Pire'de bile 30 yapan wana İstanbul'da senenin en kötü takımına karşı son periyot 4 pirde...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben tamamen unutmuşum. Hiç bir değişiklik yapmadan nasıl olacak acaba ?Bu aralar yoğunluğumdan dolayı pek bakamamıştım fikstüre. 8 buçukta eve girdim arkadaşım ülker arenada check in yapmış. Ne alaka Salı Salı ne maçı bu dedim bi baktım Maccabi diyorFantasy sayfasına girdim değişiklik için 3 dk diyor. Çıkacağım adamlara karar vermiştim ama kimi alacağım konusunda hiç düşünmemiştim. Gözüme ilk ilişenleri aldım yetişsin diye. Her hafta kafa patlatıp rezalet sonuçlar alıyorum belki böyle daha hayırlı olur
spanoulis / milutinov / rudd OUT micov / hunter / khryapa IN şeklinde yaptım. Aldığım hiç bir oyuncu içime sinmedi açıkçası çok alakasız adamlar aslında ama dediğim gibi 3 dklık bi zamanım vardı ve 130 kredim vardı yani düşük kredililerden seçmek zorundaydım pek düşünecek şansım olmadı gözüme ilk ilişenleri aldım rakibe ve krediye göre umarım şans bi kez olsun benden yana olur
![]()
Granger'ın yükselişini Heurtel'in düşüşünü izliyoruz.
Son 3-4 haftadır inanılmaz bir düşüş yaşıyorum.Öyle bir düştüm ki toplayamıyorum artık oyunun bitmesine bu kadar az kalmışken böyle olması çok üzücü oldu.13 den 65 e kadar düştüm Türkiye de 2. iken 11 e kadar geriledim.Bu sene sınavlar yüzünden çok da vakit ayıramadım oyuna seneye bomba bir şekilde burda olucam.Bu arada Uğur Abi ye de başarılar diliyorum.12.sırada şu an inşallah sezonu ilk 10 içinde tamamlar.