Doncic bu ligin kralı benim dedi yine
yalnız, tabi daha erken konuşmak için ama görünen köy de klavuz istemez, bu yaptığı resmen insanlık dışı, 32,3 pir - 24 sayı ortalaması nedir allah aşkına...
Doncic bu ligin kralı benim dedi yine
yalnız, tabi daha erken konuşmak için ama görünen köy de klavuz istemez, bu yaptığı resmen insanlık dışı, 32,3 pir - 24 sayı ortalaması nedir allah aşkına...
DONCIC, bu oyunun bu sene en büyük bilinmezi ve belkide hafta hafta şans faktörü getiren kaptan seçme olayını fiilen bitirmiştir. Macera aramayan herkese temeli benim puanlarla kur mesajı veriyor Luka kardeşimiz.
Henüz maçlar sonlanmadı ama GS Basket Liginde 2. likten 5. liğe geriledim. Özellikle 2 takımıyla beni geçen Oğuzhan Günebakan'ı tebrik ederim. Bugün onun kadrosunda yer alan, Simon ve De Colo harika işler çıkardılar. Ben en iyi takımımda Simon almayı göze alamamıştım. Risk almanın gerekliliğini burada görüyorum. Gerçi geçen hafta da iyi oynadı ama maliyeti ucuz diye almak istemedim. Çok param kalacaktı geriye.Hata yapmışım. Bu arada rakiplerimizin kadrosunu görebilmek hem iyi hem de kötü olmuş. Oğuzhan'nın kadrosunu takip ederken sanki katilimin soğukkanlı nefesini ensemde hissedermiş gibi buldum kendimi.
Genel olarak yerimde saydığım bir hafta oldu.Sezona yedeklere de önem vererek başlamam para olarak 1-2 takımımda avantaj sağlasa da Doncic gibi yıldızları geç almanın dezavantajını yaşadım.Şu an sadece 1 tane pahalı yedeğim kaldı önümüzdeki hafta itibariyle tüm paramı as kadroya ayırmış olacağım.Sezona her ne kadar kötü başlasam da ilerisi için umudumu koruyorum.Gsbasketteki rakiplerimin enselerindeyim hemen şampiyonluk havasına girmesinler
H2H e gelirsek Jankunas ısrarım pahalıya patladı.Onun fiyatını dengelemek için aldığım Diop da kötü alınca tamamen planlarım çöktü.Oğuzhan abiyi tebrik ederim.Head to head ligi son haftaya kadar çok çekişmeli bir lig olacak her takım her takımı yenebiliyor.
Rica ederim Mehmet, ben de kutluyorum. Açıkçası çekindiğim rakiplerden birisiydin, çok da iyi kadro yapmışsın. Aslında Hanga yerine Simon koyacaktım ben, senin Simon tutacağına emindim. De Colo almayacağına da emindim, yedeklerin dolayısıyla bütçen yok. Bu şekilde kazanabileceğimi hesaplamıştım. Ama ne olduysa son anda Simon değil Hanga almışım bu takıma. Simon iyi başlayıp, Hanga kötü başlayınca ufak bir kaygı olsa da De Colo sonradan topladı. Çok iyi bir fantasy challenge oyuncususun, fakat sezon başı yedek alman senin en büyük hatan idi. Şu andaki hareket hacmini de kısıtlıyor bu durum. Bir an evvel yedeklerden kurtulmanı öneririm.
Bize de imkan tanımak için bir tane daha h2h ligi açsak mı ? Ama kodu özel mesajla gönderin bu sefer.
Sent from my iPad using Tapatalk