Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Ligde kalan 3 takımım da birbirinden berbat durumda. En iyi durumdaki takım Kömürspor VI Dünya genelinde 333. sırada.

Udoh, Guduric, Milaknis çıkarıp yoluma devam edecektim ama Udoh patlayınca büyük sıkıntı yaşadım. Üstüne bir de Claver sakatlanınca takım iyice yoldan çıktı. Normalde Anderson'ı da çıkarmam lazım ama onu çıkaramıyorum. Bu dörtlüden sanırım berbat bir kredisi bulunan Milaknis'i kadroda tutacağım. Belki 3-5 bir şeyler yapar.

Milaknis kalacak. Honeycutt-Printezis-Parakhouski kalacak. Bu daha mantıklı bir seçenek ama herkesle aynı oluyor o zaman kadroda. Ne ileri giderim ne geri. Milaknis bir şey yapsın diye bekler dururum.

Kömürspor VI

Dixon
Rice

Honeycutt
Langford
Anderson
Milaknis

Melli
Printezis
Parakhouski
Randolph

Değişikliklere başladım.

5 takımla ligde bulunan ksecer adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. ksecer lige 3 takımla devam etmektedir.

5 takımla ligde bulunan HTC adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

4 takımla ligde bulunan smlrk adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan saykoteam adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan acdnc adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

2 takımla ligde bulunan bekojaan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan yvznr adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan samil adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan OgzhnGnbkn adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. OgzhnGnbkn lige 3 takımla devam etmektedir.

3 takımla ligde bulunan 45200emrah adlı kullanıcının 1 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan 77MehmetYilmaz adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan Cedi Team adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan nicelife adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan kosecki35 adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

1 takımla ligde bulunan alisercan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan batuuguler adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan ayhan adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan farraige adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan studentist adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan psiko adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

Askerde olmam sebebi ile tek bir maç daha izleyemedim. haftada bir maçlara bakıp sonuctan kadro kuruyoz :)

Calathes / LuLL ikisi ile haftaya en pahalı 2 pg ile giriyorum.

Miller / Lojeski / Landford / Oleson gibi berbat bir 2-3 numara kadrom var.

Randolph / Udoh / Rudd / Hines gibi ne yapacağı belirsiz bir 4-5 havuzu...

Umarım son 1 haftadır yaptığım hataları düzeltebiliriz :)

Askerde olmam sebebi ile tek bir maç daha izleyemedim. haftada bir maçlara bakıp sonuctan kadro kuruyoz :)

Calathes / LuLL ikisi ile haftaya en pahalı 2 pg ile giriyorum.

Miller / Lojeski / Landford / Oleson gibi berbat bir 2-3 numara kadrom var.

Randolph / Udoh / Rudd / Hines gibi ne yapacağı belirsiz bir 4-5 havuzu...

Umarım son 1 haftadır yaptığım hataları düzeltebiliriz :)

Bence oleson ve Rudd hariç çok kaliteli bir kadron var.

GSBasket Ligi'nde şu an için favorim açık ara Tanju Çiçek. Muazzam bir sezon başlangıcı, harika. GSBasket'teki 3 takımı da ilk 10'da veya 15'te olacak muhtemelen. Diğer büyük favorim Uğur Ortaç'ın "sambaras-Hames" de çok iyi gidiyor. Kredi olarak çok çok iyi durumda takımı (622). Bu hafta enteresan bir atak yapan "kill em all" isimli takım (kullanıcısı kim bilmiyorum) 2.sıraya yerleşmiş lakin kredi olarak kötü durumda. Birkaç hafta içinde ilk 5'ten çıkacağını düşünüyorum. Ligimizin yeni lideri "flopping" isimli takımıyla Tolga Çıralı olmuş görünüyor, 2 gün içinde yeni takım eklenmezse. Kendisini tebrik ediyoruz. Hakan Türk "kosecki" ile yine ligimizin iddialılarından olacağını gösteriyor bu yılın başlarında. Yine forum üyelerimizden Ali Yayla'nın "yaylateam" adlı takımı 12.sırada fakat 629 krediyle kredilerin zirvesinde. 629 kredi muhteşem şu an için, ilk 5'i zorlayacağını hatta daha da ileriye gidebileceğini düşünüyorum. Benim takımlarım şu an için 10-20 arasında seyrediyor, bu hafta biraz atak yaptım daha anca. Yine de ciddi kredi sıkıntısı var, Claverler mevcut derken zorlu bir süreç bekliyor. "May35" kim bilmiyorum, buralardaysa ses etse iyi olur :) Kendisi de çok avantajlı konumda, 6 ve 7. sıralarda 2 takımı var ve bu yarışı tek iyi takımla götürmek oldukça riskli. Kerem Seçer bu yılın şanssızlarından. Çok talihsiz değişiklikler yaşadı ve şimdilik geride. Ancak geçen yıl da gerilerden gelip ilk 10'a 2 takım soktuğunu biliyoruz.

Bu haftanın stratejisi ne olmalı bilmiyorum ama bildiğim şey bu yarışın De Colo'suz geçmeyeceği. Bu hafta De Colo alacak durumum yok, haftaya De Colo alacak şekilde planlama yapma fikrim var fakat bu önümüzdeki hafta da kolay olmayacak. Yani beni haftaya 35'e falan guard ararken bulabilirsiniz :)

Neredeyse tüm takımlarım 9 kişi kaldı. Değişiklikler belimi büktü. Ben bu sene yarışta değilim. Claver sağolsun. Tüm planlarımı bozdu.

GSBasket Ligi'nde şu an için favorim açık ara Tanju Çiçek. Muazzam bir sezon başlangıcı, harika. GSBasket'teki 3 takımı da ilk 10'da veya 15'te olacak muhtemelen. Diğer büyük favorim Uğur Ortaç'ın "sambaras-Hames" de çok iyi gidiyor. Kredi olarak çok çok iyi durumda takımı (622). Bu hafta enteresan bir atak yapan "kill em all" isimli takım (kullanıcısı kim bilmiyorum) 2.sıraya yerleşmiş lakin kredi olarak kötü durumda. Birkaç hafta içinde ilk 5'ten çıkacağını düşünüyorum. Ligimizin yeni lideri "flopping" isimli takımıyla Tolga Çıralı olmuş görünüyor, 2 gün içinde yeni takım eklenmezse. Kendisini tebrik ediyoruz. Hakan Türk "kosecki" ile yine ligimizin iddialılarından olacağını gösteriyor bu yılın başlarında. Yine forum üyelerimizden Ali Yayla'nın "yaylateam" adlı takımı 12.sırada fakat 629 krediyle kredilerin zirvesinde. 629 kredi muhteşem şu an için, ilk 5'i zorlayacağını hatta daha da ileriye gidebileceğini düşünüyorum. Benim takımlarım şu an için 10-20 arasında seyrediyor, bu hafta biraz atak yaptım daha anca. Yine de ciddi kredi sıkıntısı var, Claverler mevcut derken zorlu bir süreç bekliyor. "May35" kim bilmiyorum, buralardaysa ses etse iyi olur :) Kendisi de çok avantajlı konumda, 6 ve 7. sıralarda 2 takımı var ve bu yarışı tek iyi takımla götürmek oldukça riskli. Kerem Seçer bu yılın şanssızlarından. Çok talihsiz değişiklikler yaşadı ve şimdilik geride. Ancak geçen yıl da gerilerden gelip ilk 10'a 2 takım soktuğunu biliyoruz.

Bu haftanın stratejisi ne olmalı bilmiyorum ama bildiğim şey bu yarışın De Colo'suz geçmeyeceği. Bu hafta De Colo alacak durumum yok, haftaya De Colo alacak şekilde planlama yapma fikrim var fakat bu önümüzdeki hafta da kolay olmayacak. Yani beni haftaya 35'e falan guard ararken bulabilirsiniz :)

.
Yeni düzeni tahmin ediyorum bu hafta içinde çözeriz. Önümüzdeki haftadan itibaren geçen yıl olduğu gibi "GSBasket Panorama" geliyor. Aktif arkadaşlar kullanıcı isimlerini söylerlerse bana da kolaylık olur.

.
Yeni düzeni tahmin ediyorum bu hafta içinde çözeriz. Önümüzdeki haftadan itibaren geçen yıl olduğu gibi "GSBasket Panorama" geliyor. Aktif arkadaşlar kullanıcı isimlerini söylerlerse bana da kolaylık olur.

Bu güzel haber için teşekkürler :D Umarım arkalardan gelmeyi başarabilecek süpriz kahramanlarla dolu bir sezon olur :D

Bu arada favorim açık ara Tolga Çıralı'dır. Saygılarımla :D

Bu hafta Teodosic-De Colo hattını kuranlar için çok iyi bir hafta geçeceğini düşünüyorum. Maalesef ben hala kuramadım. Tüm takımlarımda Calathes mevcut, hem puan hem kredi kazandırdı 2-3 haftadır kendisi. Beklentim bu hafta son bir güzellik yapması. OAKA'da Panathinaikos, Maccabi'yi yener.

Maccabi'ye karşı guardların bu yılki performansı şöyle (bonussuz):

Rice: 17
Pangos: 10
Dentmon: 25
Llull: 13
Hickman: 32

İçerideki Madrid maçı hariç genel olarak guardların ortalamalarının üzerine çıktıklarını görüyoruz Maccabi karşısında. Bu hafta Calathes'in de 19'dan fazla yapacağını düşünüyorum galibiyet bonusuyla birlikte. Kendisinin kredi kazancı sağlaması De Colo'ya ulaşmak için elimi rahatlatır az da olsa. (24 yaparsa 79 olur)

CSKA-Madrid maçının yüksek tempoda CSKA galibiyetiyle sonuçlanması çok mümkün. CSKA'da Teo+De Colo bana göre +50'lik bir performans getirecek. Llull ve Rudy az da olsa kredi kaybettirecek, Ayon kendi ortalaması 10'un üzerine çıkacak hissiyatı var bende.

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var sizce bu hafta Sanders yada Honeycut gibi kredi artışı hemen hemen kesin oyuncular mi eklemeliyim yoksa De Colo mu almalıyım?
c1272f6ec062588208a3fdafddb1110a.jpg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

larkin
sloukas

causeur
datome
langford
hanga

printezis
rudd
claver
randolph

kimleri çıkmalıyım sizce bu kadrodan? rudd ve causeur kesin gibi ama 3. çıkacağım adamın biraz kredili olması lazım mantıken. çünkü causeur 28, rudd 30 kredi yani 58 krediye yerlerine daha iyi adam bulamam muhtemelen. hanga beni düşündürüyor. bu haftaki performansından dolayı değil de baskonia'da çok geniş bi kadro oluştu. budinger'de geldi skorun çok dağılacağını düşünüyorum takıma 1-2 adam yerine. o açıdan baskonia'dan oyuncu tutmak pek içime sinmiyo ama shane larkin bikaç haftadır baya iyi form tuttu. onu göndermeye elim gitmiyo. beabuoa'nın dönmesiyle aslında onun da rolu azalabilir. ikisi için de şüpheliyim biraz. diğer yandan claver de doelmann yok diye almıştım geçen hafta fakat istikrarlı olarak 15+ getirecek bi oyuncu değil. onu da pek tutasım yok takımda. keza fenerbahçe'de de skor çok dağılıyor vesely ve datome'nin de kendine gelmesiyle. o açıdan sloukas'ta düşündürüyor beni. datome-langford-printezis-randolph dışında herkesten şüpheleniyorum yani takımda :) bu hafta da inanılmaz yoğunum. haftaiçi muhtemelen yarım saat kafa patlatacak vakit bile bulamayacağım. o açıdan önerilerinize açığım. boşluk buldukça bakıp değerlendiririm. tek tek oyuncuları araştırmaktansa sizin bilgilerinize daha çok güveniyorum :)

eteğindeki taşları dökmüyo galiba artık kimse yarış kızıştı :)

edit: şaka yapıyorum tabii ki yanlış anlamayın. bu hafta sınav haftam her gün sınavım var bu yüzden evde de olamayacağım zaman zaman. vakit bulamayacağımdan korkuyorum biraz kafa yormak için. o açıdan öneri istiyorum sizlerden

Kredim kalmıyor benim son adama ya [emoji1] 9 oyuncudan verim almaya çalışıyordum resmen Ergin Ataman gibi oldum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

larkin
sloukas

causeur
datome
langford
hanga

printezis
rudd
claver
randolph
normalde çıkmam gerekenler causeur-rudd ve claver alacağım verime göre mantıken bu kadroda. claver'i bi kere mecbur çıkıcam ama yanına causeur-rudd çıkarsam toplamda 93 kredi yapıyor. 93 krediye de bu 3 açığı doğru doldurmak çok zor bişey. o açıdan bi yüksek kredili oyuncumu riske etmek gerektiğini düşünüyorum. baskonia'da budinger'ın da gelmesi+beabuoa'nın iyileşmesiyle çok geniş bi rotasyon oldu. 2 oyuncu tutmak riskli olabilir. hanga'yı çıkmak verim açısından daha mantıklı olacaktır fakat kredisi düşük. yine de atma potansiyeli olan ve süresi olan bi oyuncu. o bağlamda 56 krediden larkin'i, yanına da rudd+claver'i satarsam toplamda 122 kredim oluyor. langford'un yanına bi tane daha başrol oyuncusu birini almam gerekiyo diye düşünüyorum artık oyunda yükseğe oynamak için. o da 64.5 krediye düşen teodosic olabilir. 64.5a onu alsam forvet pozisyonu için elimde 60 kredi kalıyor. claver+doellmann'ın sakatlığı varken barcelona'da uzun seçeneğinde dorsey öne çıkıyo. artı olarak bu hafta kredi de kazanacağı kesin gibi. 34 krediden de onu alsam küsüratlı olarak hesapladığımda 23 küsür kredim kalıyo. orada da en iyi seçenek deon thompson gibi duruyo. en azından 6-7 getirebilme şansı var. böylece kadroma teodosic'i katmış oluyorum. muhtemelen kredisinin yükseleceği bir haftada. tabi sonra thompson'ı falan elimden çıkarabilir miyim meçhul :) ellerimi açıp 8 pir getirmesi için dua edicem. sizler ne dersiniz bu stratejime? daha iyi bi önerisi olan var mı satma konusunda da alma konusunda da. risklerin alınması gereken haftalara geldiğimizi bildiğimden teodosic gibi bir oyuncuyu katmak için böyle düşündüm.

normalde çıkmam gerekenler causeur-rudd ve claver alacağım verime göre mantıken bu kadroda. claver'i bi kere mecbur çıkıcam ama yanına causeur-rudd çıkarsam toplamda 93 kredi yapıyor. 93 krediye de bu 3 açığı doğru doldurmak çok zor bişey. o açıdan bi yüksek kredili oyuncumu riske etmek gerektiğini düşünüyorum. baskonia'da budinger'ın da gelmesi+beabuoa'nın iyileşmesiyle çok geniş bi rotasyon oldu. 2 oyuncu tutmak riskli olabilir. hanga'yı çıkmak verim açısından daha mantıklı olacaktır fakat kredisi düşük. yine de atma potansiyeli olan ve süresi olan bi oyuncu. o bağlamda 56 krediden larkin'i, yanına da rudd+claver'i satarsam toplamda 122 kredim oluyor. langford'un yanına bi tane daha başrol oyuncusu birini almam gerekiyo diye düşünüyorum artık oyunda yükseğe oynamak için. o da 64.5 krediye düşen teodosic olabilir. 64.5a onu alsam forvet pozisyonu için elimde 60 kredi kalıyor. claver+doellmann'ın sakatlığı varken barcelona'da uzun seçeneğinde dorsey öne çıkıyo. artı olarak bu hafta kredi de kazanacağı kesin gibi. 34 krediden de onu alsam küsüratlı olarak hesapladığımda 23 küsür kredim kalıyo. orada da en iyi seçenek deon thompson gibi duruyo. en azından 6-7 getirebilme şansı var. böylece kadroma teodosic'i katmış oluyorum. muhtemelen kredisinin yükseleceği bir haftada. tabi sonra thompson'ı falan elimden çıkarabilir miyim meçhul :) ellerimi açıp 8 pir getirmesi için dua edicem. sizler ne dersiniz bu stratejime? daha iyi bi önerisi olan var mı satma konusunda da alma konusunda da. risklerin alınması gereken haftalara geldiğimizi bildiğimden teodosic gibi bir oyuncuyu katmak için böyle düşündüm.

bence 20 kredilik oyuncu riskine hiç girme claver-larkinin yanında yüksek kredili uzunlarından birini satabilirsin randolph gibi, teo + 2 uzun için iyi kredilerin olur elinde

Bence, hanga-claver-rudd yerine sanders-dorsey ve yetiyorsa dunston/d.brown olabilir.

datome hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, 31.6 kredisiyle göz kırpıyor
baskonia deplasmanında en az 13.2 yapacağına inanırsam kadrolarıma bol bol alacağım, ilerleyen haftalarda zaten yükselecektir ama anlık katkısından emin olamıyorum.

Herkes yapma demiş ama bence alabilirsin böyle bir risk ama ileriki haftaları da düşünüp planlı bir şekilde yapman şartıyla,hadi diyelim Rudd u çıkarmadın 20 lik oyuncudan yüksek alamayabilir hatta daha düşük bile alabilir kendisi,o yüzden bence girilmeyecek bir risk değil dediğin oyunun güzelliği de bence böyle risklerle çıkıyo

Claver ve Randolph'tan çıkıp yerine Hines & Vesely ikilisini aldım. Geçen hafta Simon yanıldım; orada işler yoluna giriyor, Centile ligde de süre bulmuş. Efes ve Baskonia ile evinde oynayıp Kızılyıldıza gidiyolar. Bu 3 maç sonunda Centile'nin ortalamasını 2 ye katlaması lazım. Artık bi zahmet 3 lük sokar herhalde ( 0 / 8 )