Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Gsbasket liginde ilk hafta 2.sırada bulunan kadrom " Cella Turcia " için ciddi şüphelerim vardı ama nazar değmesin harika gidiyorum.

Alex Renfroe - 23,2
Heiko Schafartzik - 19,8

Alexey Shved - 17
Boungo Colo - 27,5

Miro Bilan - 22

5 oyuncudan 109,5 puan aldım . Vesely'nin de içinde bulunduğu 5 oyuncum daha var. Bu hafta tüm takımlarımda bulunan Huertel'i çıkardım belirsizliklerden dolayı ve yerine yine tüm kadrolarıma Alex Renfroe hamlesi yaptım. Uzun için de Miro Bilan'ı tüm kadrolarıma kattım. GSBasket liginde olmayan 2 kadrom da baya iyi gidiyor şu an için.

İlk hafta randle oynamadı yerine p.davis'i aldım oda oynamamış,var mı başka p.davis'i alan ? Granger bize gelince coşuyor,bu hafta çıkaramadım ama daha da almam kadroma,bugün cuma mübarek gün 6 oyuncum oynayacak umarım patlama yaparlar,Datome'den ümitliyim,21:45'te geçeceğim tv'nin başına ntvspor'u açıp bakacağım neler yapacak diye,bu arada beni oyuncumun - 10 alması bile sinirlendirmiyor hiç oynamaması kadar,ilk 2 hafta 2 oyuncu randle ve davis 3.sü olmayacak

İlk hafta randle oynamadı yerine p.davis'i aldım oda oynamamış,var mı başka p.davis'i alan ? Granger bize gelince coşuyor,bu hafta çıkaramadım ama daha da almam kadroma,bugün cuma mübarek gün 6 oyuncum oynayacak umarım patlama yaparlar,Datome'den ümitliyim,21:45'te geçeceğim tv'nin başına ntvspor'u açıp bakacağım neler yapacak diye,bu arada beni oyuncumun - 10 alması bile sinirlendirmiyor hiç oynamaması kadar,ilk 2 hafta 2 oyuncu randle ve davis 3.sü olmayacak

paul davis sakatlıkta yeni çıktı bildiğim kadarıyla. onun durumu biraz müzmin. zaten bu sene rotasyona da fazla giremiyor. vtb ligi maçlarında da ha keza en fazla 10-15 dakika oynuyor. formda değil. sorunları var.

granger bence şimdi alınacak seviyelere geldi, 39 lara düştü değeri.

Çok kötü gidiyorum.Fazla takım olunca da konstra eksiklğinde daha fazla dağılıyorum.Bu hafta 2 takımla devam edersek daha fazla konstre olabilirim.Tomislav Zubzic ,Birkan Batuk(3 değişklik nedeniyle çıkaramadım )Ryan Thompson,Gal Mekel kadrolarımda - olan oyuncular....

Bu haftaya 4 oyuncudan toplamda 50 rtgle başladım.Keşke Hummel'i satsaydım.Westermann'dan da bir türlü beklediğim rtgler gelmiyor.Beaubois'le Westermann arasında kalıp Westermann'ı tercih etmiş olmam çok talihsizce.
Haynes'in kredisi 39'a düşünce aldım bu hafta ondan çok umutluyum.

bu haftaki planlamam arkadaşlar:

- center bölgesinde; zirbes ve bilan'ları elden çıkarıyorum. kredi getirecek gabriel ve gist'e yoğunlaştım.
- sf/sg bölgesinde shved ve farmar aldım kredim yettiğince. n.b.colo da aldım kredi getirsin diye.
- gard bölgesinde yine rice ve rocheiste kadroma katmaya çalıştım. tüm wanamaker'ları sattım. inşallah bu kararım için çok ahlanıp vahlanmam.

puan değil de kredi odaklı bir hafta beni bekliyor. herkese başarılar.

Bourousis Hallelujah ! Bu hafta Gist ve Boungou takıma dahil olurken Bjelica etkisi yaratır diye aldığım Datome'yi hayal kırıklığı ile yolluyorum yine beni kredi olarak bitiren Udoh ve Zubcic'e de elveda. uzunlarda son haftanın çıkış yapan ismi Borisa Simanic kumarım tutacak mı göreceğiz.

Geçen hafta Bourousis olan bir takımım 213,6 puan alınca bi gazla foruma girdim, Oğuzhan'ın 224 mesajını görünce utanıp bişey yazamadım :)
Oğuzhan tebrikler, bu gidişatın devamını dilerim...

Dünya sıralamasında 9.olan takımım için çok kritik bir tercih yapmam gerekiyor. 1-0-2 şeklinde değişiklik yapıp guard ve uzunun bir tanesini kadroya ekledim. Elde kalan 56 kredi ve bana bir uzun gerek. Oralarda kalıcı olabilmem için doğru uzunu bulmam gerekiyor. Zirbes-Bilan-Schafartzik çıkardım. PG ve SG/SF lere güveniyorum ki Lojeski ve Delaney birlikteliğinin olduğu bir takım , son uzunu Augustine yapabilecek kredim olsaydı şimdi keyfime bakıyordum :) Gabriel veya Gist de olabilirdi yalnız kredi yetmiyor onlara da (2-3 kredi eksik kalıyor )

vallahi oğuzhan seni yanıltmak istemem ama zirbes ve bilan'ları ben de çıkardım. aşağı yukarı aynı pozsiyonda kalmışız. ben tercihimi fikstür avantajını da düşünerek todorovic'den yana kullandım. 7 adet todorovic'im var. khimki evinde üstüste kızılyıldız ve strausburg ile oynuyor. 2 hafta içerisinde kredisinin 60'a vuracağını düşünüyorum.

2 haftalık oyuncu arıyorsan todorovic bence. hem rakipler zayıf. hem paul davis takımda yok. pota altında agustine ve todorovic'e kalmış durumdalar.