Arda Ezer
ARdaQue
Takımım :
PG
Omar Cook
Ender Arslan
SG - SF
Nicola Batum
Bogdan Bogdanovic
Ömer Onan
Emir Preldzic
PF - C
Furkan Aldemir
Kyle Hines
Esteban Batista
Preston Shumpert
Kafamdaki İlk 5:
Omar Cook
Nicola Batum
Emir Preldzic
Kyle Hines
Esteban Batista
Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar
Öncelikle bu oyunu ilk defa mı oynayacaksınız?
En alta ilk 5 yazınca aklım karıstı. Bu oyunda ilk 5 ikinci 5 v.s. gibi detaylar yok. Olusturulan 10 kişilik kadrodaki tüm oyuncuların maclarındaki perfomanslarına istinaden kazandıkları Verimlilik Puanları alt alta toplanıp takım puanı olarak TOPLAM hanesine yazılıyor. Kısacası tüm oyunculardan verim beklemek gerekiyor. İlk 5 çok iyi olsun da gerisi takılsın mantığı geçerli değil.
Kadro konusuna girmeden önce; aslında birçok arkadaşa yorum yapıyorum ve kendimce yönlendirmeye çalışıyorum ama sonucta benim de ligde takımım var ve hepiniz rakibimsiniz, rakiplere yardım etmek biraz garip oluyor
Bakıyorum FB Ülker' den oyuncuları toplamışsın Olay pek tabi ki FB konusu değil ama aynı takımdan birçok oyuncu almak oyunun mantığına biraz ters; dünkü maç kimseyi yanıltmasın, iki uzatma süresi oynandı ve ilave 10 dakika da 5. period gibi düşünülebilir. Kısacası dünkü puanlar biraz şişirilmiş puan haline geldi.
Bir takımda 3-4 oyuncudan maximum verim almak pek kolay degil; hatta hatta hemen hemen aynı pozisyonlarda oynayan Preldzic-Omer-Bogdanovic üclüsünü direk kadroya almak verimlilik puanları acısından en az birinden katkı alamamak anlamına gelebilir. Galatasaray' dan da Ender-Shumpert-Furkan üçlüsü bence riskli olsa da en azından aynı pozisyonlarda olmamaları FB nin üçlüsüne göre biraz daha kabul edilebilir. Kısacası benim oyun mantığıma göre bir takımdan en fazla 2 oyuncuyu kadroya almak daha sağlıklı diye düşünüyorum. Tabi ki tercih sizin .