Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Zor bela De Colo-Langford yapmıştık kadrolarda gece puanlara bakmak için girdim birde ne görelim De Colo sakat. De Colo alabilmek için Melli'lerden çıkmakta ayrı üzdü tabii. Neyse fazla yüksek puanlı bir hafta olmayacak en azından diyip avunalım. Tabii birde bolca aldığım Higgins'ten bir güzellik bekleyelim.

İlk takımımda çok güvenmesem de Jankunas ı kadromda tutmuştum ve çok da güzel oldu ama 2.takımımda onu çıkarıp Bargnani aldım ve 35 puan zarardayım işte oyun böyle çok ilginç 35 puan sıralamada çok fazla kişi atardı

sloukas-larkin-micov olan 3lümü de colo sakatlık haberiyle cska oyuncularına yönelmek amacıyla son anda değiştirdim aceleyle. teo-a.jackson-j.anderson yaptım. slo-larkin-micov üçlüsü 71.5 pir getirirken değiştirdiğim teo-jackson-anderson 3lüsü 57.1 pir getirdi. kötü değil ama kaçırdığım 14 pir ve krediler çok canımı sıktı. keşke de colo sakatlığından hiç haberim olmasaydı :)

sloukas-larkin-micov olan 3lümü de colo sakatlık haberiyle cska oyuncularına yönelmek amacıyla son anda değiştirdim aceleyle. teo-a.jackson-j.anderson yaptım. slo-larkin-micov üçlüsü 71.5 pir getirirken değiştirdiğim teo-jackson-anderson 3lüsü 57.1 pir getirdi. kötü değil ama kaçırdığım 14 pir ve krediler çok canımı sıktı. keşke de colo sakatlığından hiç haberim olmasaydı :)

De colo nun sakatlığında Cska dan alınacak adam Higgins aslında. Geçen sene de 1-2 maç oynamamıştı De Colo ve gene o dönemde iyi performans sergilemişti Higgins. Adamlarda roller belli, bizdeki gibi bir gün süper oynayan ertesi gün kenarda beklemiyor..

De colo nun sakatlığında Cska dan alınacak adam Higgins aslında. Geçen sene de 1-2 maç oynamamıştı De Colo ve gene o dönemde iyi performans sergilemişti Higgins. Adamlarda roller belli, bizdeki gibi bir gün süper oynayan ertesi gün kenarda beklemiyor..

neredeyse aynı piri getirdiler ya. hatta jackson sayı olarak daha çok katkıda bulundu. her türlü ikisi de katkı verecekti zaten ben jackson'dan yana kullandım şansımı. teo biraz yüzdeli oynasa 30 üstüne çıkardı çok rahat. onlardan istediğimi aldım ama james anderson hayal kırıklığı oldu. dentmon'un falan kadro dışı kalması olayı 2 gün önce olsa kesinlikle çıkarmazdım micov'u ama dün o haberi de alınca sonradan pişman oldum. çok belliydi böyle bi performans bence micov'dan. son anda bi işe kalkışmayacağım artık eğer sakatlanan adam kadromda değilse. ders oldu bu da bana çok da düşünemeden alınmış kararlar :)

Kaunas rezilliğinden sonra hevesim kaçmasının üstüne birde Dentmon ve De Colo elimde paylayınca soğuduydum oyundan ama Dibler dan sonra bir bakayım dedim...Dentmon, De Colo ve Desaun Thomas << 0 >> diğer oyuncular ortalamasını bulmuş geride Birch ve Rice kaldı onlarda iyi gidiyorlar +20 yapacaklar gibi.
Bu halde bile takım 100 / 110 arası puan getirecek !!! Tekrardan takımın başına geçiyorum :) Haftaya büyük ihtimalle 540 kredi ile gireceğim ve 3 oyuncu değişiklik hakkımı De Colo, Dentmon ve Centile den yana kullanıcağım. 202 kredi boşa çıkacak bir "pg" iki tanede "forvet" lazım bana. Sene sonu ilk 5 olan Gsbasket ligi hedefimide ilk 10 olarak revize ediyorum :)

@Metin Karakaş
3 takımım için :
Teo - Llull
teo - Langford
Teo - Vesely
Bütün takımlarımda De Colo olduğu için haftayı 150 görmeden kapatırım gibi duruyor 3 takımımda da .
İlk takımım kıyısından 150 yapmış :)

Lull den geçen hafta çıkmıştım kaç yaptı efesten brown ı alıcam diye bu hafta iki gurd dixon ve ve rice veda edip hurtal ve kime dönsem acaba.