Geçen seneki performanslardan sizde etkileniyormusunuz ?
Ben mesela, dün kadroları kurarken 165 kredi için, Spa + Randolph + uygu başka bir uzun seçeneği ile Ayon + Printezis + başka bir uygun forvet arasında kaldığım takımlarda Spanoulis in geçen seneki hayal kırıklığı ve Ayon un geçen seneki yaptıkları sebebiyle ikinciye yöneldim.
Geçen seneki performanslarıyla baktığımızda Spanoulis, Gentile, Datome, Causuer, Heurtel, granger, Rice, Bourousis, Ayon, Vesely, Brown, Zirbes, Kuzmic, Claver gibi bir çok isim bizi terse yatırdı, yada en azından beni.
Bugün iyice anlıyorumki forvette De Colo, Spanoulis, Langford dan alabildiklerimiz yanlarına da haftaya göre Weems,Lojeski, Hanga, Anderson, Goudelock, gibi isimler olmalı.
Guard olarak Larkin, Sloukas, Wilbekin ile devam edeceğim teo yu almadıkça. Zaman zaman Colom gibi ilavler olmalı tabiki.
Uzun olarak Printezis i 1-2 hafta daha tutarım ama Ayon konusunda çok emin değilim. Artık 2. hatt 3. tercih gibi oldu. Ama Galatasaray maçında tekrar bir çıkış yapabilir. Ters gelebilecek bir uzun çünkü.
Randolph ve Jankunas favorilerim oldu. Birch ve Claver de ucuz uzun alternatifleri. Herkes Birchten çıkıyor ufaktan ama ben en azından 2-3 hafta daha beklerim. Geçen sene milletin gazıa gelip Claver ve Bourousisden çıkmıştım değerleri 55 ve 70 lere geldiğinde, bu sefer kendi içgüdülerime göre karar vereceğim. Augustine için Oly ve Real maçlarını görmek istiyorum. En güvenilir uzunlar olarak Melli, Udoh ve Bargnani görünüyor.