hoş geldin mehmet, geçen sene başarılı olman iyi olmuşbu sene sana kaptırmayacağız.
Hodri Meydan Tolga Abi
hoş geldin mehmet, geçen sene başarılı olman iyi olmuşbu sene sana kaptırmayacağız.
Maçlar oynandıkça iyi isimler ortaya çıkmaya başladı. Bu isimleri mutlaka herkes alacaktır.
Örneğin Darüşşafaka'dan Clyburn-Moerman ikilisi birçok yarışmacının kadrosunda yer alacaktır. İkisi de çok formda. Yine Baskonia'dan Larkin, Real Madrid'den Doncic büyük oranda kadrolarda yer alacaktır.
Bize karşı oynayacak diye çoğumuz almayız ama Kurbanov Avrupalı oyuncularca çok kez kadrolara alınacaktır. Yine fiyatına rağmen Llull, Bourousis, Udoh gibi isimler mutlaka kadroda yer alacaktır.
Peki sürpriz oyuncular kim olacak? Sanırım kimse aldığı riskleri paylaşmaz son güne kadar.
Clyburn istatistik olarak iyi değilmiş, aynı şekilde Bargnani de 20 sayıya rağmen 0 asist ile 10 pir yapmış geçen gün.
Ben Bourousis, De colo gibi isimleri biraz değer kaybetmeden yada kredim biraz yükselmeden düşünmüyorum, 15-20 kredilik isimlerden, getirisi 2-3 pir olan kumar oynamayacağım.
Tolga da yazmış, claver, augustine, gibi isimleri bolca aldım kadrolarıma. Yüksek isimlerden gentile yi tercih ettim sayı için yaptığım takımımda. Pleiss ve daye de kadrolarımda yer buldular.
Singleton, honeycutt uzak durmaya çalıştığım isimlerden.
Tomic de sezon başında düşünebileceğim birisi, maç sonlarında hata potansiyeli yüksek olsa da istatistik olarak pir getirebilir.
Raduljica, zirbes, udoh, vesely, ayon, rakibe göre kadroya alınmalı bence.
Birch de 44 kredinin karşılığını verir.
Guard olarak da harkes gibi larkin, colom, dixon, sloukas, smith, dentmon tercihlerim.
Kurbanov u pek çok kişinin aksine Cory higginse tercih ettim.
Şimdi baktım, 1/4 serbest atış, 7/12 ikilik ve 0/3 üçlük ile 15 sayı atmış, 2 de faul yapmış. Geriye 2 kalıyor ama 9 ribaund ve 1 de asist varmış. 4 faul attığına göre en az da 2 kez faul almış demektir, 14 pir yapıyor dediğin gibi.
Anderson-Clyburn ikilisi hakkında benim düşüncem Anderson a özellikle dış saha maçlarında çok güvenmemek 2 sene önce Zalgiris te iç sahada fırtınalar estirirken deplasmanlarda - aldığı maçlar var,bence deplasman maçlarında Anderson dan uzak durulmalı
Evet o handikap ama zalgiris sisteminde değil daruşşafaka sisteminde daha farklı olabileceğini en azından umuyorum Mehmet. O -'leri ben yedimZaten unutamam.
Abi dediğin gibi sistem değişince belki böyle devam etmez bu özellik sanki 1-2 maç görmek lazım ben çok güvenmiyorum ama senin yaptığın o 2 li sistemleri mantıklı buluyorum