Melli iç sahada 20'nin altına düşmez rakip fark etmeksizin. Parakhouski de Udoh olmayacaksa yüksek PIR getirir. Hatta İstanbul'daki maçta bile iyiydi. Enteresan Melli'nin tersine Parakhouski deplasmanda iyi. Vesely de diğer tercih olabilir. Brown almak için de uygun bir hafta ama sonrası meçhul.
Bir haftalığına Bogdan'dan çıkıp Honeycutt almak gibi bir niyetim var.
Faverani hiç güven vermiyor ama kredi sıkıntısı çeken varsa bulunmaz nimet. Barca karşısında Singleton'u da tercih edebilirim Bogdan yerine.
Doncic-James
De Colo-Bogdan-Datome-Langford
Udoh-Parakhouski-Tomic-Ayon
en iyi kadrom bu şekilde.
Udoh-Tomic ve Bogdan'dan çıkıp Honeycutt (Singleton)-Melli-Vesely almak niyetindeyim.
Guardlar güven vermiyor ama garanti guard da yok gibi duruyor.
Udoh, ilk Kazan maçında da yok gibiydi. Parakoushki enteresan bir pivot, ben bu hafta olan takımlardan çıkartmayacağım ama olmayan bir takımada almayı düşünmüyorum.
Brown bence de iy ibir fiyata geldi, iki hafta üstüste takımlarımızı yolda bırakmazdiye düşünüyorum.
Melli kime karşı oynasa alınır bence.
Ayon da yükselen formuyla buradayım diyor.
Jankunas ilk Cska maçında deplasmanda 30 küsür getirmişti, haftalardır idare ediyor, bu hafta ilk maçta gene 20 lere çıkabilir, sonraki maçta da Daçkayla oynayacaklar ben deneyebilirim.
Singleton ve Honeycutt hakkındaki düşüncelerimi paylaşmıştım. Bence Galatasaray - Dacka ve Milano - Oympiacos maçlarını kaçırmamak lazım.
Datome ve Vesely tercih edilebilir bence de.
Zirbes in yokluğu da Galatasaray ve Kazan karşısında Iverson u akla getiriyor.
Ben genelde oynanacak 2 maça göre program yapmak istiyorum. Bu yüzden Cska, Dacka, Fenerbahce, Galatasaray (bizim maçta kimi seçmek lazım bilemiyorum), Maccabi (muhtemelen Rudd ve Gou/Weems den birisini alırım, Iverson da güvendiğim isimlerden değil ama Zirbes yokken düşünülebilir belki.) ağırlık vermek isteyeceğim yada arada kaldığımda oyuncu seçimimi etkileyecek takımlar olacak.