Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Langford'un sakat damgası yiyip de oynadığı week baltayı indirdi resmen. Adam 37 ortalamada, benim sistemimi de alt üst etti o değişiklik. Guard'dan kısıp De Colo'yu monte ettim artık. Yeni roosterı onun üzerinden ittireceğim. Bu hamlede tutmazsa patates olmuşuz demektir zaten :)

Granger - James
De Colo - Clyburn - Goudelock - Singleton
Melli - Tomic - Brown - Vesely

merhabalar. geçen hafta da bahsettiğim gibi oyundan çok koptuğum için benim için tek önemli olan arkadaşlar arasında oynadığımız iddialı ligdi. onu da 15 hafta olarak belirlemiştik ve son buldu. son hafta bi mucize aradım ama olmadı 10 15 puanla birinciliği kaçırdım. şimdi ikinci 15 için de aramızda bi lig kuracağız. kimse dünyada iddialı olmadığı için aramızda kapışmaya çalışıyoruz :) herkes 500 krediyle şu an yeni takım kuracak ve bu hafta başlayacağız. eğer 500 krediniz olsa ve şu an takım kurmanız gerekse kimleri tercih edersiniz? çok zorlu olacak ama işin tadı da burada biraz. 50 kredi civarında oyuncularla dengeli bi kadro kurarsam en doğrusu olur sanırım. langfordlar teolar olmayacak bi süre tabi kadroda :) ama kelepir oyuncularla (doellmann,pleiss,papanikalaou gibi) kredimi artırıp bikaç kısmen yüksek kredili oyuncu dahil etme şansı yakalarım. nedir önerileriniz? ister direk takım önerin ister şu şu adamları almadan olmaz deyin. oyuncu havuzu çok geniş. her öneriye açığım kafam netleşsin :)

bence oyun sizin açınızdan çok daha eğlenceli bir hal alır. dünya 20-33-40-61 ve tr 3-7-8-14 bende ama sizin kadar keyif aldığımı düşünmüyorum. çünkü kafaya oynayan takımların hepsi neredeyse birbirinin aynısı, maksimum 2 oyuncu değişiyor. öyle olunca da herkes ne uzuyor ne kısalıyor, yerinde sayıyorsun.
Nacizane;dixon-heurtel-hanga-brandon paul- vesely-ayon-colton ıverson (kesinlikle alınmalı daçkaya karşı) gibi isimler önerebilirim. Bu isimler 330 gibi bir şey tutar. 170 krediye de iyi 3 isim alabilirsiniz.

Son düzenleme:
heurtel/larkin
b.paul/schilb/causeur/hanga
iverson/doellmann/ayon/kuzmic

nasıl olur sizce? üzerine çok düşünmedim açıkçası. 500 krediye gelen öneriler ve kişisel fikirlerim doğrultusunda kısa bi vakitte en iyi bu gibi geldi ama değişiklikler olur tabi. var mı önerileriniz? mustafa beye de teşekkürler bu arada :)

Ayon yerine daha katkı verebilecek biri bulunabilir hem de çok daha ucuza . Misal Pleiss, Shengelia ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü başladıktan sonra biraz biraz toparlayarak TR'de ilk 5'lere kadar geldim ama nedense bu yıl oyundan çok keyif aldığım söylenemez. Haftalık panoramaları da aksattım çokça.

bence oyun sizin açınızdan çok daha eğlenceli bir hal alır. dünya 20-33-40-61 ve tr 3-7-8-14 bende ama sizin kadar keyif aldığımı düşünmüyorum. çünkü kafaya oynayan takımların hepsi neredeyse birbirinin aynısı, maksimum 2 oyuncu değişiyor. öyle olunca da herkes ne uzuyor ne kısalıyor, yerinde sayıyorsun.
Nacizane;dixon-heurtel-hanga-brandon paul- vesely-ayon-colton ıverson (kesinlikle alınmalı daçkaya karşı) gibi isimler önerebilirim. Bu isimler 330 gibi bir şey tutar. 170 krediye de iyi 3 isim alabilirsiniz.

bence de çok daha zevkli oluyo ama yani yarışın içinde olmanın verdiği zevk bu. bi de puanlarımız dünya sıralamasına göre düşük olduğundan dediğiniz gibi takımlar baya farklı oluyor. üst sıraların arasında haftalık olarak uçurum farklar olabiliyo bu yüzden çok değişken lig. bakalım ikinci yarı için miktarları artırdık daha büyük ödüllere oynıycaz. ilk kadro çok önemli bu olayda. haftalık değişimde zaten bikaç oyuncu sırıtıyo ve alınacak kesin oyuncular oluyo vs ama ilk kadroyu kurarken oyuncu havuzu çok geniş. haftalık bakarken aynı zamanda uzun vadeli de bakarak doğru seçimler yapmak lazım. bu hafta biraz meşgul olduğumdan da çok ilgilenemiyorum zaman ayırıp ama aşağı yukarı sizin dediğiniz gibi bişey olacak. dün yazdım kurduğum kadroyu da. ufak tefek değişikliklere giderim onda zaten elbet

daha 500 krediyle bastan secim hakki gelmedi ki muhammet o sanirim f8 esnasinda olacak diyordu bir arkadas. su an zaten 3 oyuncu degisebiliyorsun muhammet. ben de oyle en azindan.

merhabalar. geçen hafta da bahsettiğim gibi oyundan çok koptuğum için benim için tek önemli olan arkadaşlar arasında oynadığımız iddialı ligdi. onu da 15 hafta olarak belirlemiştik ve son buldu. son hafta bi mucize aradım ama olmadı 10 15 puanla birinciliği kaçırdım. şimdi ikinci 15 için de aramızda bi lig kuracağız. kimse dünyada iddialı olmadığı için aramızda kapışmaya çalışıyoruz :) herkes 500 krediyle şu an yeni takım kuracak ve bu hafta başlayacağız. eğer 500 krediniz olsa ve şu an takım kurmanız gerekse kimleri tercih edersiniz? çok zorlu olacak ama işin tadı da burada biraz. 50 kredi civarında oyuncularla dengeli bi kadro kurarsam en doğrusu olur sanırım. langfordlar teolar olmayacak bi süre tabi kadroda :) ama kelepir oyuncularla (doellmann,pleiss,papanikalaou gibi) kredimi artırıp bikaç kısmen yüksek kredili oyuncu dahil etme şansı yakalarım. nedir önerileriniz? ister direk takım önerin ister şu şu adamları almadan olmaz deyin. oyuncu havuzu çok geniş. her öneriye açığım kafam netleşsin :)

Aklımda birkaç tane ucuz isim var bunlardan risk alıp yanlarına sağlam isimler koyabilirsin

Gal Mekel(9 kredi)
Sene başından beri nerdeyse hiç oynamadı Maccabi de aslında potansiyeli olan bir oyuncu Bagatskis in takıma gelmesi ona yarayacak gibi Nizhny de beraber çalışmışlardı,geldikten sonra zaten ilk 5 başlıyor artık
Chase Budinger(13 kredi)
Yavaş yavaş Baskonia ya alışmaya başladı süreleri de arttı,denenebilir.
Luigi Datome(25 kredi)
Sene başında hepimizi çok yaktı,çok saç baş yoldurdu.Ama son maçlara baktığımızda ritmini bulmuş gibi gözüküyor,Milano karşısında iyi işler yapabilir
Patric Young(12 kredi)
Sakatlıktan sonra çok kötü döndü baya berbat durumdaydı ama o da 1-2 maçtır kıpırdanmaya başladı,o da denenebilir.Gerçek fiyatı asla bu değil
Tabiki bunların hiçbiri %100 güvenilir isimler değil sonra kızma düşük alırlarsa :)

Son düzenleme:
Aklımda birkaç tane ucuz isim var bunlardan risk alıp yanlarına sağlam isimler koyabilirsin

Gal Mekel(9 kredi)
Sene başından beri nerdeyse hiç oynamadı Maccabi de aslında potansiyeli olan bir oyuncu Bagatskis in takıma gelmesi ona yarayacak gibi Nizhny de beraber çalışmışlardı,geldikten sonra zaten ilk 5 başlıyor artık
Chase Budinger(13 kredi)
Yavaş yavaş Baskonia ya alışmaya başladı süreleri de arttı,denenebilir.
Luigi Datome(25 kredi)
Sene başında hepimizi çok yaktı,çok saç baş yoldurdu.Ama son maçlara baktığımızda ritmini bulmuş gibi gözüküyor,Milano karşısında iyi işler yapabilir
Patric Young(12 kredi)
Sakatlıktan sonra çok kötü döndü baya berbat durumdaydı ama o da 1-2 maçtır kıpırdanmaya başladı,o da denenebilir.Gerçek fiyatı asla bu değil
Tabiki bunların hiçbiri %100 güvenilir isimler değil sonra kızma düşük alırlarsa :)

güzel öneriler çok teşekkür ederim fakat çok riskli görüyorum bunu ne kadar potansiyeli olan oyuncular olsa da. beklenen çıkış olmazsa elimde kalabilir. bu tarz oyuncuları sonradan çıkarmak çok zor oluyor. değişikliği de kısıtlıyor krediyi de. onun yerine biraz daha dengeli kadro kurmak daha mantıklı gözüküyor bana. ama bazı pozisyonlarda 25 30 kredilere bikaç oyuncu alıp langford'u kadroya katmayı düşünüyorum. 30 kredilere güzel kelepir bikaç oyuncu var. nunnaly, pleiss, brandon paul gibi