Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

İlk gün Semih güldürdü yüzümü + 22
K.Weems,D.Miller -
Randle oynamadı
Pek iyi değil yani,493 krediye düştüm,bugün 6 oyuncum var hepsinden maksimum performans bekliyorum

Bu arada Daçka bu sezon hem ligde hem euroleague'de çok yenilgi alacak,o bütçe ile kötü takım kurulmuş,yazık

Mükemmel omasada fenada bir başlangıç olmadı. Diğer kadrolarımda ise durumlar pek iç açıcı değil maalesef. Satoransky, Mekel ve Nedovic beklediğim katkıları veremedi diyeceğim ama yanlış olacak, çünkü hiç katkı veremediler. Neyse diğer maçlardan istediğimiz istatistikler gelsinde bari fazla kredi kaybetmeyelim.

İlk haftanın ilk gününde özellikle Point Guards mevkiisinde Aaron Jackson, Wanamaker ve Beaubois hariç durumlar içler acısı görünüyor.
Diğer mevkkilerdeki oyunculardan aşağı yukarı beklediğim EFF puanları geldi. Muhtemelen PG seçimlerinde doğru işler yapmayan/yapamayan arkadaşlar ilk haftayı pek iyi sıralarda bitiremeyecekler.

2 adet: 50+7
2 adet: 35+ 8
1 adet: 70+ 6

dışında, takımlarım tam felaket. eurobasket performansına aldanıp, evinde zayıf rakiple de oynayacağını da hesaba katıp 8 adet mekel aldım. haynes ve logan'ın daruşşafaka tarafından durdurulamayacağını düşündüm, orada da felaket yanılmışım. bu oyuncular da mekel'in takımlarında yer almış.

böylece, ilk haftadan elimde 5 takım kaldı. kuzminskas, zirbes ve lojeski tercihlerim olmuştu bu takımlarda ama üçünü de aynı takıma toplamayı başaramamışım. benim için delaney'in bugünkü performansı her şeyden daha önemli. kendisini 15 takımıma da aldım. 20 yapıp kredisini 75'lere yükseltmezse, hele kredisi 58'lere falan düşerse ilk haftadan derin bir boşluğa düşüyorum:)

Rodrigue Beaubois(16)
Bradley Wanamaker(15)

Alexey Shved
Matt Lojeski(24,2)
Ryan Broekhoff
Birkan Batuk

Shane Lawal(13)
Miroslav Raduljica
Kyrylo Fesenko
Marko Arapovic(-3)

Süre alsa yeter dediğim Arapovic keşke süre almasaymış dedirtti :) Yine de bu kadro acemi birine göre iyi oldu gibi şimdilik.

Tyrese Rice
Heiko Schaffartzik

Alessandro Gentile
Mindaugas Kuzminskas(26,4)
Ioannis Papapetrou(6,6)
Paul Zipser

Jamel McLean
Gani Lawal
Luke Harangody(4,4)
Dimitrios Agravanis(1,1)

Bu kadroda da pişman eden çok oyuncu var ama Rice, Gentile, Kuzminskas, McLean etrafında bi takım olduğundan çok sorun değil.

Sevdim oyunu, haberdar olmamı sağlayan GSBasket ailesine teşekkürler. :)

Rodrigue Beaubois(16)
Bradley Wanamaker(15)

Alexey Shved
Matt Lojeski(24,2)
Ryan Broekhoff
Birkan Batuk

Shane Lawal(13)
Miroslav Raduljica
Kyrylo Fesenko
Marko Arapovic(-3)

Süre alsa yeter dediğim Arapovic keşke süre almasaymış dedirtti :) Yine de bu kadro acemi birine göre iyi oldu gibi şimdilik.

Tyrese Rice
Heiko Schaffartzik

Alessandro Gentile
Mindaugas Kuzminskas(26,4)
Ioannis Papapetrou(6,6)
Paul Zipser

Jamel McLean
Gani Lawal
Luke Harangody(4,4)
Dimitrios Agravanis(1,1)

Bu kadroda da pişman eden çok oyuncu var ama Rice, Gentile, Kuzminskas, McLean etrafında bi takım olduğundan çok sorun değil.

Sevdim oyunu, haberdar olmamı sağlayan GSBasket ailesine teşekkürler. :)

Point Guard ları iyi seçmişsin, tebrikler ....

Selam Millet:
Ranking getirisinde ilk gün itibariyle orta halli durumdayım yeri gelmişken kadroyu paylaşayım:

B Wanamaker - Alex Renfroe
Justin Carter- C Singleton- M Ponitka- L Datome
L Mitrovic- v Claver- Bourousis- Udoh

Huertel-Schafartzik ( ? )

Shved-Delaney-Ponitka-Singleton

Zirbes ( 24.2 )- Bourisis - Udoh - Claver

yine beklentimin yüksek olduğu kadrolardan bir tanesi.

Ve yine bomba beklentilerimin olduğu diğer bir kadro daha ;

Huertel- Wanamaker ( 15 )

Delaney - Ponitka - Singleton - Birkan ( ? )

Vesely - Zirbes ( 24.2 ) - Claver - Vouguikas

4-5 tane kadroma güveniyorum. Son kadroma benzer Delaney- Lojeski farkının olduğu bir kadro daha var.

İlk yarı itibariyle Claver 10 , Singleton 9 , Delaney 14 . Birkan veya Schafartzik bir tanesi çok çuvallamazsa sağlam şeyler gelebilir.

Ekpe Udoh oynamayacakmış benim gibi belli bir kadro üzerinde yoğunlaşanlar için fantasy challenge'ın sakat sorununu çözememesi pahalıya patlıyor. Premier League'de sakat oyuncu ya da hiç oynamayan oyuncu yerine seçilen yedeklerden ilkinin puanı ekleniyor bu tarz bir çözüm getirilmeli. İlk haftadan moraller dip

Çok kötü , yukarıdaki Udohlu kadroya acayip yazık oldu. Delaney şu an coşuyorken hele ... Randle ve Udoh yaktı beni , mahvolan takım sayım 10 a yaklaştı bu şekilde. zaten 13 tane falan kurdum , 2-3 tanesi devam . Ama Udoh yüzünden yazık olan 2 kadro var ki üzülmemek elde değil..

Çok kötü , yukarıdaki Udohlu kadroya acayip yazık oldu. Delaney şu an coşuyorken hele ... Randle ve Udoh yaktı beni , mahvolan takım sayım 10 a yaklaştı bu şekilde. zaten 13 tane falan kurdum , 2-3 tanesi devam . Ama Udoh yüzünden yazık olan 2 kadro var ki üzülmemek elde değil..

Delaney telafi edecek gibi. Maçı izliyorum da, herşeyleri Delaney üstüne kurulu bi takım olmuş. Puanı 40'ı bulursa şaşırmam.

Pavlovic maça çok sorumluluk alarak başladı, bi süre takımın ilk hücum opsiyonu ve yönlendiricisi gibi oynadı. "Üç kuruşa Pavlovic alanlar iyi ekmek yedi" diye düşündüm ama Calathes/Diamantidis direksiyona geçince takke düştü kel göründü, Pavlovic 1 puanda. :)

Takımlarımın biri Lojeski (24.2), Kuzminskas (26.4), Young (28.6),
Diğeri de De Colo (20.9), Doellman (19.0), Gabriel (18.7) ile iyi gidiyor şimdilik.

Arroyo reyizin -1 puanına birşey diyemem. Canı sağolsun. Bende kredisi sonsuz :)

en iyi 5 takımım sırasıyla: 162-156-147-144-137

diğerleri 100 ile 120 arasında sıkışmış. kötü bir hafta oldu. ikinci hafta bence daha zorlu olacak. hatta en zorlu fantasy oyunu bu sene olacak bana kalırsa.

Benim için de feci hayal kırıklığı yaratan bir hafta oldu. Özellikle Point Guards bölümünde doğru 2 adamı aldığım takım yok. Muhtemelen o bölüm birçok takımın puanını düşürecektir.
İlk haftaki 500 kredi sınırlaması nedeniyle PG mevkiisinde kredisi yüksek oyunculara takımlarında yer vermiş insanların olabileceğine pek ihtimal dahilinde görmüyorum. Listeye göz attığımızda da genelde kredisi yüksek PG lerin iyi diyebileceğimiz puanları getirdiklerini görüyoruz.

Güncelleme yapılsın da takımların puanlarını görelim diyorum ...

Benim için de feci hayal kırıklığı yaratan bir hafta oldu. Özellikle Point Guards bölümünde doğru 2 adamı aldığım takım yok. Muhtemelen o bölüm birçok takımın puanını düşürecektir.
İlk haftaki 500 kredi sınırlaması nedeniyle PG mevkiisinde kredisi yüksek oyunculara takımlarında yer vermiş insanların olabileceğine pek ihtimal dahilinde görmüyorum. Listeye göz attığımızda da genelde kredisi yüksek PG lerin iyi diyebileceğimiz puanları getirdiklerini görüyoruz.

Güncelleme yapılsın da takımların puanlarını görelim diyorum ...

Tüm takımlarıma aldığım Huertel ve Huertel'in savunacağı Schafartzik :) Bu ikili adam etti kadrolarımı mesela 163 + Udoh diye bir kadrom var . Vougioukas ; Udoh'u saymazsak beni mahveden adam oldu bu hafta.