Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Tüm takımlarıma aldığım Huertel ve Huertel'in savunacağı Schafartzik :) Bu ikili adam etti kadrolarımı mesela 163 + Udoh diye bir kadrom var . Vougioukas ; Udoh'u saymazsak beni mahveden adam oldu bu hafta.

Çok iyi tercihlermiş gerçekten de. Benim en çok puan alan takımımda bu ikisi olsa 200+ alırdım ;)
Sanırım ikisi beraber 85 kredi civarındaydı değil mi? Düşünüyorum da benim o bölgeye harcadığım krediler de ortalama böyleydi zaten ... Kısmet diyelim kısmet !

Evet oyun ilk haftaki maçlar sonrası güncellenmiş durumda. Dünyada en fazla 202.8 puan alınmış. Bu demektir ki Oğuzhan Günebakan' ın guard tercihlerini takımımıza alabilseydik Dünya 1. si olabilirmişiz. Vay ki ne vay ....

GSBASKET Ligi' nde de en yüksek skoru 166.5 ile CARLA BRUNI takımıyla mstfkyn yakalamış. Oğuzhan Günebakan' da 2. sırada seyrediyor, ona da tebrikler ;)

Evet oyun ilk haftaki maçlar sonrası güncellenmiş durumda. Dünyada en fazla 202.8 puan alınmış. Bu demektir ki Oğuzhan Günebakan' ın guard tercihlerini takımımıza alabilseydik Dünya 1. si olabilirmişiz. Vay ki ne vay ....

GSBASKET Ligi' nde de en yüksek skoru 166.5 ile CARLA BRUNI takımıyla mstfkyn yakalamış. Oğuzhan Günebakan' da 2. sırada seyrediyor, ona da tebrikler ;)

Adamın birisi hemen en iyi takımını sokmuş 170 puanlı :) Çıkarılacak tabi ki ..

İlk hafta tam bir felaket,78 puan,sinirliyim,en yüksek kredili adamım randle oynamadı,ikinci yüksek kredili Z.Dragic - getirdi,K.Weems eksi getirdi,tek takımla girdim oyuna ikinci hafta mutlaka toparlayacağım,hamleler netleşiyor kafamda,en başta dediğim gibi bu yıl iddialıyım,ilk hafta ortamı görmüş oldum,fakat sakatlık olayına yapacak bir şeyim yok,daha ilk haftadan 9 oyuncu ile oynadım,çok sinir bozucu,bu oyunda tanımadığın oyuncuyu almayacaksın bunu birkez daha anladım

170 puanlı 1 takımım var , buna ilave olarak 4 tane de >160 puanlı takımım var. Vougioukas - Ponitka hemen hemen her takımımda var ve ciddi sıkıntılar doğuruyor şu anda. Onları çıkarınca kredi kalmıyor , hareket alanım baya kısıtlı yani. Bu 5 takım ile devam edeceği oyuna , 170 puanlı takım Dünya'da 104 ve kredi alanım daha rahat.

127 ve 121 puanla kapadık ilk haftayı. Özellikle 127 puanlı takımım 441 puanla kurulup şuan 462 puana geldi sevindirici benim için. Ama Borovnjak yazan kimdi bilmiyorum ama Zirbesi çıkarıp onu aldım o yazan yüzünden :) 20 puan ordan 20 puanda Preldzic yerine Pavlovici alarak zarardayım. Guard rotasyonunda da toplam 3,3 puan geldi :) doğru tercihleri tek takımda yapsaydım dünya 1.si bende olabilirdim.

O Borovnjak yazan bendim sanırım :p ama benim o kadromda zirbes de vardı..keşke onu çıkarmasaydın..Hatta benim 161,4 ve 160,3 puan alan kadrolarımın her ikisinde de Zirbes vardı.Diğer iki takımımda da Udoh yüzünden puanlar iyice düşük kaldı.Ayrıca dört takımımın üçünde de yer bulan Singleton ve Claver en güvendiğim isimler olmuş :)

Zebercet isimli takımım (161,4)

Bradley Wanamaker (15)
Heiko Schaffartzik (26)
Kyle Weems (1)
Chris Singleton (23,1)
Matt Lojeski (24,2)
Kostas Sloukas (16,5)
Victor Claver (15,4)
Joe Alexander (11)
Dejan Borovnjak (5)
Maik Zirbes (24,2)

Lloyd Daniels isimli takımım (160,3)

Heiko Schaffartzik (26)
Alex Renfroe (10)
Mateuzs Ponitka (10)
Kostas Sloukas (16,5)
Chris Singleton (23,1)
Mardy Collins (1)
Victor Claver (15,4)
Robbie Hummel (15,4)
Maik Zirbes (24,2)
Kenny Gabriel (18,7)

çok kötü puanlarla başladım. Zaten kadrolara hiç konstre olamamıştım.Biraz çalıştım kadrolar üzerinde. Daha da ilavelerim olacaktır. Yavaş yavaş toparlarım.

İlk 2 hafta sonunda otomatik olarak kötü 2 takım çıkarılacak şekilde bu hafta kadroları kuracağım. Örneğin Huertel i almam ama bu hafta puan getirsin diye kadroya alacağım gibi..

Huertel ve Birkan sakat , şaka gibi :) Değişiklik hakkım kalmıyor bu hafta , geçen hafta Randle ve Udoh haricinde 160-165 gören kadrolarım vardı çok ses etmedim ama artık bu olacak şey değil :)

Huertel ve Birkan sakat , şaka gibi :) Değişiklik hakkım kalmıyor bu hafta , geçen hafta Randle ve Udoh haricinde 160-165 gören kadrolarım vardı çok ses etmedim ama artık bu olacak şey değil :)

huertal ve birkan bildiğim kadarıyla sakat değil. grip ve mide rahatsızlıkları denildi. yürüyecek halleri yokmuş. şimdiye iyileşmiştirler için rahat olsun. ama bence batuk'tan bir an önce vazgeçmeli. birkaç kredi getirecek diye 6-7 pırlara razı olabilirsin. zira, cedi de bu hafta rotasyona dahil oluyor. birkan'ın tüm sezon boyunca 10 pır barajını birkaç kez ancak aşabileceğini düşünüyorum.

ben de bu hafta t.mbakwe kumarı oynadım. kredi kazanmakla, pır kazanmak arasında gidip geldim. kredi kazanmak şimdilik kenarda duruyor. 10 takımıma kendisini aldım.

t.mbakwe'nin gelecek 5 haftadaki programda 4 hafta içeride oynuyor. malum, maccabi'nin pota altı rotasyonu sınırlı ve her maç en az 25 dakika süre alacak. nokia arena'da çok yüksek pırlar alacağını düşünüyorum.

ilk hafta -2 almıştı. kredisi şu an 51. bu hafta kredisi yine düşecek ama sonra fazlaca yükselecektir.

kendi kendime şöyle bir tablo çizdim:

vs Unicaja Malaga (20 pır alır, galibiyet primiyle 22 pır/ kredisi= 43,35)
vs Dinamo Banco di Sardegna Sassari (20 pır alır, galibiyet primiyle 22 pır/ kredisi= 49,85)
at Brose Baskets Bamberg (15 pır alır / kredisi= 57,3)
vs Darussafaka Dogus Istanbul ( 18 pır alır, galibiyet primiyle 19,8 pır/ kredisi= 61,44)
vs CSKA Moscow (15 pır alır, galibiyet primiyle 16,5/ kredisi= 62,2)

sonra satış:)

İlk hafta getirileri ile kıyasladığımız zaman bu hafta Miro Bilan'dan patlama bekliyorum. İlk hafta yeteri kadar üzen oyuncu oldu zaten, umarım kendileri üzmez bu sefer :)

4 takımımdan ikisi 148 ve 144 puan aldılar, diğer ikisinin durumu içler acısı :)
Ben taktik olarak bu hafta takımlarımdan Young ve Vesely yi çıkarıp, hepsine Bilan'ı aldım, ben de kendisinden bu hafta patlama bekliyorum. Kalneitis ve Pavlovic i de aldım, onlar da inşallah bu hafta beklediğim katkıyı verirler, herkese başarılı bir hafta diliyorum :)

huertal ve birkan bildiğim kadarıyla sakat değil. grip ve mide rahatsızlıkları denildi. yürüyecek halleri yokmuş. şimdiye iyileşmiştirler için rahat olsun. ama bence batuk'tan bir an önce vazgeçmeli. birkaç kredi getirecek diye 6-7 pırlara razı olabilirsin. zira, cedi de bu hafta rotasyona dahil oluyor. birkan'ın tüm sezon boyunca 10 pır barajını birkaç kez ancak aşabileceğini düşünüyorum.

Valla o riske giresim yok , bence de oynayacaklar ama ilk hafta zaten Randle ve Udoh'tan çok çektim. Biraz zorluyor şu anda bu durum beni ama her zaman bir çıkış yolu vardır :)

Mbakwe konusuna gelirsek kesinlikle haftaya kadroma alacağım , bir hafta daha beklemekte fayda var. Bu hafta 27 rnk yapmadığı takdirde fiyatı düşecek , haftaya fiyatı dengelenmiş olup giderek kredi ve puan getirecek. Yani herşey planlar dahilinde :) İşte her takımımda olan Huertel biraz sekteye uğrattı. Bakalım +160 olan 5 takımımın durumları nasıl olacak bu hafta. GSBasket Ligindeki takımımda Shved'i çıkaramadım ve Huertel yerine daha ucuz birine gitmek zorunda kaldım , Cella Turcica biraz sıkıntıda yani :)

evet arkadaşlar 2. hafta planlamam:

- 15 claver vardı elimde, nedense zalgiris deplasmanından korkuyorum. 11'ini elden çıkardım. oradan gelecek 5-6 kredi varsın gelmesin. claver'ın kötü maç çıkarması için dua ediyorum:)
- 8 adet justin carter sattım:) elimde hiç kalmadı. sağı solu belli olmuyor bu carter'ın.
- tüm gard ikililerim: renfroe, granger, wanamaker'dan oluşuyor. en güvendiğim bölge bu. haftaya wanamaker'ları satıp bol bol rice ve kaponen almayı düşünüyorum. (malum gelecek haftadan itibaren khmki iki hafta üst üste evinde oynuyor. ikisi de kazanacakları maçlar. bunun için wanamaker'ın bu hafta en az 20 pır yapması gerek ki kredisi 69 falan olsun.)
- bol bol bilan'ım var ama nedense takım arkadaşı zubcic'in performansı korkutuyor beni. bilan umarım 20'nin üzerine çıkabilir. zoric ve arapovic de rotasyona girmesin fazla.

ve korku bölgesi: sg/sf

takımlarımda genellikle bu bölge için 50 ila 35 kredi düşüyor. kimseye güvenemiyorum. weems, ribas, simon ve feldeine arasında çokça gidip geldim. son kararım feldeine oldu ve 10 adet satın almış bulunuyorum. hem hazırlık maçlarında çok iyiydi hem iyi süre alıyor hem de tam fantasy oyuncusu. djordevic, jankovic'e fazla süre vermiyor. pavlovic de saman alevi gibi. feldenine iyi tercih gibi. ya batacağız ya çıkacağız bakalım.

ve oğuzhan'a not: yerinde olsam heurtel'i asla satmaya kıyamazdım:) bugün ilk maç efes'in. son dakikaya kadar beklerdim. zaten saat 6 gibi belli olur kesin durumlar:)

-