Arda Ezer
ARdaQue
Bende daha takım kurmadım. 2 sene önceye kadar ilk 10 larda bitirirdim genel ligi ama geçen sene erken koptum. Ayrıca Kerem ve Oğuzhan başta olmak üzere arkadaşlar çıtayı çok yukarılara taşıdılar. (Arda Ezer in taktikleriyle Kerem takım kurardı, nerden nereye)
Bende zevkli geçecek bu sene için çalışayım biraz. Excelde takip banada mantıklı geldi.
Arda Ezer den sezon öncesi oyuncu yorumlarıda olmazsa olmazlarından bu oyunun, dörtle gözle bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene ilk 10 da giderken takımla ilgilenemedim ve yarıda bırakmıştım. Bu sene yarıda bırakmazsak çok güzel bir lig olacak.
Ben de Arda Ezer'in makalesini beklemekteyimBu arada büyük umut bağladığım oyuncuları da paylaşmak istiyorum: Shane Larkin, Coty Clarke, Milko Bjelica, Maik Zirbes
Merhabalar;
Bu aralar ben biraz yoğunum; bu başlık ve dolayısıyla oyun ile pek ilgilenemedim ancak benden bu kadar sabırla yazı beklendiğini bilmiyordum açıkçası
Birkaç sayfa öncesinde Kerem Seçer benim tarzımda bir yorum/analiz yazısı paylaşmış; bu doğrultuda bana pek de ihtiyaç kalmamış görünüyor ancak yine de haftasonu ben de oturup birşeyler çıkarmaya niyetliyim.
Şimdilik ben de sadece 1 takımla lige katılmış durumdayım ve konuya biraz daha yoğunlaştığımda takım sayılarımı da arttıracağım.
Haftasonu görüşmek üzere