Kadrolarımı oluşturdum ama özellikle De Colo'nun sakatlığı tüm planları bozdu diyebiirim. Bu nedenle kadrolar tam anlamıyla içime sinmedi bu hafta..
GSBasket liginde 4. sırada olan Zebercet isimli takımımda Wanamaker ve Raduljica'ya çok fazla güvenemiyorum, bu nedenle ikisiyle de yollarımı ayırdım. Özellikle Brose'nin Olympiakos deplasmanında oynayacak olması ve Brose'de son haftalarda formda olan Zizis'in yanı sıra Strelnieks'in varlığı, Wanamaker'in biraz bocalaması durumunda uzun süre kenarda oturma ihtimalini gündeme getirebilir.Üçüncü değişiklik hakkımı da Hanlan'dan yana kullanacaktım fakat De Colo'nun sakatlığı planları biraz bozdu.Umarım Hanlan Real deplasmanında da son haftalardaki performansını devam ettirir ve en azından 10-15 civarı bir ranking yapabilir.
Dolayısıyle bu takımda Wanamaker, De Colo, Raduljica OUT / Serrod, Datome, Ayon IN oldu
Serrod, Teodosic / Delaney, Hanlan, Shved, Datome / Tomic, Vesely, Printezis, Ayon
GSBasket liginde 14. sırada olan Lloyd Daniels isimli takımımda ise Kuzminskas yerine Spanoulis'i almayı düşünüyordum ama De Colo'yu çıkarınca Kuzminskas'ı kadroda tutmayı tercih ettim. Calathes'in de son haftalardaki formsuzluğu ve orada Diamantidis gibi bir ikamenin olması nedeniyle, üç hafta boyunca içeride oynayacak ve Llull'un yokluğunda gayet de formda olan Serrod'u kadroya dahil etmeyi uygun buldum.
Bu takımda Calathes, De Colo, Claver OUT / Serrod, Spanoulis, Ayon IN
Teodosic, Serrod / Kuzminskas, Shved, Delaney, Spanoulis / Udoh, Melli, Vesely, Ayon
Bu hafta bu oyuncular dışında alınabilecek oyuncular olarak K.C Rivers, B.Dixon, Bogdanovic, Higgins, Augustine, Hendrix gibi isimleri sayabilirim.