Hocam ondan ziyade ben kalıcılık istiyorum kadromda. Teo sezonun kalanında Larkin den daha fazla kâr getirebilir mi acaba düşüncesine daldım . Çünkü malum, kadrolardan asla çıkarılmayacak ilk 4 isimden biri Teo. Avrupa basketboluna fazla geliyor bu adam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakatlık olmadıkça, Teo, Llull, Calathes, Langford, De Colo, Singleton, Udoh, Melli, Brown kadrodan çıkartılmamalı bence. Bunların bir seviye altı da Larkin, Colom, Sloukas, Heurtel, Wanamaker, Clyburn, Honeycutt, Spanoulis, Causeur, Parakoushki, Randolph, Printezis, Jankunas.
Tabi hepsine para yetmez, ilk grubu mümkün olduğunca değiştirmeden ikinci grubu maçlara göre kullanmak lazım. Vesely, Rice, Tomic, Ayon, Lojeski gibi isimlerde maçlara göre takıma alınabilir ama doğru ve şanslı seçmek lazım. Lojeski mesela dibe kadar düştükten sonra son 4 yada 5 haftada min 19 yaptı, sonra Bamberg karşısında tekrar batırdı. Ucuz alternatif olarak da Pleiss, Shilb, Causeur (artık ucuz değil), Claver, Dorsey, Erick Green, Rudd eksik yerleri tamamlamak için kullanılabilir.
Sen neden yapmıyorsun derseniz
, kazık girdimi insan çıkarmak istemiyor, ha bu hafta ha sonraki derken bir türlü satamadığım isimler, fiyatı biraz düşsün sonra alırım diye hesap yapıp, tutmayan hesaplar...