Bu arada Derrick Brown'ı kadroya alan var mı? İçimde +20 yapacak gibi bir his var ama elim gitmiyor.
Tam da ben yazacaktım Derrick Brown'u benden önce davranmışsın
Bu arada Derrick Brown'ı kadroya alan var mı? İçimde +20 yapacak gibi bir his var ama elim gitmiyor.
Rudd/Augustine-Langford-Lojeski/J. Anderson nasıl ?
Kerem başkan en iyi takımımda Hickman Clarke ve Lat. Williams dan çıktım Doncic Langford Melli yi aldım nasıl sence
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene işler pek geçen seneki gibi gitmiyor.
Bourousis, Gentile, Vesely, Ayon, Datome, Claver, Randolph, Zirbes, Gist, rown, Heurtel, Wanamaker, Calathes, Causeur gibi hayal kırıklığı ile başlayan çok oyuncu var, ve tam tersi beklenmedik gelişim gösteren oyuncular var. Geçen sene, De Colo, Teodosic, Delaney, Bourousis gibi oyuncular olamdan kazanma şansımız yoktu.
Bu senede görünen Goudelock, Spanoulis bu oyunculara katılıyor. Sorun kimlerin gideceğini ve kimlerin ekleneceğini görebilmek. Eğer De Colo bu isimlerin arasında olacaksa şimdi almak için uygun fırsat olabilir bence, değerini koruması için 24,4 yapması gerekiyor (pratikte bu puan mümkün değil, olası cska galibiyetiyle 22 yaparsa 24,2 ile biraz düşer, 23 yaparsa 25,3 olur ve 90,80 e çıkar.)
Ben 1 hafta daha beklemek istiyorum, zaten biraz da mecburum buna. Artık varını yoğunu ortaya koyacak bir Efes e karşı 17-18 yapsa kredisi 83,5 e düşer ki bence bu iki haftada alınmazsa bir daha zor alınır.
Oyunun kritik noktası Do Colo ve Teodosic'e en erken ulaşabilmek aslında.Tabii bunu ilk hafta Melih'i alarak yapanlar hata yapmış oldu, önemli olan değerinin altındayken alabilmek.Her sene bu dönemde kredilerimiz 560-580 aralığında olurdu.Hatta 600'ü geçen takımlarımız bile olurdu bazen.Bu sene kredi kazanma amaçlı alınan oyuncular birkaç tanesi hariç çuvalladı.Dengeli bir kadroyla De Colo ve Teodosic'e ulaşmak şu an çok zor.O yüzden Datome, Heurtel, Bourousis, Vesely, Gentile ve diğer değerinin altında olan oyuncular çok değerli, bunları doğru zamanlarda kadrolara almak gerekiyor.
Hanga+Parakhouski mi yoksa Lojeski+Rudd mu daha çok puan getirir sizce? Fikirleriniz nedir?
Hanga+Rudd en iyisi gibi duruyor. Ama öyle bir ihtimal yoksa Lojeski+Rudd daha iyi olabilir.
Hanga+Rudd en ucuzu olduğundan ihtimal var tabii ki.Bana Parakhouski de iyi maç çıkaracakmış gibi geliyor ama. Daçka pota altında o kadar adama rağmen zayıf kalıyor.Semih tam anlamıyla dönene kadar rakipler oradan vurmaya devam edecek bence.
Genelde Oly Mantzaris-Spa-Pap-Printezis-Birch 5'iyle başlıyor. Lojeski oyunun gidişatına göre sonradan dahil oluyor. Yani fazla süre almayabilir.