larkin
akognon
pappas
clyburn
clarke
lojeski
birch
melli
augustine
moerman
takımım cenaze gibiçıkacak bir sürü adamım varken bir de clarke eklendi şimdi herhalde. kredi açısından da sıkıntım varken acayip kitledi beni. kopuyorum oyundan yavaş yavaş yani mucize olmazsa ama sonuna kadar pes etmek yok
akognon'u çıkacağım kesin bu hafta. zaten geçen hafta lojeski-melli aldığım için zorunluluktan akognon'u aldım haftasonu ligde 20 attı diye ama sağolsun eksi 4 pir getirmeyi başardı. 23 krediden satıp bana bişey kazandırmayacak belki ama haftaya da eksi getireceği kesin gibi. akognon'un yanında kimi çıkacağım ve o boşlukları bu kadar az krediye nasıl dolduracağım ise tam bir muamma. clarke sakatlığı doğruysa 2. o olacak mecbur. 3.de birch çıkarım diye düşünüyorum. kenardaki 3 kredimle de totalde 108 kredi yapıyor. 108 krediye 3 alanı nasıl dolduracağım tam bir çıkmaz
Geçen sezona gitti aklın herhalde Canberk. Laboral'den ikili gard yapmışsın
Akognon da herkes hem fikir. Eee Clarke da mecbur zaten çıkacak. Benim dediğime kimse katılmayabilir ama Melli'yi çıkarım yerinde olsam
ihtimal 1: sloukas- langford- rudd
ihtimal 2: zisis- hanga- rudd
ihtimal 3: dixon- hanga-parakhouski
bana kalırsa en iyisi 1.ihtimal. melli'nin getireceği krediyi langford dan kazanırsın.
2. ihtimali seçersen melli'den gelecek krediyi zisis'den kazanırsın.
kredi kaybın olmaz. pır olarak çok kar edersin.