187 ile kapattığım bir hafta oldu. PIR'lara bakılırsa ortalama bir puan gibi. Spanoulis artık yolcu gibi. Yerine Kuzminskas mantıklı gibi. Tomic konusunda kararsızım. Vesely+12 kredi ile almıştım, şimdi olay tersine döndü
Sayfaya büyük bir sessizlik hakim, oyunu bıraktınız mı yoksa arkadaşlar
Her ne kadar işlerimin yoğunluğundan çok fazla vakit ayıramasam da kadrolarıma son şeklini verdim ve beklemeye geçtim.En iyi durumdaki iki takımımın son hali şu şekilde oluştu
GSBasket liginde 5. sırada olan Zebercet isimli takımda Hanlan, Tomic, Printezis OUT / Hanga, Augustine, Bourousis IN
Tedosic, Serrod / Delaney, Shved, Datome, Hanga / Ayon, Vesely, Bourousis, Augustine
GSBasket liginde 13. sırada olan Lloyd Daniels isimli takımda ise Serrod, Spanoulis, Udoh OUT / Huertel, Higgins, Bilan IN
Tedosic, Huertel / Delaney, Shved, Kuzminskas, Higgins / Ayon, Vesely, Melli, Bilan
İkinci takımda Serrod yerine alınacak oyuncu konusunda bu hafta karşılıklı oynayacak olan Huertel ve Pullen arasında gittim geldim ve sonunda riske girmeyip Huertel'de karar kıldım.Ama J.Pullen'in de bu hafta iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum.
Zebercet isimli takımla bu hafta 218,3 yaparak GSBasket liginde 5. sıradan 1. sıraya, dünya sıralamasında da 141. sıradan 70. sıraya yükselmişim. Ayrıca dünya sıralamasında haftanın 16. olmuş. Bu kadarını da beklemiyordum açıkçası
Lloyd Daniels isimli takımla ise 164,8 yaparak GSBasket liginde 13. sıradan 10. sıraya yükselmişim, dünya sıralamasında da 384. sırada yer almışım.
Bu hafta için de herkese bol şans diliyorum...
Geçtiğimiz hafta GSbasket Liginde koltuğu kaptırıp 3.sıraya düşen takımım Hz.Arroyo'da bu hafta Spanoulis'i çıkaramadım ve yine 3 rnk ile darbeyi indirdi bana.
Hz.Arroyo : Teodosic-Rice / De Colo-Delaney-Shved-Spanoulis / Ayon-Zirbes-Udoh-Augustine | Kinsey-Vesely-Bourusis OUT , De Colo-Udoh-Augustine IN
Dr.House : Teodosic-Satoransky / De Colo-Delaney-Shved-Spanoulis / Ayon-Zirbes-Vesely-Raduljica . SerRod-Kinsey-Bourosis OUT , Satoransky-De Colo-Raduljica IN.
matematik... kinsey yerine spanoulis i çıkartıp belki pivotlarda bir tık alta inerek kadronu kurabilirmişsin. Ama sanırım içindeki spanoulis aşkı buna biraz engel oldu
Ntvspor yine en kötü maçı seçmiş,Cuma 19:00'da Khimki - Zalgiris maçı var,tek iyi yanı Saras'ın koçluğunu merak ediyorum onu görmüş olacağım,bu akşam 20:30'da Fb-Cedevita maçı var,en azından o güzel maç olabilir,Vesely var sonuçta
Oyuna gelirsek bu hafta Teodosic'i,Rice'ı ve Kinsey'i çıkardım
A.Randolph kadromda kaldı,Kızılyıldız'a karşı faul problemine girmesi olası,Zirbes'i nasıl savunacak ama yinede belki bir süpriz yapabilir,riske giriyorum bu konuda
Teodosic'i çıkardım ki ondan gelecek kredi ile 3 dengeli oyuncu alabileyim,umarım Teo 10 pr'ın üzerine çıkmaz
Rice bendeyken hep kötüydü,adam her maç 15 şut kullanıp 4 ünü sokuyor 4-5 top kaybı yapıyor artık dayanamadım ama bu hafta 15 + yaparsa beni çıldırtır
Kinsey'i de çıkardım,Kızılyıldız'da enteresan takım,o yüzden Kinsey'de ısrar etmedim