Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Luke Doncic görevini layıkıyla yaptı 50.72 kredi oldu ve artık satma vakti geldi teşekkürler sarı oğlan :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gentile çoğu kadromda vardı güzelim kadromu rezil etti ama ben onu uzun vadeli olarak düşünüyorum şu aralar formsuz sadece.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hedefim Gsbasket liginde sezonu ilk 5 te bitirmek. Sekiz oyuncudan 112 puan kendi ortalamamın (127,6) altına düşmeyeyim başka bir şey istemiyorum.Yarın V.Claver ve özellikle Dentmon'dan harika bir hücum performansı bekliyorum. Clyburn, Moerman ve Hackett tan kesin çıkıyorum artık :) Bu arada D.Thomas Perasoviçin sisteminde en güvendiği adamlardan biri bence mutlaka değerlendirin.İlk haftadan beri kadromda 4 haftadırda rezil atıyor; gene rezil attı ama iyi puan verdi. Bundan sonra yüzdesini biraz daha yukarı taşırsa +20 lerden düşmez.
 
İyi bir hafta oluyor, en iyi takımımda 142 + micov + rudd geliyor. İkinci takımımdan ise 100+sinan+daye+udoh+claver. İkisinin de 160-170 bandında olacağını tahmin ediyorum.

Haftanın hayal kırıklığı parakhouski oldu, honeycutt sürpriz denemem ise karşılığını verdi neyse ki.
 
yonetim bu sahsiyetin gorevi nedir site icerisinde ? ikilik cikarmak mi yoksa gizli adminlik felan mi ? ve hangi hakla kendisi bu ithamla 3. kez bana bunu soyleyebiliyor ? acilen cevap yazilmasini istiyorum. namus adina seref adina haysiyet adina bunu bekliyorum. bu ismini bile anmayacagim su sahsiyet sorunu bulunan arkadasla ilgilenin lutfen.

Haklısın bazı kullanıcıların burayı çiftlik gibi görüp de yüzyüze söyleyemeyeceği bir takım cümleleri rahatlıkla yazıp çizmesi ortamın seviyesini de düşürmüş oluyor.
Bu platformda seviyenin düşmemesi için bu tarz hareketlerin ve davranışların sineye çekilmemesi gerekiyor.
 
Geçen senenin gslig şampiyonu Bekir Bey'i forumda online olarak görüyoruz ama hiç yazmıyor. Yazmasını bekliyoruz.

Oyuna gelince, 4 günde 2 hafta oynanması beni yordu kafa olarak:) Artık pırları karıştırıyorum. Çarşamba günü ne olmuştu, salı ne olmuştu, yarın hangisinin devamı bende sigortalar yandı.
Çok iyi takımlarım da var bu hafta için 100+5, 130+4, 120+4 gibi ama 75+2, 66+4 gibi takımlarım da var.

Nedeni de uzunlar oldu herhalde. Bu hafta herkesin uzun bölgesi sorunlu bana kalırsa. Printhezis, Ayon, Parakhouski herkesin en az birini kadrosunda bulundurduğu isimler. Shengelia ve Randolph hariç katkı vere yok.

Puanlar 120-150 bandında sıkışır yine.

150 üstü çok iyi.
120 altı kötü.
Arası idare eder.

Doncic satılmadığına göre bu haftayı da 200'leri çok az gören olacak. Bir şey değiştirmeyecek haftalardan biri daha.
 
Omru hayatimda ilk defa katildim bu tarz bir organizasyona, her gecen hafta daha da tecrube kazaniyorum ama ati alan uskudari da gecmiyor degil hani. merak ettiklerim var hic bir yerde cevabini bulamadigim, ornegin bir mac uzarsa bizim faydamiza mi oluyor yoksa normal sonuca gore mi degerlendiriliyor ? anladigim kadariyla verimlilik on planda puanlalamalar yapilirken- ornegin bir oyuncu 30 kez ucluk denesin bunlardan 10 tanesinde isabet saglasin 30 sayi attigina sevinemeyip cok atis yapip basarisiz olduguna uzulecegiz gibi. lutfen yanlis biliyorsam duzeltin.

bir oyuncudan 3-4 hafta suresince 50 kredi kazandik diyelim, ama oyuncu cok iyi, cikmasak olmaz mi ? ne zaman birakmaliyiz oyuncuyu ( sakatlik - ve sure sure alma sorunu disinda )
bu haftanin 1. cisi yani 3. hafta birincisi 216 puan almis, ben bonsai esliginde o puanlari sallasam bulamam. isin sirri sadece sans olmamali degil mi ?

bi de her hafta overall ( toplam puana gore ) birinci degisiyor ? bu nereye kadar boyle gidecek. en sonunda birisi liderligi goguslemeyecek mi uzunca bir sure ?

cok tesekkurler simdiden *beer*
 
Güzel bir gün oldu. 157+claver 130+4 115+5 takımlarım var. Ancak Gentile hatasına ben de düştüm. Hem de en potansiyelli takımımda. gentile-langford-weems-singleton yakalamıştım ve sonrası için umutluydum. Şimdi ise bir hafta daha denemeli mi onun ikilemindeyim. Gentile bu sene ligde de euroligde de iş yapmamış. Çıkmaya daha yakınım şu anda.

Öte yandan baskonia chase budinger'la anlaşmış. Adaptasyon sorunu yaşamazsa eurolig için atletik kalır. İyi iş yapar gibi geliyor.
 
langford+hanga+larkin aynı takımdayken yine de ortalama bi puan yapıcam bu hafta clyburn ve printezis sağolsun. printezis'in benim kafamda kredisi var yani hadi olur arada düşük performans ama clyburn artık kabak tadı verdi. senle yollarımızı ayırmanın vakti geldi clyburn
 
Geçen seneki performanslardan sizde etkileniyormusunuz ?

Ben mesela, dün kadroları kurarken 165 kredi için, Spa + Randolph + uygu başka bir uzun seçeneği ile Ayon + Printezis + başka bir uygun forvet arasında kaldığım takımlarda Spanoulis in geçen seneki hayal kırıklığı ve Ayon un geçen seneki yaptıkları sebebiyle ikinciye yöneldim.

Geçen seneki performanslarıyla baktığımızda Spanoulis, Gentile, Datome, Causuer, Heurtel, granger, Rice, Bourousis, Ayon, Vesely, Brown, Zirbes, Kuzmic, Claver gibi bir çok isim bizi terse yatırdı, yada en azından beni.

Bugün iyice anlıyorumki forvette De Colo, Spanoulis, Langford dan alabildiklerimiz yanlarına da haftaya göre Weems,Lojeski, Hanga, Anderson, Goudelock, gibi isimler olmalı.

Guard olarak Larkin, Sloukas, Wilbekin ile devam edeceğim teo yu almadıkça. Zaman zaman Colom gibi ilavler olmalı tabiki.

Uzun olarak Printezis i 1-2 hafta daha tutarım ama Ayon konusunda çok emin değilim. Artık 2. hatt 3. tercih gibi oldu. Ama Galatasaray maçında tekrar bir çıkış yapabilir. Ters gelebilecek bir uzun çünkü.

Randolph ve Jankunas favorilerim oldu. Birch ve Claver de ucuz uzun alternatifleri. Herkes Birchten çıkıyor ufaktan ama ben en azından 2-3 hafta daha beklerim. Geçen sene milletin gazıa gelip Claver ve Bourousisden çıkmıştım değerleri 55 ve 70 lere geldiğinde, bu sefer kendi içgüdülerime göre karar vereceğim. Augustine için Oly ve Real maçlarını görmek istiyorum. En güvenilir uzunlar olarak Melli, Udoh ve Bargnani görünüyor.
 
Clyburn ve Doncic de olduğundan tatmin edici puan gelmeyecek.

Yazık olmuş o halde. Zaten bu hafta takımlarda en az 2 çürük yumurta olacaktır ve bu da toplam puanı bir hayli etkilecek gibi duruyor.

Tolga Çıralı' nın da analiz ettiği gibi 150+ puanla haftayı kapatan takımlar başarılı sayılabilir.
Bakalım benim için pek fena geçmiyor gibi ama bu akşamki performanslar da önem arz ediyor elbette ki.
 
En umutlu olduğum takımımda uzunlardan acaip patladık. Colom&Langford yakalamama rağmen Parakhouski , Radu , Moermann ortalamayı standarta çekti. 5 oyuncudan 81 almış oldum. Kalan 5 oyuncunun arasında Goudelock bulunması hoşuma gitse de yine de doğru 1 uzun tercihi beni 170 bandına atabilirdi. Şimdi 150 üstü eyvallah modundayız. Micov&Claver ikilisi oyunun bu haftaki oyunda kalma bandını belirler. İkisi de 15i geçerse 150'nin üstü mecburiyet olur.
Son olarak da Milano'dan bundan sonra oyuncu almama taraftarıyım artık. Repesa o kadar garip bir rotasyon kullanıyor ki her hafta tırnak yedirtiyor maçı izlerken.
Edit : Langford'u olmayan yansın zaten direk. Artık almak için fedakarlık yapılması gereken bir konuma geldi kredi olarak da . 66'dan çökmek iyi oldu.
 
bu sene benim açımdan epey kötü gidiyor. en iyi takımım 372 puanda. gsbasketteki takımım ise 359 puanda ve langford'sız durumda. de colo+langford+teodosic kombosu yapabilecek takımları görünce çok da şansım yok gibi görünüyor. format değişikliğini bile bile kredi kasma hatasına düştüm ve PIR alamadığım gibi kredi de kazanamadım. lig uzun ama durum da vahim:)
 
Daha şimdiden bu sezona dair ümitlerim sona erdi. Çok kötü başladım sezona. Bu saatten sonra ancak sürpriz oyuncular ile yukarı çıkabilirim.

Bir de bir daha Darüşşafaka'dan asla oyuncu almam. Milano'dan da. O Ayon ve Gentile'ye de diyecek söz bulamıyorum. Neredeyse her takımda vardı bu ikisi.

Kendime aldığım oyuncular nedense patlıyor, önerdiğim oyuncular bir şekilde iyi çıkıyor. Daha fazla riske girmem gerek.
 
Sene başlarken De Colo mu Langford'mu derken De Colo yu aldım. Şimdilik ikiside eş değer fakat Langford'un bu performansının böyle devam etmiyeceğini öngörüyorum. Clarke dan sonra daha çok yıpranıyor, temasa dayalı oyun yapısıda sakatlık riskini arttıyor. Bence çokda bel bağlamamak daha iyi gibi.
 

Üst