Bu haftadan memnun olan tek kişi benim sanırım.
De colo sakatlandı, bütün kadro planları bozuldu, evet doğru, ama en azından, maç sırasında öğrenmedik, 1 saat de olsa vaktimiz vardı düşünmek için.
Şu kötü yaptı, bu kötü yaptı düştüm, elbet olacak.
Benim de muhtemelen 150 üzerinde alan takımım olmayacak ama baktığımız zaman yanlış seçim yapmışım diyebiliyorum oyunculara, yada çıkmak için elimden geleni yaptım ama x,y yüzünden kaldı şeklinde.
Benim sevmediğim şey şu, 600 kredili takım oluşturursun (oyuncuların ortalamaları toplamı yaklaşık 600/4 = 150), bütün oyuncuların iyi yapar, ort 20 olan 22, ort 10 olan 12... ama gün sonunda bakarsın aldığın 170 puanla sıralamada geriliyorsun, ilk 100de olanlar için çok da anormal bir durum değil bu, ortalaması 15ken 30 yapan varsa onu almış olmalısın 17 yapanı değil, ama gerilerde bile böyle olması(7.hafta) can sıkıcı.
Yarın için en önemli temennim şu, birch deplasman topçusu dedim, içerdeki barça maçında kredisini düşürerek bunu gösterdi, pana maçında da iyi bir deplasman çıkarsın.
Edit: De Colo'nun sakatlığını zamanında öğrenemeyenlere geçmiş olsun, ama kafalarının bir kenarında böyle bir haberde decolo+vesely yerine udoh+weems yapabilecekleri bulunsun. Ayrıca kredisi de düşmüyor.