Döndüğünden beri 20+ lar yapan Shengeliadan 4 alıp iki gün önce sattığım Randolph un 30 yapması ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sezonun en kritik yerinde sütoğlana bağlayan Huertel'de fazla ısrar ettin bence Mehmet. İşler ciddileşince Huertel satma eğilimi içersinde olur. 3 hafta önce kötü performansını görüp, yüzündeki solgunluğu farkedince çıktım direkt. Sanıyorum ben de oradan fark yaptım, diğer oyunculardan öyle aman aman puanlar kazanmadım doğru düzgün.
Haklısın abi bazı oyuncularda çok ısrar ettim.Bunların yanında şanssızlığım da çok oldu.Colom aldım mesela 7 dk da 9 pır yapmış maçın gerisinde oynamamış sakatlandı mı anlamadım.Wanamaker aldım -1 ile 4 aldı çıkardım 25 yaptı.Bu oyunda da form çok önemli son haftalara çok formsuz girdim durum ortada neyse seneye daha sağlam olucaz inşallah
Dunston haftalardır iyi sadece son maç 9 getirdi. Şimdi İpekçi'de Oly karşısında ondan çıkıp Oaka'da Cska nın zayıf pota altına karşı Gist'i almak nasıl bi düşünce ?
Brown-Melli-Jankunas üçlüsünden hangisini alacağıma karar veremedim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
De Colo'yla alakalı kaynak bulamadım.Çıkmak büyük risk
Bu arada bu hafta Real Madrid'den oyuncu almak ta çok riskli. Pablo Laso, 5-6 oyuncu dinlendirebiliriz demiş. Llull, Maciulis, Hunter'ın sakatlıkları var demiş.