Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

arkadaşlar bu hafta Dixon-Doncic ikilisi mi yoksa Larkin-Doncic ikilisi mi daha çok PIR getirir..Yada o kerdilerde hangi guard ikilisini onerirsiniz çok kararsız kaldım..
 
3 ve 4 numaralar coşuyor bize karşı, takımın durumu da ortada.
Rudd, Weems, Seeley gibi oyuncular 30'a yakın kredi getirebilir bizim maçta

bizim tarafta ise Daye ve Tyus 20 civarı yapar diye düşünüyorum, hoca Daye'i kenarda unutmazsa tabi yine :)
 
Rudd dan ağzı yanan bir kişi olarak kendisine güvenemiyorum acayip dengesiz adam,ona yüklenen baya bir kişi olacaktır, onun yerine başkasını alıp risk almayı düşünüyorum ama son anda karar değiştirip Rudd u da alabilirim son dakika karar vercem galiba
 
Son gelişmelerden sonra, Maccabi maçına Galatasarayın fazla ağırlık vermeyeceğini ve Fenerbahçe maçının akıllarda olacağını düşünüyorum. Bu sebeple Daye, Sinan, Tyus un daha az süre alabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden elimdeki Sinan ve Dayeleri salı-çarşamba için kadrolardan çıkaracağım. Siz ne düşünüyorsunu bu konuda ?
 
Maccabi maçı 3.çeyrek başı gibi kopar koç da rotasyona gider. Bence de bu hafta Tyus Daye yüksek pır getirmeyecek. Maccabili oyunculara yönelmek daha mantıklı.
 
Bu hafta Rudy riskini aldım. Ya batıracak ya da çıkaracak. Randolph da kredisiyle göze batıyor.
Ek olarak Maccabi'den Seeley bizi sever. Geçen sene canımızı sıktı, bu hafta da güzel PIR getirir diye düşünüyorum.
Larkin'lerden kurtulma fırsatım yine olmadı. Doncic'e bu hafta da güvendim, ligde yine 20 dk civarı oynadı. +10 PIR getirse fitim.
Vezenkov benim de aklımda ama Claver'in 4 oynayabileceği ve uzun süre alabileceğini de düşündüm ve kredi kaybettirme ihtimali yüksek bile olsa (hatta kesin) tekrar risk alınabilir. Daye benzeri bir performansla bu hafta iyi PIR getirebilir.
 
Clarke benimde kadrolarımda vardı. Aslında iyi puan getirip, oyuncu değişikliği hakkımızı da yemeden kadrolarda kalacakken sakatlığı kötü oldu. Ben maçı izliyordum. Broseli oyuncu Theis olabilir ribaund sırasında düşerken sağlam ayağına bastı, bacak fena esnedi.
Kadroma almadım ama Unics li Williams çok iyi ribaundçu. Kredisi yüksek onun yerine başa adamlar alınabilir ama kadroda olsa sırıtmaz.

2 oyuncu değişikliği nedeniyle oyun kuruculara dokunmadım. Jovic-dentmon-larkin-doncic ten oluşuyor oyun kurucular. perşembe buraya bir hamle yapabilirim.
Bol sayıda Dangubic vardı, onlardan da 2 tane kaldı. Fena oyuncu olmayacak kendisi ama EFC için uygun değil.
Rudy,Lojeski ve Hackett aldım forvetlere. Hackett kredi yüzünden girdi kadroya. Cedi ye CSKA karşısında güvenemedim.
Moerman 4 takımımda da var artık. Macvan a güvenemedim. Daye'li ve Tyus'lı takımlarım var dokunmadım ikisinede. Sinan lardan çıktım. (1 takımda kalmış kendisi )Rudd riskine tekrar girdim. İlk hafta çok canımı yakmıştı ama düşük puanla alıp diğer taraflarda hareket imkanı oluşturdu. Randolphlu takım sayısını 2 ye çıkardım. 2 Kuzmic, 1 Art Parakh. var. 2 Tane de Melli yi ekledim. Pana nın pota altını Brose iyi işler diye tahmin ediyorum. Williams la Parakh. puanları yakın olsa Williams ı alırdım ama arada bayağı kredi farkı var.
Clarke ın olmadığı yerde langford tek başına top kullanacaktır. Ben almadım ama alınabilir bu hafta. 1 tane de Sony weems i takıma ilave ettim.

Doelmann ve Mitrovic ten çıktım.Mitrovic bizim sağlam 5 in karşısında kalınca faul problemine girmişti. İleride kadroma girer. Simovonic Micov la eşleşince çoşmuştu. Bu hafta Simonovic hatası bekliyorum kullanıcılardan(Siz düşmeyin derim )
 
Bobby Dixon
Shane Larkin


Matt Lojeski
Darius Miller
Melih Mahmutoglu
Sinan Guler

Georgios Printezis
Justin Doellman
Paulius Jankunas
Adrien Moerman

Doellman'ın Kızılyıldız karşısında geçen haftayı telafi edeceğini umarken sakatlanması üzdü, onun yerine randolph almayı düşünüyorum ama udoh'ta çok formda bilemiyorum.

Sinan ilk haftadan beri kadromda olan oyuncu sağolsun güzel katkı verdi, ben bu hafta da bişeyler yapcağına inansamda toplumsal baskı nedeniyle çıkmayı planlıyorum.

Melih konusu içimde yara oldu ilk hafta bir hevesle aldım, hiç zaman alamadı ben de çıkamadım başka önceliklerim olduğundan Zalgiris maçında süre alcağına inanıyorum ama tatmin etmeme ihtimali yüksek.

Dixon Barça macında güzel katkı verdi hatta bir pozisyonda 5 PIR alması baya keyiflendirmişti, ama gurd piyasası bu kadar düşmüşken değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Özellikle tyruss Rice ve Lull beklenti içinde olduğum gurdlar.

3'te unspentim var, Sizce önce kimlerden çıkmalıyım dixon sinan doellman mı yoksa sinan, melih, doellman mı yerlerine kimleri önerirsiniz ?
 
Daye + Aaron jackson+(sinan yada fridzon)'dan cıkıp rudd + llull + langford yapmayı tasarlıyorum ne dersiniz ?

Fridzon ile sinan arasında kaldım hangisi daha fazla getirir bu hafta fikri olan var mı ?

Tesekkurler
 
Ne yaparsam yapayım 3 oyuncu bulamıyorum. Ne istediysem 2-3 kredi ile kaçıyor. Ne lanet bir hafta bu.
 

Üst