weems-Bourousis'e yol verip Ukic-Spanoulis-Veremeenko'yu dahil ettim.

Diamantidis'in bu hafta aynı patlamayı yapmasını beklemiyorum. Weems bu saatten sonra patlama yaparsa bi ton küfür yer heralde. Fener'in hareketli uzun sıkıntısından dolayı, Bourousis'e de çok güvendik ama kar yağdı o dağlara. Ukic'e fazla güveniyorum bu hafta, çünkü bütün yük ona binecek gibi görünüyor, tabi gene de riskli seçim görülebilir. Spa'ya her zaman güveniriz,bizle oynadılar diye çıkarmıştım zaten. Veremeenko da ortalama bir puan getirse kafidir.