Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Geçen hafta Jankunas çok kötü patlamıştı elimde, ama hiç birinden çıkmamıştım. 36 ya ulaştı.

Tahmin ettiğim bir performanstı. Ben de alabildiğim kadar almaya çalıştım ama genelde Parakhouski ile (FB karşısında o kadarını beklemiyordum) değiştirdiğim için çok kar etmedim :)
Jankunas 2 hafta sonra içeride GS'ye karşı da benzer performans sergileyebilir. Haftaya Barca deplasmanında güven vermiyor yalnız. Bu anlamda çıkarıp çıkarmama konusunda kararsızım.

Tahmin ettiğim bir performanstı. Ben de alabildiğim kadar almaya çalıştım ama genelde Parakhouski ile (FB karşısında o kadarını beklemiyordum) değiştirdiğim için çok kar etmedim :)
Jankunas 2 hafta sonra içeride GS'ye karşı da benzer performans sergileyebilir. Haftaya Barca deplasmanında güven vermiyor yalnız. Bu anlamda çıkarıp çıkarmama konusunda kararsızım.

Kimse Udoh un sadece 2 ribaund almasını beklemiyordu. Çok değil 5-6 tane almış olsaydı Parakhouski nin puanı 22-23 e düşerdi en az.

Bu haftanın en güzel yanı bence Milaknis gereksizinden kurtulmam oldu, zaten seyrettik,e nasıl bu kadar umutlu olabildim diye soruyorum kendi kendime. Bazı oyuncular için, artık dibi gördü, daha beteri olmaz falan deriz ya, bu Milaknis için geçerli değil bence. Sezonu - ile bitirse şaşırmam.

Austin Daye ve sonny weems haric benim icin karli bir hafta oldu diyebilirim. Daye garibim hic oynamadi zaten :( oynasa belki real macini bile alirdik, nyse gecen hafta igrencti benim icin.en iyi takimim 1451 den 13200 gerilemisti. bu hafta ait oldugum 1000 li basamaklara geri donuyorum :)

156.2 ve 178.6 aldı en iyi 2 takımım böyle yürümeyecek bu iş artık amma batar amma çıkar diyecem galiba risk alıp atak yapmak lazım artık

178 puanla 19. luktan 13. lüğe ilerlemişim. sloukas ve hanga var takımda ve honeycutt yok.

ilk 500'de 3 takım ama gerisi hep 1000. sıra üstünde. hepsi çöp. çok kötü bir sezon. ilk 500'de 3 takım demek her an yarıştan kopabilirsin demek. ürkerek sezona devam ediyoruz bakalım.

özeleştiri yapacak olursam; daruşşafakalılar bilhassa anderson ve clyburn çok şey götürdü özümden. haklarında çok yanlış düşünmüşüm. doncic hiç almadım. o sarı çiyanda gerilerde kalmama neden oldu.
şu an benim için güzel olan tek şey larkin'den fayda görmeye başlamam. yoksa berbat bir sezon. büyük yanılgılar benim için.

evet arkadaşlar bu hafta ligin birincisi oldum 218 puanla ama beni J.Anderson yaktı..Genelde ise tek takımla katıldığım için 30. sıradayım..

İlk 100'de 4 takımım var, 1 takımım da 110.sırada, kalan 2 takım 190 ve 300'lerde, 2 haftadır toparladım işi, Hanga üzdü bu hafta, pek set de çizili değildi, iç sahada daha etkili olacaktır.

Hiç bana göre değil o kadar çok kafa patlatamam :p

ilk senemde öyle oynadım. acemiydim. ilk 10 hafta sonunda genelde 65. sıradaydım, kurduğum 3 takımdan biriydi.
sonra sezonu 2000. sıra civarında bitirdim.
bu oyun sürprizlerle dolu ve basketbolu, oyuncuları çok iyi bilmek çok işe yaramaz. onun için ümit sezonu en iyi ihtimalle ilk 500'de bitireceğini düşünüyorum. oyunun kendi özel şartlarından dolayı her hafta kayıpsız atlatmak, doğru seçim, doğru oyuncudan çıkmak vs. zor. birkaç hafta kaybın olduğunda o takım bir daha geri dönemez.

onun için birden fazla takım, bir takımın geri düşse bile belki diğer takımın işin içinde kalması açısından iyi. tabii tek takımla da zevk alınabilir ama sonuç alınamaz. zevkine oynuyorsan tabii mesele yok.
ben birinci olmak için oynuyorum ve bunun tek takımla olma olasığının çok düşük, hatta imkansız olduğunu düşünüyorum.

Claver'in 1 ay sakatlanması şu an için herşeyi berbat etti. Geçen hafta çıktığım Hangalar, bu hafta Claverler derken oyuncu değişikliği haklarım eriyor ve planlama bozuluyor. 36'dan Claver'i satsan ne olacak, ne alacaksın. Çok talihsiz oldu bu. İlk 100'de 1, ilk 200'de 4, ilk 1000'de 6 takımım var şu an için. Aslında ufaktan atak yapmaya başlayacağımı düşündüm ilk başta, çok kötü başladım bu seneye zira. Ama hem Anderson hem Claverlerim mevcut, şu an için işler zor. Yine de toparlamaya bakacağız.

o degil de k.c riversa bakin ya , 15 sayi atasinda tek bir kez pirlayasin :( allah napmasin seni k.c river emi :( 30 ucluk denemesinden sadece 5 i girmis- haliyle pir yapicilarda buna eksiyi cakmis, beter ol k.c :(