Euroleague Fantasy Challenge 2012

geçen sene 40 lı sayılarda olan lige katılım bu sene 109 ları bulmuş durumda. bir kaç hafta sonra ligi bırakanlar olacaktır ama katılımcı sayısı gerçekten iyi.

kadroma gelince ,kadroyu değişiklikler sonrası nihayet son haline getirdim. para bırakayım dedim ama para kalmadı. forvet oyuncuları sağlam para yiyor. aldıkları paralara göre puanlar getirmiyorlar, yada ben forvetlerden yeteri kadar puan alamıyorum. forvet konusunu beceremiyorum, arda ezer den tüyo bekliyorum :)
kadromu açıklamayacağım ama furkanı almadığımı ve en çok tercih edilen 5 oyuncunun hiç birinin kadromda olmadığını söyleyebilirim. kadroyu ilk yaptığımda velickovic vardı ama rotasyonlar sonucunda kadromdan çıkardım.
ukic in puanı yüksek, teletovici alayım dedim 70 küsur puan. 3 senedir ne yapmışki bu kadar puan ediyor. 2-3 hafta sonra puanlar oturur ama o zamana kadar fazla para kaybetmemek lazım.
kadrom bu hafta 130 civarı puan alır diye umut ediyorum.
herkese başarılar.
hedefim sezon sonu ilk 3 içinde yer almak :)

takımım khan1905

Bende kayıt oldum 3 sezondur bu sitedeyim ama ilk defa oynayacağım yenilmezarmadadana ismim ancak şöyle bir şey var ben sanırım 2 takım kurdum diğerini silme ihtimalim var mi ?

Takım seçimim ;

Point Guards

Ender Arslan
Pablo Prigioni

Shooting Guards and Small Forwards

Tomas Delininkaitis
Sinan Guler
Nemanja Bjelica
Ramunas Siskauskas

Power Forwards and Centers

Preston Shumpert
Nenad Krstic
Antonis Fotsis
Boni Ndong

kadroma gelince ,kadroyu değişiklikler sonrası nihayet son haline getirdim. para bırakayım dedim ama para kalmadı. forvet oyuncuları sağlam para yiyor. aldıkları paralara göre puanlar getirmiyorlar, yada ben forvetlerden yeteri kadar puan alamıyorum. forvet konusunu beceremiyorum, arda ezer den tüyo bekliyorum :)

Arda Ezer sana tiyo verir ama böyle uluorta olmasın, malum Kerem Secer falan görür keyfimiz kaçar değil mi hahahaha :)

MSN Messenger hesabım : arda@gsbasket.org
Arzu eden ekleyebilir. Genelde online oluyorum.

Arkadaşlar çoğunuz bu oyunu ilk defa oynayacaksınız sanırım.Tamam heyecanlıyız ilk defa Euroleague oynayacağız ama bizim takımdan 3-4 oyuncuyu takımına alan var. Bu şekilde yüksek puan kazanamazsınız.

Bende kayıt oldum 3 sezondur bu sitedeyim ama ilk defa oynayacağım yenilmezarmadadana ismim ancak şöyle bir şey var ben sanırım 2 takım kurdum diğerini silme ihtimalim var mi ?
Aynı şekilde ben de 2. takımı kurdum yanlışlıkla, silmenin de hiç bir yolunu bulamadım, hatta mail bile attım euroleague.net'e ama yanıt alamadım :) Sanırım takım silmek mümkün değil. Bir zararı da yok aslında ama ekranda kirlilik yaratıyor işte :)

Takımım :

PG
Omar Cook
Ender Arslan

SG - SF
Nicola Batum
Bogdan Bogdanovic
Ömer Onan
Emir Preldzic

PF - C
Furkan Aldemir
Kyle Hines
Esteban Batista
Preston Shumpert

Abi benim takımın aynısını kurmuşsun, sadece 3 oyuncumuz farklı.
Bogdanovic yerine Kinsey, Ömer yerine Janis Blums ve Shumpert yerine de Marcus Slaughter var bende. İlk hafta puanlarımız birbirine çok yakın olacak :)

Arkadaşlar çoğunuz bu oyunu ilk defa oynayacaksınız sanırım.Tamam heyecanlıyız ilk defa Euroleague oynayacağız ama bizim takımdan 3-4 oyuncuyu takımına alan var. Bu şekilde yüksek puan kazanamazsınız.

Ben de üç oyuncu aldım bizim takımdan.Çünkü değerlerinin çok altında rakamlar vermişler.Tutku asist, Shumpert sayı, Furkan Aldemir ribaund katkısını düşünerek takıma aldım.

madem herkez yazmıs bende yazayım kadromu

omar cook
ender arslan

batum
kınsey
Marty Pocius
Emir

krstic
furkan
Kevin Seraphin
Miroslav Raduljica

zaman varken herkezin tavsiyelerini duymak isterim lütfen iyi veya kötü yorumlayın iste

Öncelikle bu oyunu ilk defa mı oynayacaksınız?
En alta ilk 5 yazınca aklım karıstı. Bu oyunda ilk 5 ikinci 5 v.s. gibi detaylar yok. Olusturulan 10 kişilik kadrodaki tüm oyuncuların maclarındaki perfomanslarına istinaden kazandıkları Verimlilik Puanları alt alta toplanıp takım puanı olarak TOPLAM hanesine yazılıyor. Kısacası tüm oyunculardan verim beklemek gerekiyor. İlk 5 çok iyi olsun da gerisi takılsın mantığı geçerli değil.

Kadro konusuna girmeden önce; aslında birçok arkadaşa yorum yapıyorum ve kendimce yönlendirmeye çalışıyorum ama sonucta benim de ligde takımım var ve hepiniz rakibimsiniz, rakiplere yardım etmek biraz garip oluyor ;)

Bakıyorum FB Ülker' den oyuncuları toplamışsın :) Olay pek tabi ki FB konusu değil ama aynı takımdan birçok oyuncu almak oyunun mantığına biraz ters; dünkü maç kimseyi yanıltmasın, iki uzatma süresi oynandı ve ilave 10 dakika da 5. period gibi düşünülebilir. Kısacası dünkü puanlar biraz şişirilmiş puan haline geldi.

Bir takımda 3-4 oyuncudan maximum verim almak pek kolay degil; hatta hatta hemen hemen aynı pozisyonlarda oynayan Preldzic-Omer-Bogdanovic üclüsünü direk kadroya almak verimlilik puanları acısından en az birinden katkı alamamak anlamına gelebilir. Galatasaray' dan da Ender-Shumpert-Furkan üçlüsü bence riskli olsa da en azından aynı pozisyonlarda olmamaları FB nin üçlüsüne göre biraz daha kabul edilebilir. Kısacası benim oyun mantığıma göre bir takımdan en fazla 2 oyuncuyu kadroya almak daha sağlıklı diye düşünüyorum. Tabi ki tercih sizin .

Evet Bu oyunu ilk defa bu sene oynayacağım Oyun yavaş yavaş Kafamda Şekillenmeye Başladı. :D
Bu arada Bogdanovic FB deki değil Partizan'deki Bogdanovic :D
Yinede verdiğin öneriler için Teşekkürler.

arkadaslar bırınız bana bu oyunu anlatırmısınız uye oldum sımdı ben sızın lıge gırcem de yer var mı? bır anlatın saolun

Kadrom
Roko Ukıc
Ender Arslan
Davis Bertans
Emir Preldzic
Tarence Kinsey
Jeff Viggiano
CJ Wallace
Andre Riddick
Preston Shumpert
Dusko Savanovic
Kerem ekle benı KonyaGs*********Red Dewils*******Mustafa Yılmaz

Başlangıç kadrosu bu şekilde..kağıt üstünde iyi duruyor..

Tutku Acik
Oliver Lafayette

Nicola Batum
Danilo Gallinari
Manu Markoishvili
Saso Ozbolt

Aleks Maric
D'or Fischer
Ersan Ilyasova
Furkan Aldemir