Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

De Colo'nun yerine son dakika weems i alıyordum sonra durdum dedim bu Clyburn'u bizim takımda savunacak adam yok Clyburn'ü aldım.

Sanırım bu oyunda bu güne kadar yaptığım en olumlu hareket olacak :D

teo-causuer-d.brown out / larkin-micov-bourusis in. teo'ya 1 haftalığına ara veriyorum larkin'e inancım daha çok şu an

de colo sakatlık haberiyle son anda cska oyuncularına yönelmek istedim. larkin sloukas olan pg hattını teo-aaron jackson yaptım. böylece sg pozisyonu için de kredim arttı ve micov yerine de james anderson'ı tercih ettim.

edit: sloukas'ta şov yapıyomuş çıkardık diye maşallah :) cidden sinir ediyo bu durum artık iyice. kimi çıkarsak yıldızlaşıyo

Bugün çok yoğundum hiç bakamadım oyuna, aslında aynı kadrolarla devam etmeye razıydım ama Decolo sakatlanınca onları değiştirirken bütün takımları gözden geçirdim. Ama ne yaptım hiç hatırlamıyorum, yarın baktığımda umarım keşke yapmasaydım demem.

Hafta çok kısır ve sürprizlerle başladı düşük puanlar olur muhtemelen.
De colo'yu öğrenince de colo+vesely out, weems+udoh in yaptım en iyi takımımda ikisi bir vesely etmedi kredi kaybı da cabası keske öğrenmeseydim sakatlığı :))

Bargnani ilk devre 0 pır... 3 gün önce almıştım adamı.. geçen maçta da 8 pır getirdi.. resmen kuruttum adamı [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu oyunda en sevmediğim şey:
- bu hafta çıktığım oyuncunun yerine aldığım oyuncunun kötü yapması ve benim gelecek hafta için bu hafta çıktığım oyuncuyu yeniden almak zorunda kalmam. rezillik.
- durun. bitmedi. nando'nun sakatlık haberiyle kadroları bozdum. heurtel'ler elde kaldı. yerine almak istediğim ve alamadığım rice iyi yaparsa bu da ayrı rezillik.
- singleton almışken bir sürü, goudelock'ın oynamayacağını haber alınca üç beş tane de weems aldık, o da ayrı rezillik.
- nando oynamayacak diye aldığım hangaların yerine higgins aldım. higgins de kötü yaparsa bu haftayı atın gitsin çöpe.

insanı oyundan soğutan bir hafta gerçekten.
sakatlıkları son dakika değişiklikleriyle fırsata çevirmek için uğraşırken rezil olduğumuzla kaldık.

Bu haftadan memnun olan tek kişi benim sanırım.
De colo sakatlandı, bütün kadro planları bozuldu, evet doğru, ama en azından, maç sırasında öğrenmedik, 1 saat de olsa vaktimiz vardı düşünmek için.
Şu kötü yaptı, bu kötü yaptı düştüm, elbet olacak.
Benim de muhtemelen 150 üzerinde alan takımım olmayacak ama baktığımız zaman yanlış seçim yapmışım diyebiliyorum oyunculara, yada çıkmak için elimden geleni yaptım ama x,y yüzünden kaldı şeklinde.
Benim sevmediğim şey şu, 600 kredili takım oluşturursun (oyuncuların ortalamaları toplamı yaklaşık 600/4 = 150), bütün oyuncuların iyi yapar, ort 20 olan 22, ort 10 olan 12... ama gün sonunda bakarsın aldığın 170 puanla sıralamada geriliyorsun, ilk 100de olanlar için çok da anormal bir durum değil bu, ortalaması 15ken 30 yapan varsa onu almış olmalısın 17 yapanı değil, ama gerilerde bile böyle olması(7.hafta) can sıkıcı.

Yarın için en önemli temennim şu, birch deplasman topçusu dedim, içerdeki barça maçında kredisini düşürerek bunu gösterdi, pana maçında da iyi bir deplasman çıkarsın.

Edit: De Colo'nun sakatlığını zamanında öğrenemeyenlere geçmiş olsun, ama kafalarının bir kenarında böyle bir haberde decolo+vesely yerine udoh+weems yapabilecekleri bulunsun. Ayrıca kredisi de düşmüyor.

Larkin in top kayıpları biraz düşürdü yoksa 6 rb 7 asist yaptığı günde çok daha iyi getiri sağlardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu sözlerin sloukas'a bir maç daha katlanıp bourusis'i kadroya katmam konusunda cesaretlendirdi beni. faul problemine girmezse ben de bourusis'ten tecrübesiyle büyük işler bekliyorum çünkü alacağı süre de artacağından. geçen sene her maç min 30 pir getiren bi adamdan bahsediyoruz sonuçta

Slokuas ile ilgili kararından sonra keyfin yrindedir diye düşünüyorum :)

Slokuas ile ilgili kararından sonra keyfin yrindedir diye düşünüyorum :)

de colo'nun sakatlık haberiyle son anda değişikliğe gittim. sloukas-larkin yapmıştım pg hattını teo'yu çıkıp ama de colo olmayınca cska pg'lerinin yüksek pirlar getireceğini düşündüm ve teoyu geri alıp yanına da aaron jackson'ı koydum. sloukas 27 larkin 20 yaptı. eğer bıraksaydım toplamda 20 yaparlardı kesin. alıştım artık buna. ama bu kararımla boşta krediyi artırdığım için sg pozisyonuna aldığım micov yerine james anderson alabildim. belki o kararla kaparız bu açığı. her şeye rağmen teo ve jackson'dan da yüksek pirlar bekliyorum sloukas-larkin ikilisi kadar olmasa da

edit:dentmon ve russ smith kadro dışı kalmış. kadro derinliğinn azaldığı bu durumda micov da yüksek pirlar getirebilir. de colo olayını keşke hiç öğrenmeseydim. çok yüksek puanlar kaçırıyorum