Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

GSBasket takımları için önerilerinizi bekliyorum.

GSBasket: Heurtel, Roll, Timma, J.Thompson, Ayon, Beaubois, Clyburn, Doncic

Tam leş bir takıma dönüştü. Bu takımdan cacık olmaz ama önerilere göre deneyelim.

Y.Armada: Doncic, Shved, J.Anderson, T.Robinson, J.Thompson, E.Green, Timma, H.Thompson

Ehh bu da. Bu takım için de durum zor.

Ofiste vakit varken baktım biraz.

Hiç ekstra kredi yoksa eğer.

Bence Heurtel'den çıkılıp biraz kredi sağlanabilir.
Yerine Hickman alınabilir.

Sonrasında Beabois - E.Green
Timma - Simon olabilir.

Umarım yanlış hesaplamadım.
İkinci takıma bakamadan iş geldi ama Shved çıksın derim :)

İlk takım için Niyazi Uğur Sesverir'in bazı tavsiyelerini alarak oluşturdum.

Timma yerine Simon, Beaubois yerine de Hickman'ı aldım. J.Thompson yerine de Shengelia'yı aldım.

Byy2rQ.jpg

[FONT=&quot]En iddialı durumdaki Fantasy Challenge takımım için biraz riskli bir kadro oluşturdum. Hadi bakalım.[/FONT]

Head to Head ligindeki takımımda bu hafta sadece iki değişiklik yaptım.
H.Thompson, M.Thomas OUT A.Doornekamp, M.Bjelica IN

L.Radosevic, L.Doncic (C) , C.Singleton, A.Shved, M.Bjelica, A.Doornekamp, E.Green, T.Rochestie

Bazı takımlara ben de Radosevic ve Doornekamp'ı aldım. Rubit veya Radosevic'ten biri kesin iyi oynayacak ama kim olacak bu bakalım.

Bazı takımlara ben de Radosevic ve Doornekamp'ı aldım. Rubit veya Radosevic'ten biri kesin iyi oynayacak ama kim olacak bu bakalım.
Rubit son maçta çok iyiydi, Radosevic ise maça iyi başlayamayınca bir de erken 2 faul alınca kenarda biraz fazla oturdu, her şeye rağmen serbest atış çizgisinde biraz daha dikkatli olsaydı 10-15 arası ranking yapabilirdi, bugün daha iyi performans gösterebilir. Doornekamp ise son maçta Sastre'nin yokluğunda daha fazla süre aldı ve gayet iyi oynadı, benzer bir performans ortaya koyabilir.

Zalgiris pota altının Real Madrid karşısında iyi iş çıkaracağını düşünüyordum, özellikle Aaron White şimdiye kadar iyi katkı verdi, bir takımıma aldım kendisini, Ben Jankunas'ın da iyi oynayacağını düşünüyorum açıkçası ama bende de hiç Jankunas yok, inşallah kötü oynar da fiyatı düşer biraz

İlk takım için Niyazi Uğur Sesverir'in bazı tavsiyelerini alarak oluşturdum.

Timma yerine Simon, Beaubois yerine de Hickman'ı aldım. J.Thompson yerine de Shengelia'yı aldım.

Eğer fiyatı daha fazla yükselmezse Michael Roll de düşünülebilir, 3 maçtır çok istikrarlı gidiyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

O kadar para gömüp Jankunas reisi aldım takımlarıma erken 2 faul alınca kenarda kaldı ilk yarı umarım 2.yarı patlama yapar.En azından Ayon güzel gidiyor tesellimiz o

O takımda zaten Ayhan Bey. Şu anda da fena gitmiyor.

Evet, öyleymiş, dikkat etmemişim :)
Şansıma son 3-4 hafta çok yoğun geçiyor, bu akşamda yarım saat vakit ayırabildim. Noris Cole, Bjelica falan almadım iyiki. Genelde ortalamalarından çok istikrarlı olup olmadıklarına da bakıyorum. Bu yüzden, Pierre Jackson, Cole, Pappas, Agravanis gibi isimlerden uzak duruyorum.
Ama Rochestie, Jankunas ve Aaron White vardı takımlarımda, umarım ikinci yarı toparlarlar.
Kaptan konusu çok kritik. Geçen maçlarda en iyi takımımda De Colo kaptan, Doncic ye yardımcı kaptan seçiliydi, tersi olsa uçmuştu takım.

O kadar para gömüp Jankunas reisi aldım takımlarıma erken 2 faul alınca kenarda kaldı ilk yarı umarım 2.yarı patlama yapar.En azından Ayon güzel gidiyor tesellimiz o

Jankunas'tan bende çok umutluydum. En iyi takımımda vardı. Bu hafta formda değil. 4. faulunu de aldı. Kenarda son çeyrek te. Az da süre aldı faul probleminden. Değeri çok fazla daha sonra çıkabilirim. İlk 2 hafta çok iyi getirmişti.

Jankunas'tan bende çok umutluydum. En iyi takımımda vardı. Bu hafta formda değil. 4. faulunu de aldı. Kenarda son çeyrek te. Az da süre aldı faul probleminden. Değeri çok fazla daha sonra çıkabilirim. İlk 2 hafta çok iyi getirmişti.

Tek tesellim bu hafta da değeri yükselecek.

Doncic olmamasından dolayı h2h liginde açık ara kaybetmiştim.2 li haftalarda geçen sene gördüğüm bir detay vardı. İlk maç iyi getiren diğer hafta rotasyon, yorulma gibi nedenlerle kötü rkg alırdı. Doncic de bunun gibi oldu ama rakibin kadrosunda olduğu ve sonraki haftalarda kadroda olması gerektiği için pahalı pahalı aldım. Agravanis'ten çıkamadım. Shengelia dan da bu maçlarda kötü performans bekliyorum ama oda kadroda olmalı.
Benim takımlarda ilk haftadan beri Deshaun Thomas var Maccabi tarafında haftanın en iyisi oldu. (Rochestie maçı verecekler gibi gerçi) Aynı şekilde Pero Antic te takımlarımda var.Rochestie de maça özel almıştım.

Düzeltme : Doncic in istatistikleri yanlış mı gördüm sonradan mı oyuna aldı anlamadım. Çocuk yine 35 yapmış :)

Son düzenleme:

Jankunas öyle bir oyuncu ya tam ortalaması yok ya 10 alıyor ya da 30 yakında alır yine fark yaratırız