Simon ve Dentmon yaktı beni...İkisinede ''yol'' 104 anca bulabildim +Thomas / Moerman kaldı. Sanırsam ilk defa sıra kaybedicem.
Takımlarım;135.8 + Guduric + Milaknis + J.Anderson
Bu üçlü eksi bile yapabilir. Yalnız oynarlarsa 197. sırada olan takımım sıra yükselecektir.
Haftaya da Udoh, Milaknis ve Guduric'le yollarımı ayırır, ortalama 50'lik 3 adam alırım.
Bir de 132,4 + Larkin + J.Anderson + Moerman var. Bakalım bu takım ne yapacak.
Çok dengesiz puanlar var. Simon, Lojeski, Udoh, Sloukas, Daye, Ayon, Weems, Seeley, Rudd, Claver, Tomic, Causeur, Teodosic, Augustine, Raduljica kayıplarda. Bu oyuncular kadrolarda hiç de az değil takımlarda.
Yalnız yüksek PIR yapan da baya oyuncu var. Hepsini birden alan da uçar. Olası da.
150.7+Clyburn
151.7+Clyburn+Moerman
141.6+Brown+Cotton
Yarınkilere güvenmiyorum ama inşallah Clyburn ve Moerman güzel bişeyler yaparda hem puan olarak iyi olur hem de artık çıkabilirim o ikisinden
147+Guduric+j.Anderson+Honeycutt+Moermann var..Tek takıma sahibim ve takım geçen hafta battı..
Arkadaşlar bu arada özel mesajlarınızı alıyorum. Özel mesajlarda bir problem vardı, bu yüzden cevaplayamadım. Bu hafta maçlar bittikten sonra takım değişimi işlemlerine başlıyoruz.
Kuralda esneklik yapmayacağız. İsterseniz 3 takımla devam edebilir, isterseniz 2 takım artı 1 takım ekleme yapabilirsiniz.
Ayrıca ligde 3 takımdan az takımları olanlar da 1 takım ekleyebilir.
İlk yarı sonunda tekrar değişiklikler yapabiliriz.
Diyelim 5 takımınız var.
İsterseniz 3 takımla devam edersiniz isterseniz 2 takımla devam edersiniz dışarıdan sadece 1 takım ekleyebilirsiniz.
2 takımınız varsa ya da 1 takımınız varsa yine 1 takım ekleyebilirsiniz.
Kerem Bey, ben valla anlamadimrica etsem bilale anlatir gibi anlatirmisiniz bana ?
ornegin benim Gs basket liginde 5 takimim var ve isimleri sirasiyla 1-2-3-4-5 benim sorum su ? 6 isimli takimi bu bes takimdan birinin yerine alabilirmiyim ?
Hocam hem seni engelledim fanatik yorumların sebebiyle, hemde merak edip bakıyorum yukarıdaki gibi bir espri falan yapmışmıısn diye
Soruna ben cevap vereyim,
1-2-3-4-5- den senin söylediğin iki tanesi yada sen herhangi birşey söylemezsen son 2 tanesi çıkartılacak. Eğer sen 6 numarayı almak istersen kalan 3 taneden 1 tanesinin daha çıkartılmasını istemen gerekiyor. Sonrasında, yani 2 takım kaldıktan sonra, sana iletilen şifre ile 6 yı da ekleyebiliyorsun lige.