Birch neden 9 dakika oynadı bilen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birch neden 9 dakika oynadı bilen var mı?
Elimden katakulliyle aldıkları Langford'u hiçbir masraftan kaçınmayarak tekrar ana takımıma aldım. 1 yerinde sayabilecek ama sürpriz potansiyeli olan guard hamlesiyle beraber bu haftalık kadroyu şekillendirdim. Haftaya yüksek 1 oyuncu çıkışı ile birlikte parçaları dengeli hale getirip geleceğe umutla bakabileceğim..
Renfroe
James
De Colo
Clyburn
Singleton
Langford
Melli
Tomic
Brown
Pleiss
Şaşmazsa 180 bandında seyreder bu rooster. Haftaya da törpüledik mi 180 bandını sağlama alır potansiyeli bekleriz.
Geçen hafta Langford hamlesi yerinde olsa da parçalar çok vasattı yine de ortalama ile yola devam ettik. Şimdi leş guard rotasyonuna çeki düzen verme hamlesini yapalım. Ergin Fiti'ye kafayı takmış vaziyette. Birini övdü mü ömür billah tahammül eder durur ona. Milano gibi tanıdığı bir takım da olunca fiyat olarak eli çok güçlendirici 1 hamle dedim ve yeniledim takımı. Haftaya da pivotlar üzerinden bir değişiklik yaparsak evladiyelik hale getiririz.
Fitipaldo
Rice
De Colo
Langford
Bogdanovic
Clyburn
Melli
Tomic
Pleiss
Brown
Kadrolar birbirine benzemeye başladı.Dünya genelinde 500lerde ligde 30lu sıralarda gidip geliyorum.Benim bu haftaki kadrom değişikliklerle birlikte; Mike James Teodosic Langford De Colo Clyburn Bogdanovic Melli Udoh Rudd Pleiss
Barcelona deplasmanında Paul'den çıkıp Ülker Arena'da Bogdanovic'i aldım ve bilin bakalım ne oldu..
Udoh un son dakikada belli olması ve haftalar sonra Brown ın 0 çekmesi puanları düşürebilir.
Faverani yi listede göremedim, görsem mevcut fiyatından mutlaka denerdim 1 2 takımda.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi