Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

langford bu hafta 66'dan alınacak en iyi isimdi coty clarke'ın yokluğunda. kredisi yetmeyenler için en iyi tercih hanga'ydı.

kadrosunda doncic olanlar satmayacak, doncic kullanmayanlar için en iyi iki seçim sloukas olarak görünüyordu ve benim için bir diğeri kredisi düşecek diye muhtemelen alınmayacak rice'dı.

uzunlarda rudd-parakhouski elbette herkesin tercihi; randolph'a tek başına güvenmiyorum. Uzunlarda iki oyuncu değiştiğim takımlarda randolph-ayon ikilisini birlikte aldım.

augustine'den efes'e karşı iyi maç çıkarmasını bekliyorum. satılmaz olarak onu da işaretledim.

ayrıca; james anderson'un bu hafta 20 pır'a yakın yapacağını düşünüyorum. hanga ve langford'a kredi yetmeyen yerlerde james anderson'dan yana kullandım tercihimi.

herkese başarılar.

Randolpg dışında katılıyorum, Hunter ve Reyes de rotasyonda olduğu için ne kadar süre alacağını kestiremiyorum.

Kadrolarımda Clyburn ve Moerman ağırlıklı olarak olduğu için ben kısa tercihimi K.C.Rivers'tan yana kullandım. Belki değeri düşebilir ama düşerse de haftaya başka kısa bulurum. Değeri düşse bile 15 civarı PIR kesin getirecek.

Uygun fiyatlı diğer aldığım isim de Vezenkov. Rudd almadım. İnat ettim.

Bu hafta almayarak riske girdiğim oyuncular şöyle;

Rudd - İnşallah eksi alır da biz de yolumuza bakarız.
Melli - Geçen hafta almadım, bu hafta da almadım. Kötü bir maç geçirmesi dileğiyle.
Singleton - Bu adamı neden almadığımı bilmiyorum ama kadrolarda yok. Dilerim kötü oynar.

Dahası da Llull, Teodosic, De Colo, Udoh gibi isimler.

Seçim yaparken 3. ve 4. haftalara dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama fikstür grup şeklinde yapılmış.

1. grup efes-cska-unics-daçka
2. grup olympiakos-milano-madrid-laboral
3. grup fb-zalgiris-maccabi-gs
4. grup brose-panathinaikos-kızılyıldız-barcelona

Her takım kendi grubundan 2 takımla oynuyor. Bence son gruptaki takımların maçları en kısır geçmeye aday.Ondan o gruptan hiç yeni oyuncu almadım.Önceki haftalardan kalanlar var sadece.
2. grup ise en çok pir getirebilecek grup.Ondan ben daha çok buraya yüklendim.
Diğer iki grupta ise maç maç bakılması gerek diye düşünüyorum.Yani fenerin mesela zalgiris maçı kısır geçebilir ama gs maçı skorlu olacaktır.Aynı şey daçka için de geçerli.

Bu hafta almayarak riske girdiğim oyuncular şöyle;

Rudd - İnşallah eksi alır da biz de yolumuza bakarız.
Melli - Geçen hafta almadım, bu hafta da almadım. Kötü bir maç geçirmesi dileğiyle.
Singleton - Bu adamı neden almadığımı bilmiyorum ama kadrolarda yok. Dilerim kötü oynar.

Dahası da Llull, Teodosic, De Colo, Udoh gibi isimler.

Ben de Rudd'ı neredeyse bütün kadrolarıma aldım. İkimizden biri kaybedecek .
Doncic ve Larkin'lerde elimde kaldı. İkisine de duacıyım.

Spanoulis/Heckman'mı sizce , yoksa Langford/Simon, Langford/Preldzic'mi?

Heckmann iyi süre alıyor mu bilmiyorum ama çok zeki ve kalite kokan bir oyuncu. Spayı takip edemedim iyi PIR yapıyor mu bilmiyorum. Simon'u da takip edemedim ama kalitesi tartışılmaz. Kağıt üzerinde Langford&Simon mantıklı ve uygun geliyor göze.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

44 krediye alınacak bayağı oyuncu var ama 27-28 dakika oynayan başka oyuncu yok gibi. Şut yüzdesi çok düşük Derrick Brown un o yüzden puanları düşük geliyor. Augustine, Parakh. Othella Hunter vs var ama bana çokta mantıksız gelmedi ama kararsısız.
Bu arada kadronun son hali şue şekilde oldu.(Derrick brown u değiştirebilirim )

Jovic
Larkin

Dangubic
Singleton
Miller
cedi

Moerman
Brown ???
Tyus
Randolph

Dün gece rüyamda Bargnani'nin çok iyi bir maç geçirdiğini ve 46 civarı bir verimlik puanı ile oynadığını gördüm, keşke kadrolarıma alsaydım diye hayıflandığımı da hatırlıyorum ama sonradan maçların henüz oynanmadığını anlayınca da bu rüya belki bir işarettir kadrolara almalı mıyım acaba diye düşünmüştüm, herifçioğlu gitmiş sakatlanmış bugün :D Nazar mı değdirdim acaba herife :)

Birçok kişi Larkin'i mecburen kadrolarında tutmak zorunda kaldıklarını yazmış ama ben Larkin'i ne olursa olsun (tabi sakatlık harici :) ) uzun süre kadrolardan çıkarmayı düşünmüyorum, hala en güvendiğim adamlardan biri bu oyunda