Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Wanamaker ı mecburiyetten almıştım fena bi ilk çeyrek geçirmedi. Moermann'ın günü değil galiba bugün maalesef .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Most-bought players last week

1.Marko Simonovic5.069
2.Victor Rudd4.469
3.Anthony Randolph3.467
4.Keith Langford3.389
5.Sasha Vezenkov3.385

<tbody>
</tbody>

Most-sold players last week

1.Coty Clarke8.775
2.Justin Doellman3.910
3.Ricky Hickman3.084
4.Nikos Pappas3.066
5.Toko Shengelia2.881

<tbody>
</tbody>

Bu haftaki en önemli kozum Langford şaşırtmıyor, sanırım kredimin yettiği her takımıma almışımdır kendisini, kredisi yetip de almayan hata etti bence.

Bu haftaki en önemli kozum Langford şaşırtmıyor, sanırım kredimin yettiği her takımıma almışımdır kendisini, kredisi yetip de almayan hata etti bence.

4 takımımda kredi yetti, diğerlerine çok uğraştım ama Rudd'tan daha iyi ucuz uzun bulamayınca alamadım.İlk iki haftadaki kredi kaybettiren uzunların acısını burada çekiyoruz.

Oğuz'un süre alacağını bilsem..

Ben tahmin ediyordum, geçen hafta da bir takıma mecburen almıştım, diğer uzunlara göre hücumda daha etkili ama ne etliye ne sütlüye karışıyor derler ya işte tam Oğuz u tarif ediyorlar. 5/5 ikilik, ama 2,10 küsürlük adam 0 ribaund aldı, hiç faul almadı... Bu sebeplerden mecbur kalmadıkça almam.

Bu maçta görünen Clyburn, Moerman ve Willams hayal kırıklığı olacak gibi.
Langford, Parakouski, Ponkrashov da beklentileri karşılayacak. Benim için Anderson ve Wilbekin bir bu kadar daha puan alsalar tam olacak.

Ben tahmin ediyordum, geçen hafta da bir takıma mecburen almıştım, diğer uzunlara göre hücumda daha etkili ama ne etliye ne sütlüye karışıyor derler ya işte tam Oğuz u tarif ediyorlar. 5/5 ikilik, ama 2,10 küsürlük adam 0 ribaund aldı, hiç faul almadı... Bu sebeplerden mecbur kalmadıkça almam.

Bu maçta görünen Clyburn, Moerman ve Willams hayal kırıklığı olacak gibi.
Langford, Parakouski, Ponkrashov da beklentileri karşılayacak. Benim için Anderson ve Wilbekin bir bu kadar daha puan alsalar tam olacak.

O değil de Oğuz 15-20 falan yaparsa tanımayanlar haftaya alabilir iyi olur o:)

Langford, Parakhouski ve Ponkrashov'un bu performansları sürpriz değil, zaten bu maça kadar da takımın en çok süre alan ve en etkili oyuncuları bunlardı,bir de Coty Clark vardı tabi, rotasyonları da çok geniş olmayınca özellikle böylesine dar bir fikstürde böyle takımlardan oyuncu almak daha mantıklı, geniş rotasyonlu takımlardan kadrolarımızda yer alan oyuncular tıpkı Moermann gibi kan doğrayacak belli ki, Austin daye için de aynı sıkıntıyı yaşayabiliriz, en azından tek tesellimiz bir çok kişinin kadrosunda bu tarz oyuncuların yer alacak olması deyip kendimizi avutalım bari :)

Moermann ilginç şekilde çok süre almadı bugün. Daha çok 4 kısalı sistemle sahada kaldı Daçka.
Herhalde herkes almıştır Moermann'ı. Bu haftanın kaybedeni olacak.

Moerman ve Clyburn ile dağıldım hafta
Birçok takımımda ikisi birden vardı ... Moerman değilse de Clyburn'dan yavaş yavaş çıkma zamanı geldi sanırım

Clyburn'u Gökseninin yerine aldığımdan sorun yok Gökseninde yarın bir şey getirmiyecekti.Moerman ise bu haftadan ümidimi kesmemi sağladı.