Euroleague Fantasy Challenge 2012

Takımım :

PG
Omar Cook
Ender Arslan

SG - SF
Nicola Batum
Bogdan Bogdanovic
Ömer Onan
Emir Preldzic

PF - C
Furkan Aldemir
Kyle Hines
Esteban Batista
Preston Shumpert

Kafamdaki İlk 5:
Omar Cook
Nicola Batum
Emir Preldzic
Kyle Hines
Esteban Batista

Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar

Öncelikle bu oyunu ilk defa mı oynayacaksınız?
En alta ilk 5 yazınca aklım karıstı. Bu oyunda ilk 5 ikinci 5 v.s. gibi detaylar yok. Olusturulan 10 kişilik kadrodaki tüm oyuncuların maclarındaki perfomanslarına istinaden kazandıkları Verimlilik Puanları alt alta toplanıp takım puanı olarak TOPLAM hanesine yazılıyor. Kısacası tüm oyunculardan verim beklemek gerekiyor. İlk 5 çok iyi olsun da gerisi takılsın mantığı geçerli değil.

Kadro konusuna girmeden önce; aslında birçok arkadaşa yorum yapıyorum ve kendimce yönlendirmeye çalışıyorum ama sonucta benim de ligde takımım var ve hepiniz rakibimsiniz, rakiplere yardım etmek biraz garip oluyor ;)

Bakıyorum FB Ülker' den oyuncuları toplamışsın :) Olay pek tabi ki FB konusu değil ama aynı takımdan birçok oyuncu almak oyunun mantığına biraz ters; dünkü maç kimseyi yanıltmasın, iki uzatma süresi oynandı ve ilave 10 dakika da 5. period gibi düşünülebilir. Kısacası dünkü puanlar biraz şişirilmiş puan haline geldi.

Bir takımda 3-4 oyuncudan maximum verim almak pek kolay degil; hatta hatta hemen hemen aynı pozisyonlarda oynayan Preldzic-Omer-Bogdanovic üclüsünü direk kadroya almak verimlilik puanları acısından en az birinden katkı alamamak anlamına gelebilir. Galatasaray' dan da Ender-Shumpert-Furkan üçlüsü bence riskli olsa da en azından aynı pozisyonlarda olmamaları FB nin üçlüsüne göre biraz daha kabul edilebilir. Kısacası benim oyun mantığıma göre bir takımdan en fazla 2 oyuncuyu kadroya almak daha sağlıklı diye düşünüyorum. Tabi ki tercih sizin .

gönderdim. yardım olursa sevinirim.

Öncelikle şifren güzelmiş :)
Ama daha kadro oluşturmamışsın ki. İlk etapta kadro oluşturup sonra lige katılabilirsin.

Ben istersen kafadan bir kadro oluşturup lige katılımını sağlayayım. Sonradan düzenlemeleri yaparsın, kadronu istedigin hale getirirsin.

Tekrar edeyim; kadroyu kafadan atarak kuracagım, birsey bilerek alacagım oyuncu olmayacak, tiyo olarak görülmesin yani :)

Başlangıç olarak bütçenin tamamını kullanmak mantıklı mı,yoksa ilerleyen haftaları düşünüp bütçeden tasarrufa gitmek mi lazım :)

Gökhan Saraylı:
Galatasaray Elihan isimli takım ile GSBASKET ligine katılımını yaptım. Herhangi bir sorun yok.
Kadoyu da aslında kurmussun ama sonunda CONFIRM e yani onaylamaya basmamışsın; ben onu yaptım sorun kalmadı. Confirm e basılmış olsa da kalan süre zarfında istenilen değişiklikler gerceklestirilebilir, aklınızda olsun.

Kerem Secer:
Gokhan' ın takımını lige alırken gözüme çarptı da; hatırı sayılır sayıda insan lige birden çok takımla katılmıslar. Bunları elemek lazım farkındasındır herhalde. Seni göreve cagırıyorum :)

Arda abi 5 takımı sildim. :)

Arkadaşlar özel mesajlara vaktim olduğunda cevap vereceğim bu arada.

En son ben geldim
takım ismi kısa ve net

kadrom.

mc calebb
tutku

navarro
batum
emir
keselj

batista
velickoviç
furkan
scekic (cantudan) bu adam yerine 25 puandan düşük söyle 3-5 dk süre alabilicek birini söylerseniz fena olmaz :))

From FedAlexLuca to GSBasket

Şu anda bu aralıkta ama yeni bir lig açılınca değişir. Bu aralıklar alfabetik olarak çıkıyor.