Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

135.8 + Guduric + Milaknis + J.Anderson

Bu üçlü eksi bile yapabilir. Yalnız oynarlarsa 197. sırada olan takımım sıra yükselecektir.

Haftaya da Udoh, Milaknis ve Guduric'le yollarımı ayırır, ortalama 50'lik 3 adam alırım.

Bir de 132,4 + Larkin + J.Anderson + Moerman var. Bakalım bu takım ne yapacak.
Takımlarım;
578.
1016
2379
3 takımımım sırası bunlar. Hepsi de 150-160 arası puan alacaklar gibi. Sıra düşer miyim abi sence ? Sanırım 2379. olan takımım biraz yükselir gibi.

Çok dengesiz puanlar var. Simon, Lojeski, Udoh, Sloukas, Daye, Ayon, Weems, Seeley, Rudd, Claver, Tomic, Causeur, Teodosic, Augustine, Raduljica kayıplarda. Bu oyuncular kadrolarda hiç de az değil takımlarda.

Yalnız yüksek PIR yapan da baya oyuncu var. Hepsini birden alan da uçar. Olası da.

150.7+Clyburn
151.7+Clyburn+Moerman
141.6+Brown+Cotton
Yarınkilere güvenmiyorum ama inşallah Clyburn ve Moerman güzel bişeyler yaparda hem puan olarak iyi olur hem de artık çıkabilirim o ikisinden

Elimde 97 + Larkin moerman Bourousis ve clyburn
126 + Hanga Bourousis Moerman var.

Umarım hanga oynar hemde iyi oynar yoksa işler fena. Moerman'dan bu hafta +20 bekliyorum.

Çok dengesiz puanlar var. Simon, Lojeski, Udoh, Sloukas, Daye, Ayon, Weems, Seeley, Rudd, Claver, Tomic, Causeur, Teodosic, Augustine, Raduljica kayıplarda. Bu oyuncular kadrolarda hiç de az değil takımlarda.

Yalnız yüksek PIR yapan da baya oyuncu var. Hepsini birden alan da uçar. Olası da.

Kerem Bey, Andersonun en az 15 puan getirir, guduric asla eksi yazmaz ama milaknis ne yapacagi belli degil, -5 veya + 5 hersey mumkun
yanlis mesajini alintilamisim Kerem Bey- ama sanirim anlasilmistir konu :)

150.7+Clyburn
151.7+Clyburn+Moerman
141.6+Brown+Cotton
Yarınkilere güvenmiyorum ama inşallah Clyburn ve Moerman güzel bişeyler yaparda hem puan olarak iyi olur hem de artık çıkabilirim o ikisinden

Hocam masallah cosmussunuz, tebrikler

147+Guduric+j.Anderson+Honeycutt+Moermann var..Tek takıma sahibim ve takım geçen hafta battı..

en yuksek puanla bitirebilme ihtimali sizin gorunuyor. tebrikler.

Benim icin Austin Daye oynamayisi yikim oldu.

yinede 131 puan + brad wanamaker, s. larkin - birkan batuk ve k.c riverstan uber puanlar bekliyorum. bakalim neler olacak.

Hakikaten saniyelerle değişiyor işler. Doncic bir ara 0 iken top kapıp basket attı, assit yaptı vs 10 a çıktı 3 dakikada.
Galatasaray 2 haftadır son saniye 3 lük yiyor.

Benim için bu haftanın eksileri;
Her takımımda Claver vardı, ama sanırım bir çok oyuncuda var zaten.
Sloukas da çoğunlukta vardıi teselli geçen maçtaki yüksek puan için almadım, bir süre daha da satmayı düşünmüyorum.
Lojeski de kötü patladı, aslında değiştirecektim Rudy ile, malum Galatasaraya karşı oynayan takımlardan 3 lük atan atan almak moda (Carroll a hiç bir zaman güvenmedim) ama Hanga nın belirsiz durumu planlarımı bozdu.

artıları ise,
Raluljica dan vazgeçmiştim burada bir arkadaşın da önerisiyle, kendisine teşekkürler. 1 tane kalmıştı sadece ve muhtemelen 1-2 haftaya bırakacağım bir takımda.
Langfor, Rudy, Randolph, Printezis, Vesely bolca vardı. Birch de bekleneni yaptı, sanki o da 11-12 civarında istikrarı yakaladı gibi. Haftaya size karşı da tutacağım, sonrasına bakarız artık.

Gelecek hafta Teo ve Spanoulis için bir şansım olacak sanki. Datome de 32 krediden en çok alınanlar listesine girer bence.

Bu arada oyun açılmıyor galiba.

Evi arabayı satıp Spanoulis'i almak lazım. Bize karşı +30 getirebilir muhtemelen. Sonuçta Kurbanov'un yıldız olduğu, Rudy'nin küllerinden doğduğu düşünülürse Spa gösteri yapar.
Aslında Oly'nin güvenilir bir PG'si olsa direk o da alınır. Mantzaris bile yüksek PIR getirebilir.
Doncic yerine Heurtel veya Rice almayı düşünüyordum ama Spa hamlesi sonrası yeterli kredi kalırsa Teo alırım gibi bende.

Bir de kredi artışı garanti olan, süresi artan ve son 2 maçta iyi oynayan Rakim Sanders'i de bol miktarda alırım veya Gentile'yi de alabilirim. Milano'nun fikstürü iyi.

Rakim Sanders -1,7 yapsa bile max artıyor ama Milanoya çok güvenemiyorum ben.
4 haftadır devamlı yükselişte, 3-7-14-31 yapmış ama Milanoda Gentile, Simon, Dragic de var. Ben alırsam kesin düşer zaten ama diğer yandan da gerçekten iyi fikstürleri var.
Fakat Spanoulis ve Teodosic e yer açmak için ucuz adam gerekirse Datome,Nunnally, Causeur var alterantif olarak. Direk alırım diyebileceğim birisi değil yani.

Arkadaşlar bu arada özel mesajlarınızı alıyorum. Özel mesajlarda bir problem vardı, bu yüzden cevaplayamadım. Bu hafta maçlar bittikten sonra takım değişimi işlemlerine başlıyoruz.

Kuralda esneklik yapmayacağız. İsterseniz 3 takımla devam edebilir, isterseniz 2 takım artı 1 takım ekleme yapabilirsiniz.

Ayrıca ligde 3 takımdan az takımları olanlar da 1 takım ekleyebilir.

İlk yarı sonunda tekrar değişiklikler yapabiliriz.

Arkadaşlar bu arada özel mesajlarınızı alıyorum. Özel mesajlarda bir problem vardı, bu yüzden cevaplayamadım. Bu hafta maçlar bittikten sonra takım değişimi işlemlerine başlıyoruz.

Kuralda esneklik yapmayacağız. İsterseniz 3 takımla devam edebilir, isterseniz 2 takım artı 1 takım ekleme yapabilirsiniz.

Ayrıca ligde 3 takımdan az takımları olanlar da 1 takım ekleyebilir.

İlk yarı sonunda tekrar değişiklikler yapabiliriz.

Kerem Bey, benim sorum biraz, zeki murende bizi gorebilecek mi tarzinda olacak ? komple takim degisikligine gidemiyoruz degil mi? yani x yerine z takimini alamiyorum ?

Diyelim 5 takımınız var.

İsterseniz 3 takımla devam edersiniz isterseniz 2 takımla devam edersiniz dışarıdan sadece 1 takım ekleyebilirsiniz.

2 takımınız varsa ya da 1 takımınız varsa yine 1 takım ekleyebilirsiniz.

Diyelim 5 takımınız var.

İsterseniz 3 takımla devam edersiniz isterseniz 2 takımla devam edersiniz dışarıdan sadece 1 takım ekleyebilirsiniz.

2 takımınız varsa ya da 1 takımınız varsa yine 1 takım ekleyebilirsiniz.

Kerem Bey, ben valla anlamadim :( rica etsem bilale anlatir gibi anlatirmisiniz bana ?

ornegin benim Gs basket liginde 5 takimim var ve isimleri sirasiyla 1-2-3-4-5 benim sorum su ? 6 isimli takimi bu bes takimdan birinin yerine alabilirmiyim ?

Kerem Bey, ben valla anlamadim :( rica etsem bilale anlatir gibi anlatirmisiniz bana ?

ornegin benim Gs basket liginde 5 takimim var ve isimleri sirasiyla 1-2-3-4-5 benim sorum su ? 6 isimli takimi bu bes takimdan birinin yerine alabilirmiyim ?

Hocam hem seni engelledim fanatik yorumların sebebiyle, hemde merak edip bakıyorum yukarıdaki gibi bir espri falan yapmışmıısn diye :)

Soruna ben cevap vereyim,
1-2-3-4-5- den senin söylediğin iki tanesi yada sen herhangi birşey söylemezsen son 2 tanesi çıkartılacak. Eğer sen 6 numarayı almak istersen kalan 3 taneden 1 tanesinin daha çıkartılmasını istemen gerekiyor. Sonrasında, yani 2 takım kaldıktan sonra, sana iletilen şifre ile 6 yı da ekleyebiliyorsun lige.

Hocam hem seni engelledim fanatik yorumların sebebiyle, hemde merak edip bakıyorum yukarıdaki gibi bir espri falan yapmışmıısn diye :)

Soruna ben cevap vereyim,
1-2-3-4-5- den senin söylediğin iki tanesi yada sen herhangi birşey söylemezsen son 2 tanesi çıkartılacak. Eğer sen 6 numarayı almak istersen kalan 3 taneden 1 tanesinin daha çıkartılmasını istemen gerekiyor. Sonrasında, yani 2 takım kaldıktan sonra, sana iletilen şifre ile 6 yı da ekleyebiliyorsun lige.

Ayhan agabey insan nasil kiyar bana :( bi tanisan anzer balindan daha tatli bir insanim aslinda :) birsey itiraf etmek gerekirse ben bu siteye ergin hocayi elestirmek icin gelmistim aslinda, baktim ki hakarete varan elestiriler olunca birden en yilmaz savunucusu oldum hocanin :) bazan boyle seyler olur hepimizin basina gelir.

zaten biraktim artik kimseyle tartismaya girmeyecegimi beyan ettim. birebir bana satasma olmasin yeter, olursa da yonetim geregini yapar.

cevabin icin tesekkurler ayrica Ayhan agabey//=D