Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Benim bu hafta asıl kafamı karıştıran Parakhouski koçundan dolayı adama hiçbir hafta güvenemiyorum bir hafta 30 bir hafta 10 dk oynatıyo,bir diğer taraftan bakarsak belki o zamandan bu zamana çok şey değişti ama 2 sene önce kariyer maçını Efes e karşı oynamıştı.

haklısın hocam editledim yanlış anlaşılma oluyo sadece forvet deyince. pivot pozisyonunda yani. james augustine'e hiç güvenmiyorum. fbden datome ve sloukas var kadroda. vesely'i de alıp iyice fener kadrosuna da çeviresim yok takımı. khryapa desen yine pek iç açıcı değil. ayon'u almayı dşünüyorum zaten fakat ayon'u alırsam 37 kredim kalıyor ve 37 kredi altındaki oyuncular da pek içe sinmiyor. işin içinden çıkamıyorum :) kadrom

teodosic
sloukas

causeur
datome
langford
hanga

printezis
dorsey
tillie
randolph

şeklindeydi. tillie, causeur,datome gibi düşük kredili oyuncular var. burada causeur ve datome'nin katkı vermesi çok muhtemel süreleri de var sonuçta ama tillie'yi sırf bir haftalık teodosic'i alabilmek için almıştım zaten
. onu sattım. oyuncu alabilmek için yüksek kredili birilerini gözden çıkarmak zorundaydım. o açıdan kadrodaki en mantıklı karar randolph gibi geldi bana. bir de yanına haftalardır aradığımı bulamadığım hanga'yı ekledim. hanga yerine de singleton'ı aldım 79 kredi kaldı dediğim gibi. durumum bu yani

Kredin çok yüksek olmadığı için bence Langford ı çıkarmayı da düşünebilirsin acayip elini rahatlatır mesela Tillie-Langford-Hanga çıkarsan 162 kredi yapar hem uzuna hem de sg-sf ye güzel oyuncular alırsın, eğer Langford kalsın dersen de bence Tillie ye dokunma Shengelia nın sakatlığı var 30 dk civarı oynayacaktır

Ben olsam Langford u De Colo yu almıyorsam çıkarmazdım. 50-60 krediden hangi ikiliyi akırsan al 3-4 hafta sonunda langford+x in toplamından fazla puan getirmiş olmaz çok şanslı değilsen. O bölge bu ikisi dışında tamamen kumar gibi. Sanders ı kredi getirsin diye aldık puanda getirdi, aynı sebeple zamanında alınan Pappas lar, Cediler elde patladı. Honeycutt 0 yaptı..

Kredin çok yüksek olmadığı için bence Langford ı çıkarmayı da düşünebilirsin acayip elini rahatlatır mesela Tillie-Langford-Hanga çıkarsan 162 kredi yapar hem uzuna hem de sg-sf ye güzel oyuncular alırsın, eğer Langford kalsın dersen de bence Tillie ye dokunma Shengelia nın sakatlığı var 30 dk civarı oynayacaktır

Ben olsam Langford u De Colo yu almıyorsam çıkarmazdım. 50-60 krediden hangi ikiliyi akırsan al 3-4 hafta sonunda langford+x in toplamından fazla puan getirmiş olmaz çok şanslı değilsen. O bölge bu ikisi dışında tamamen kumar gibi. Sanders ı kredi getirsin diye aldık puanda getirdi, aynı sebeple zamanında alınan Pappas lar, Cediler elde patladı. Honeycutt 0 yaptı..

bence de de colo alınmayacaksa langford'u çıkmak çok riskli iş. 50-60 kredili oyuncuların getirdiği pirı 25 30 kredili oyuncular bile getirebiliyo zaman zaman. bikaç dominant oyuncu dışında net güvenilecek kişiler yok oyunda bu sene yani.
kim tillie fazla süre alabilir dediğin gibi ama o tarz düşük kredili oyunculardan jonathan holmes çok dikkatimi çekti benim. yaklaşık 10 gün önce katıldı barcelona'ya nba'den gelip ve direkt 2 maça çıktı. son murcia deplasmanında da 12 verimlilikle oynadı. keza barcelona'da tomic ve dorsey dışında uzun kalmamışken her türlü 20 dk üstü süre alacaktır bence. ritmini de bulursa gayet iyi bi katkı verebilir. zaten 30 kredi altında tillie ve holmes dışında tercih edilecek biri yok. benim içimden de holmes geçiyor o yüzden onu tercih edeceğim sanırım :)

Teodosic-Spanoulis-Vesely alabiliyorum ama Spanoulis yerine Weems i alıp biraz haftaya yer değiştirsem daha mı akıllıca olur ?
Sizce Spanoulis bu hafta kredisini yükseltir mi ?

Calathes Rice-Langford Lojeski Clyburn Honeycutt-Randolph Moerman Dorsey Vesely olan kadroma Honeycutt'u çıkarıp Sanders'i kesin olarak alacağım.Bu saatten sonra De Colo Langford ikilisi olmayan kadrolar yarışta tutunamayacaklar o yüzden benim de bir an evvel De Colo'yu almam gerekiyor.Calathes-Heurtel ve Lojeski-De Colo değişikliklerini yapmayı 1 krediyle kaçırıyorum.30 kredi altına PG pozisyonunda makul bir oyuncu olmadığı için bir hafta daha bekleyeceğim De Colo için.Hem belki De Colo'nun kredisi 100'ün altına düşer bu hafta.
Kalan iki değişikliği Dentmon ve Dunston'dan yana kullanacağım.İkisi de skor ve kredi açısından tatmin edecektir.Aslında Singleton'ı almak aklımda vardı ama vazgeçtim.Calathes ve Randolph'un kredi kaybedeceğini düşünürek değişiklik hakkımı onlardan yana kullandım.
Rice Dentmon-Langford Lojeski Sanders Clyburn-Dunston Moerman Dorsey Vesely+45 kredi

Sanders ve Dunston'ın kazandıracağı krediden vazgeçip De Colo'ya gitmeye karar verdim.Risk mi aldım iyi yaptım bilemedim.

Rice Heurtel-De Colo Langford Lojeski Clyburn-Bourousis Moerman Vesely Dorsey +13 kredi

içimden holmes'u almak geçse de rakiplere ve takım durumlarına bakarak sanki tillie daha mantıklı bir seçenek olabilir. baskonia'da ki uzunlar şu anda bargnani,voigtmann,tillie ve diop. diop çok az süre alıyor her halükarda zaten. yani 3 oyuncu var ki bargnani de pivot değil tam olarak 4 numara oynuyor. o yüzden tillie dediğiniz gibi 30 dk civarı süre alabilir ki son lig maçında da 17 sayılık katkı vermiş. diğer yandan holmes'a baktığımızda. takıma yeni geldi ve 2 maçta oynadı ortalama 15 dk ve 8 sayı ortalaması var iki maçta. diğer istatistikleri de doldurmuş az çok. dorsey ve tomic dışında uzun yok barcada. o da her türlü iyi bir süre alacaktır tahminimce 20 25 dk arası fakat olympiakos deplasmanına gidecek barca. avrupa tecrübesi olmayan bir oyuncu ve olympiakos gibi zor bi deplasmanda çok da iyi iş çıkartamayabilir. hala içimden baya iyi katkı vereceği geçiyor ama tillie daha mantıklı duruyor. diğer yandan tolga hocanın yaptığı ikili durumunu yapabilirim ama holmes'u alırsam. dorsey-holmes alarak birinin kötü performans gösterme ihtimaline karşılık şnsımı artırmış olurum. sanırım son ana kadar düşüneceğim bu seçimi :)

Ben de bu hafta Langford-De Colo ikilisine gitmeye karar verdim. İkisini yan yana getirebilmek için, Tyus ya da Teodosic ikilisinden birinden vazgeçicem. biri 60 biri 61 kredi. Teodosic son 2 haftadır formsuz ama Daçka'ya karşı belki birşeyler yapar diye düşünüyorum. Tyus geçen hafta fena bir pir getirmemişti. Sizce hangisinden çıkmalıyım?:)

Ben de bu hafta Langford-De Colo ikilisine gitmeye karar verdim. İkisini yan yana getirebilmek için, Tyus ya da Teodosic ikilisinden birinden vazgeçicem. biri 60 biri 61 kredi. Teodosic son 2 haftadır formsuz ama Daçka'ya karşı belki birşeyler yapar diye düşünüyorum. Tyus geçen hafta fena bir pir getirmemişti. Sizce hangisinden çıkmalıyım?:)

Bence Teodosic i tut.

içimden holmes'u almak geçse de rakiplere ve takım durumlarına bakarak sanki tillie daha mantıklı bir seçenek olabilir. baskonia'da ki uzunlar şu anda bargnani,voigtmann,tillie ve diop. diop çok az süre alıyor her halükarda zaten. yani 3 oyuncu var ki bargnani de pivot değil tam olarak 4 numara oynuyor. o yüzden tillie dediğiniz gibi 30 dk civarı süre alabilir ki son lig maçında da 17 sayılık katkı vermiş. diğer yandan holmes'a baktığımızda. takıma yeni geldi ve 2 maçta oynadı ortalama 15 dk ve 8 sayı ortalaması var iki maçta. diğer istatistikleri de doldurmuş az çok. dorsey ve tomic dışında uzun yok barcada. o da her türlü iyi bir süre alacaktır tahminimce 20 25 dk arası fakat olympiakos deplasmanına gidecek barca. avrupa tecrübesi olmayan bir oyuncu ve olympiakos gibi zor bi deplasmanda çok da iyi iş çıkartamayabilir. hala içimden baya iyi katkı vereceği geçiyor ama tillie daha mantıklı duruyor. diğer yandan tolga hocanın yaptığı ikili durumunu yapabilirim ama holmes'u alırsam. dorsey-holmes alarak birinin kötü performans gösterme ihtimaline karşılık şnsımı artırmış olurum. sanırım son ana kadar düşüneceğim bu seçimi :)

Kim Tillie de oynamayacakmış.4 numaraya adam kalmadı Laboral de

Arkadaşlar 42 krediye uzun almam gerekiyor :( kimi önerirsiniz

Holmes'i hiç izlemedim.. diğerleri de pek içime sinmedi sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi