Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Wanamekerle guzel basladik lojeski ve hacket devamini getirirse ucariz suan cok iyi degil ama bakalim :)

Clyburn ün düşüşte, Anderson un çıkışta olduğu çok net belliydi ama bir takımımda Clyburn e yakalandım. O da Clarke ın sakatlığı nedeniyle değişiklik hakkı yetmedi.
Oyun kurucu mevkisine 3 haftadır hiç bakmadım neredeyse. Wanamaker kaç puanda bilmiyorum bile. Oraya 2 hafta sonra gelirim gibi.

Art Parak. 1 takımımda var ama en iyi takımıma güvenemedim Derrick Brown u aldım. Hata. Cedi de takımda, oda sıçtı. Moerman tüm takımlarımda vardı. Langfort u 2 takımıma almıştım fiktüre bakıp haftaya CSKA yı görünce takımdan çıkarıp Sony weems girdim, Weems aynı katkıyı verirse sıkıntı yok.

Raduljica atletik Olympiakos pota altına ders vermeye devam eder umarım. Bu arada eurolig sitesinde wana 22 pir yazıyor ama fantasyde 23.2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bütün Shengelia'ları çıkardım ama adam çok dominant oynuyor.

Moerman'ı çıkarmayı düşünmüştüm aslında ama yemedi.

Moerman, Augustine, Macvan çok terse yatırdı, umarım herkesde vardır bu oyuncular. Birch ve Printezis de patlayacak gibi. Yarınki sonuçlara göre Birch yerine Claver alabilirim. Elimde çok fazla Augustine ve Birch var, kurtulmam lazım.
Parakouski ye çok güvenememiştim, sadece 1 takımda var.
Wilbekin ve Anderson dan beklediğim katkı geldi, Langford da iyi katkı verdi, Cska maçı öncesi ne yaparım bilmiyorum, biraz da diğer oyunculara bakar.
Larkin ve Doncic de iyi gitmiyor. Lojeski de öyle.

De Colo reyiz kurtarcak bu hafta beni hem %15 arttı hem de 35.2 aldı,tam zamanında almışım bundan sonra almak daha da zorlaşcak De Colo yu

Mucize olur da 15-16'larda kalır minimuma düşer mi diye bekliyorduk.Tam tersi oldu,Çok faul aldı bugün.Bu fiyattan 2-3 hafta almak çok zor artık.Takımın dengeliyse 2-3 haftada iyi yol alırsın.

Bu takımım şu andaki en iyi takımımdı,zaten maçlar başlamadan yazdım herkesin alcağı oyunculardan kaçındım diye Langford almadım De Colo aldım,Rudd falan almadım Bargnani sakatlandığını duyunca Voigtmann aldım.Fena gitmiyorum tabi Clyburn-Moerman saymazsak

Bu takımım şu andaki en iyi takımımdı,zaten maçlar başlamadan yazdım herkesin alcağı oyunculardan kaçındım diye Langford almadım De Colo aldım,Rudd falan almadım Bargnani sakatlandığını duyunca Voigtmann aldım.Fena gitmiyorum tabi Clyburn-Moerman saymazsak

O ikisine takılma, herkeste var onlar neredeyse.Rudd veya Parakhouski bu hafta olmazsa olmazdı ama.

Bu sene oyunda her an her şey olabilir gibi görünüyor, bu hafta çok iyi puanlar alan biri gelecek hafta dökülebilir, şu an çok umutsuz olan biri çok iyi haftalar geçirebilir, mesela önümüzdeki haftalarda vesely, heurtel, hanga, ayon, gentile, hines, zirbes, augustine, claver gibi oyuncularla muazzam getirileri olabilecek düşük kredili takımlar kurulabilir mesela, köprünün altından daha çok sular akar