Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Maccabi son topu Deshaun Thomas a kullandırdı. İlginç...
Kızılyıldız -Maccabi -AXM -VBC maçları bol rkg adayı maçlar. Bu şekilde değerlendirmek lazım.

Rochestie 23.1 ile başladı. Doncic de yardırıyor. Güzel başladım haftaya.

Hanga-Seraphin ikilisi de iyi oynarsa üst sıralara geri döneceğim tekrar.

Bjelica erkenden üç faule ulaşmış, hep biz aldık diye oluyor bunlar :)

Bjelica maçın başında üç faul alıp uzun süre kenarda oturmasına rağmen ve ikinci yarının da büyük bölümünü 4 faulle sürdürmesine rağmen 11 puan topladı, bu şartlarda gayet iyi oldu, zaten Kızılyıldız gelecek hafta da içeride oynayacağı için iki haftalığına almıştım kadroya, Rochestie de iyi puan getirdi, Doncic'i zaten söylemeye gerek yok,şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.

Yeni haftaya iyi başladım sanırım. Yine tüm takımlarımda kaptan Luka Doncic hazretleri. Geçen hafta Ayon + Shengelia almak üzerine kadrolarımı dizayn ettiğimi söylemiştim. Yine bu isimlerle devam ettim. Doncic, Green zaten demirbaşım. Bu haftaki stratejim; geçen haftaki tek falsom Huertel, Pana deplasmanına gidecek olan Datome ve Oly deplasmanındaki Shved'i çıkarmak oldu. Yerlerine ise De Colo, Rochestie ve Hanga takviyesi yaptım. Hanga yerine Simon aldığım takımlar da mevcut. Bu hafta en güvendiğim isimler Rochestie ve De Colo, sağolsun Rochestie tatmin etti. Yarın De Colo'dan da iyi performans bekliyorum, yorgun da değil.

H2H'e gelirsek, Mehmet zorlu bir rakipti ve çıkardığı kadro gayet sağlam. 5 oyuncumuz ve kaptanımız aynı. Jankunas + Simon + Diop Mehmet'te; De Colo + Hanga + Robinson bende. Güzel bir eşleşme olacak ve kaybedene yazık olacak.

Yeni haftaya iyi başladım sanırım. Yine tüm takımlarımda kaptan Luka Doncic hazretleri. Geçen hafta Ayon + Shengelia almak üzerine kadrolarımı dizayn ettiğimi söylemiştim. Yine bu isimlerle devam ettim. Doncic, Green zaten demirbaşım. Bu haftaki stratejim; geçen haftaki tek falsom Huertel, Pana deplasmanına gidecek olan Datome ve Oly deplasmanındaki Shved'i çıkarmak oldu. Yerlerine ise De Colo, Rochestie ve Hanga takviyesi yaptım. Hanga yerine Simon aldığım takımlar da mevcut. Bu hafta en güvendiğim isimler Rochestie ve De Colo, sağolsun Rochestie tatmin etti. Yarın De Colo'dan da iyi performans bekliyorum, yorgun da değil.

H2H'e gelirsek, Mehmet zorlu bir rakipti ve çıkardığı kadro gayet sağlam. 5 oyuncumuz ve kaptanımız aynı. Jankunas + Simon + Diop Mehmet'te; De Colo + Hanga + Robinson bende. Güzel bir eşleşme olacak ve kaybedene yazık olacak.

De Colo takıma dahil etmek için uygun fiyatlarda şu an, özellikle yarın iyi bir puan getirirse gelecek haftadan sonra almak daha da zorlaşabilir, sırf gelecek hafta ona yer açabilmek için bu haftaki 3. değişiklik hakkımı yedeklerde yer alan Diop yerine en düşük kredili Makiev'i alarak yaptım.

Bu arada şu ana kadar Milano'nun guard savunması çok kötüydü, bu yüzden Heurtel iyi iş çıkarabilir bu akşam

Jankunas beklediğimin çok altında kaldı.Robinson da 19 aldı işler baya zora girdi benim için.Simon'un şov yapması De Colo'nun leş atması gerekiyor artık.

Aaron White sayesinde kazanacağım gibi bizim eşleşmeyi. Sheved,Mulitinov,Hollis Thompson çok ekstra puanlar getirmezse diğer oyuncular aynı.(İlk yarı itibari ile Sheved Oly deplasmanına rağmen iyi puanlar almış durumda )

Şayet yarın Patrick Heckmann -3 rkg yaparsa ben kazanırım, Aaron White gibi 15 rkg beklenen adam bile -3 yapabiliyorsa neden olmasın.. :) Son derece garip bir H2H oldu gerçekten de.. :)

Yedek oyuncular puanlama da hesaba katılıyor mu ki? Sadece değer artışı ve azalışı olarak yansımıyor mu?

Katılıyor.. Bir de galip gelenlerin %10 bonusu var hesaplanacak. Eş oyuncuları hesaptan düşersek, farklılardaki puan durumu 64.1-60.4 şu an. Egehan Arna ve Patrick Hermann farkı var sadece elde. Bu iki oyuncudan Egehan'ın süre almayacağını varsayarsak geriye Hermann kalıyor. Az evvel %10 bonuslarında ufak bir hata yapmışım. -4 lazım bana galibiyet için yani.. :)

son yarım saatte değişiklik yapıp kadrodan çıkardığım 3 oyuncu: deshaun, shved, robinson..üçü toplam 76 puan!! hiç dokunmasaymışım doncic'in de kaptanlığında sağlam bir puan alırmışım:)

yedek oyuncular ilk 8 deki aynı pozisyondaki oyuncu oynamadığında puanlamaya dahil oluyor arkadaşlar
Bende öyle biliyorum. Cihan'ın bahsettiği zannedersem eğer yedek oyuncu eksi olursa hesaba katılıyor. Ama ondan da emin olamadım. Benim bildiğim puan olarak hiç hesaba katılmıyor ama değer artışı veya azalışı yaşıyor yedek oyuncular.

Milano seneler sonra ilk defa takım gibi olmaya başlamış.Barca ise Milano kimliğine bürünmüş. Haftaya kendi sahalarında OLY de kaybederler muhtemelen...

Jankunas beklediğimin çok altında kaldı.Robinson da 19 aldı işler baya zora girdi benim için.Simon'un şov yapması De Colo'nun leş atması gerekiyor artık.

Belli olmaz daha ya, Hanga'dan 20-25 bekliyordum, 12'de kaldı. Diop + Simon sende; 21+ De Colo bende.

Genel olarak bakınca şu an için gerilemiş görünüyorum, sanırım bu yarın için biraz daha fazla oyuncum olduğu için diğer kullanıcılara nazaran. İyi bir hafta olmasını ümit ediyorum. Shved çıkarıp De Colo alışım eksi yazmamalı.