Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Bende daha takım kurmadım. 2 sene önceye kadar ilk 10 larda bitirirdim genel ligi ama geçen sene erken koptum. Ayrıca Kerem ve Oğuzhan başta olmak üzere arkadaşlar çıtayı çok yukarılara taşıdılar. (Arda Ezer in taktikleriyle Kerem takım kurardı, nerden nereye :) )

Bende zevkli geçecek bu sene için çalışayım biraz. Excelde takip banada mantıklı geldi.

Arda Ezer den sezon öncesi oyuncu yorumlarıda olmazsa olmazlarından bu oyunun, dörtle gözle bekliyoruz.


Merhaba arkadaşlar. Geçen sene ilk 10 da giderken takımla ilgilenemedim ve yarıda bırakmıştım. Bu sene yarıda bırakmazsak çok güzel bir lig olacak.
Ben de Arda Ezer'in makalesini beklemekteyim :) Bu arada büyük umut bağladığım oyuncuları da paylaşmak istiyorum: Shane Larkin, Coty Clarke, Milko Bjelica, Maik Zirbes

Merhabalar;

Bu aralar ben biraz yoğunum; bu başlık ve dolayısıyla oyun ile pek ilgilenemedim ancak benden bu kadar sabırla yazı beklendiğini bilmiyordum açıkçası :)

Birkaç sayfa öncesinde Kerem Seçer benim tarzımda bir yorum/analiz yazısı paylaşmış; bu doğrultuda bana pek de ihtiyaç kalmamış görünüyor ancak yine de haftasonu ben de oturup birşeyler çıkarmaya niyetliyim.
Şimdilik ben de sadece 1 takımla lige katılmış durumdayım ve konuya biraz daha yoğunlaştığımda takım sayılarımı da arttıracağım.

Haftasonu görüşmek üzere :)
 
Aynı konuda iki farklı yorum, ikiside ustalardan :)

Benim görüşüm ikisinin ortasında. Hunter konusunda Oklahoma maçını referans almıyorum, bence kesinlikle daha fazla motive olmuştur kendisini göstermek için.
Ayondan dakikaları almaya başlasa bile bu ilk maçlarda olmayacak bence. Ayon ilk beş başlar, ve eğer maça iyi başlarsa da devam eder, Hunter sonradan oyuna girer.

ilk5-6 hafta mümkün olduğunca kredi toplamaya çalışmak lazım, ilerleyen haftalarda kadrosunda Teodosic, Heurtel, Rice, Calathes, Wanamaker, De Colo, Gentile, Langford, Gudelock, Bogdanovic, Datome, Anderson, Weems, Bourousis, Ayon, Udoh, Vesely, Tomic, Randolph, Melli, Raduljica gibi isimlerden 7-8 tanden azı kadrosunda olanların şansı pek olmayacak.

Estağfurullah ustalık ne haddimize :)

Ayon'u şimdilik çıkardım kadromdan ve yerine diğer takımımda da yer alan Moerman'ı dahil ettim, ama ben Ayon'un ilk haftalarda olmasa bile sezonun ilerleyen bölümlerinde yine yüksek kredilere çıkacağını düşünüyorum, Pivot pozisyonunda Bourousis, Udoh, Vesely ve Ayon sezon boyu en güven veren oyuncular olacaktır yine.

Tomic, Randolph, Raduljica gibi oyuncular bazen çok müthiş haftalar geçireceklerdir ama bazı haftalar kahredebilirler de, hatta bu sezon bu isimlere Austin Daye'i de dahil edebiliriz, şahsen ben Pleiss ve Moerman gibi oyuncuların bu oyunculardan daha istikrarlı haftalar geçireceğini düşünüyorum
 
41 krediymiş, bana pek düşük gelmedi açıkçası :)
Birde milanoda Gentile, Simon, Sanders, Dragic varken riskli olmaz mı ?

Ben bu pozisyondaki ucuz oyuncu şansımı Milaknis ve Cooney i deneyerek değerlendirmek istiyorum.
Guduric, Dangubic ve Landesberg de diğer alternatiflerim olabilir.

Awudu Abass bu sezon genç oyuncular arasında patlama yapma ihtimali olan oyunculardan bence, dediğin gibi önünde önemli oyuncular var ama ben onun da iyi süreler alabileceğini düşünüyorum, her oyuncu için risk var ama en azından bir iki takımda bu tarz farklı risklere girilebilir diye düşünüyorum :) özellikle de en çok üçlük atan tarzı takım kuranlara öneririm

Cooney, Milaknis, Guduric gibi oyuncuları ben de bazı takımlarıma aldım bu arada, bilhassa Cooney'den beklentim yüksek diyebilirim.
 
İlk maçın başlamasına 7 gün kala ligdeki takım sayımız 535.

Hatırlatmaya devam edelim.

Maksimum 5 takımla katılabilirsiniz.

Lig Adı: GSBasket
Şifre: VladMicov5
 
arada 5 kredi var, Bourousis le oynayacak Calathes, asist rakamları artabilir, DD nin olmaması da süresini arttıracaktır. Ama ben Heurtel i seçerdim, istatistikleri daha iyi. Geçen seneki ortalama pir ları kıyaslandığında da 17,3/12,8 önde.

Bu arada Weems de sakatlanmış, 3-4 maçı kaçıracağı söyleniyor. Goudelock oynayacak muhtemelen ama DJ Seeley ve Landesberg in süreleri artar bu durumda.
 
Calathes geçen sezon beklenenin çok altında kalmıştı biraz balon gibiydi sanki. Heurtel daha iyi tercih olabilir.
Bu arada Miller dan sonra Weems... sanırım tek bahtsız biz değilmişiz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben de birşey soracaktım. Takım kurarken kredinin tamamını doldurmamak avantaj mı? Daha sonra kredisi yükselen oyuncuları almak için?

Yoksa toplam 500 krediye bir takım kursak ta olur mu? Ben genelde öyle yapıyorum ondan sordum.
 
Riskli oyuncular aliniyorsa tamamını kullanmamakta fayda var. Ben pek tercih etmiyorum ama bunu. Sonuna kadar kullanmaya çalışıyorum.
 
Herkese merhaba,Öncelikle euroleague fantasy nin bu kadar çok konuşulduğu bir forum görmek çok güzel geçen sezonu genelde 38,sayı kategorisinde ise 1.tamamlamıştım.Bu sezon ise kesinlikle daha zor olacak oyuncu sayısının azalması,genel olarak herkesin bildiği oyuncuların kalması sebebiyle kadrolar birbirine çok yakın olacak.Bu durumda yapılması gereken 1-2 tane sürpriz oyuncu bulup onların fark yaratmasını beklemek olacak gibi,Zor bir sezon bizi bekliyor,Herkese Başarılar :)
 
Bence bütçe yeterli değil iyi bir kadro için :) ama şöyle bir çorba yaptım sizce nasıl olmuş;
GetAttachmentThumbnail
 
Herkese merhaba,Öncelikle euroleague fantasy nin bu kadar çok konuşulduğu bir forum görmek çok güzel geçen sezonu genelde 38,sayı kategorisinde ise 1.tamamlamıştım.Bu sezon ise kesinlikle daha zor olacak oyuncu sayısının azalması,genel olarak herkesin bildiği oyuncuların kalması sebebiyle kadrolar birbirine çok yakın olacak.Bu durumda yapılması gereken 1-2 tane sürpriz oyuncu bulup onların fark yaratmasını beklemek olacak gibi,Zor bir sezon bizi bekliyor,Herkese Başarılar :)

hoş geldin mehmet, geçen sene başarılı olman iyi olmuş:) bu sene sana kaptırmayacağız.
 
Herkese merhabalar. Ben 2-3 senedir euroleague fantasy oynamaya fırsat bulamamıştım. Bu sene iddalı bir geri dönüş yapmak istiyorum eski bir haftanın 1.si olarak :) Gördüğüm kadarıyla sağlam rakipler var rekabet üst düzeyde. Anlaşılan heyecanlı bir sezon bizi bekliyor. İlk hafta benzer kadrolar olacağı için herkes fark yaratan oyuncuları arayacak. Ben ilk haftadan fazla riske girilmemesi tarafındayım. Kadrom şöyle olacak muhtemelen;

GUARD
Shane Larkin
Sergio Lull

SG/SF
Krunoslav Simon
Will Clyburn
Sylven Landersberg
Coty Clarke

PF/C
Tibor Pleiss
Toko Shengelia
Othello Hunter
Milko Bjelica

Herkese bol şanslar. ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst