Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

üff tüm takımlarımdan çıkarmıştım Green i bi coşageldim hadi bakalım.Clyburn ün kredisi artar, Green in azalır ya da sabit kalır diye düşünüyorum ne dersiniz?

Son düzenleme:
De Colo maç boyunca bir 10 dakika daha sahada kalsa 40 PIR rahat yapabilecekken, 20 dakikada 23 sayıyla 28 PIR yaptı. Maçın erken kopmasından dolayı fazla süre almadı. Büyük oynuyor gerçekten. Valencia'da Erick Green hayal kırıklığı olmaya devam ediyor 8 sayı 3 PIR'la yokları oynadı. Ben de Clyburn'dan beklediğim verimi alamadım malesef. 8 PIR da kaldı. Bunda maçın erken kopmasının da etkisi vardı.

Bu hafta çok güvendiğim 2 oyuncu vardı: De colo ve Milutinov. Tüm takımlarımda De Colo'yu kaptan yaptım, yani 15 adet kaptan De Colo'lu takımım var. Madrid'in İsrail'de kaybedebileceğini düşündüm ve paylaştırmaktansa, performansına %100 inandığım De Colo'yu sıraladım kaptan olarak.

Geçen hafta beni dünya sıralamasında geriye iten Clyburn'ü bu hafta ilk 5 takımımdan 2'sine aldım, bu sefer de az oynayıp 8.8 mi ne yaptı.

Clyburn "siz takılın, zaten yeniyoruz" dedi. 19 dakika oynayıp sadece 2 şut deneyerek maçı bitirdi. Clyburn'e kredisi yetmeyenler de bu durumdan avantajlı çıktı.

Site galibiyet bonusunu bile eklemiş. Bu ne hız ?

Kadrolarda kaptanlar ağırlıklı olarak De Colo ya dönmüş...

Son düzenleme:
Stimac'tan çıkıp Gudaitis'i alarak harika bir tercih yaptım. Green'den de çıkmadım, bu hafta sıkıntılı başladı.
Doncic'i çok gömdüler yayında ama 30 pır yaptı yine. Nando,Doncic kaptan tercihi fark etmedi bu hafta.

Kaptanlar eşitlendiğine göre Gudaitis'i olanlar olarak bu haftanın kaybedenleriyiz. Zaten takımlarda 3-4 farklı oyuncu var, birinin -2 yapması o takımlar adına direkt felaket demek.

Barcelona moral kazandı, Efes sıkıntılı. Stimac olmaz dedim çıktım bu değişiklik -33 pır olarak döndü bana. Genelde Gudaiti ve Milutinov tercih ediliyor, yarın Milutinov da düşük alırsa biraz kurtarırım. Zalgiris'in de yaptığı ayrıca ayıptır.

Ne iyi ne kötü bir hafta oluyor şimdilik.Stimac-Dunston arasında çok gidip geldim ve Dunston'u aldım.18.7 aldı aslında Gudaitis'in -2 aldığı günde çok iyi ama Stimac'ı almamanın üzüntüsü var içimde.Yarın için Milutinov'a düşük skorlar diliyorum.Beni bugün hayal kırıklığına uğratan isim Heurtel oldu.20'den aşağı beklemiyordum ama takım olarak çok tutuk başladılar maça ve bir türlü açılamadılar.Şimdilik ilerlemiş gözüküyorum ama diğer kişilere göre daha az oyuncum kaldı.Robinson-Shengelia-Shved kaldı yarına özellikle Robinson önemli benim için umarım faul problemine girmez de ilk maçlardaki skorlarını yakalar.

Doncic (C), Sheved, De Colo,Guatidis,Deshaun Thomas, D.Wright,Simon,M.Thomas var kadromda.

Köri Soslu Tavukla @Namık la eşleştim bu hafta.Doncic,Sheved, Deshaun Thomas,De Colo aynı ; Tyus, C.Suarez,Rubit,M.Roll farklı oyuncalarımız. Bende kaptan Doncic, Namık'ta Sheved. Ortada gibi seri. Wright +10 civarı bir şeyler getirirse benim kadro daha iyi gibi ama kaptanlar çok önemli. Orada sürpriz kötü sonuç alan oyuncu olursa o kaybeder.

Namık'ın kadroda Erick Green vardı. Acaba burada ki yorumları okuyup benim kadroya göre mi kurdu ve çıktı onu merak ettim açıkcası. @Namık ? :)

Köri Soslu benim :(. Sorundan başlayayım, buraya hiç bakamadım bu hafta ama Shved almak için mecbur çıkmak zorundaydım Green'den yani buranın bir etkisi olmadı. Kadroyuda yoğunluktan Pazartesi fırsat bulunca kurabildim bir dahada bakamadım hiç. Geçen hafta sadece kredi arttıracak diye tutmuştum aslında geçen haftadan çıkacaktım. Shved'e güvendiğim ve birazda diğer takımlardan farklı olmak risk olmak için Shved'i kaptan yaptım, bakalım ne yapacak.

Açıkçası yeni formata ancak alışabiliyorum, birazda yoğun olunca toparlanmak zor oluyor. İlk haftalar yedeklere ortalama bütçe ayırmak çok etkiledi beni. De Colo-Shved-Doncic'i anca bir araya getirebildim, Clyburn'e ise ulaşamayacağız gibi duruyor :).

Shved kötü başladı, ilk 15 dakikada 0 da kaldı, ve sahada da değil. Bakalım ne olacak. Şu andaki gidişle 15-20 arasında bir skora razıyım.

Sent from my iPad using Tapatalk

Shved kötü başladı, ilk 15 dakikada 0 da kaldı, ve sahada da değil. Bakalım ne olacak. Şu andaki gidişle 15-20 arasında bir skora razıyım.

Shved hakikaten felaket oynuyor. Bugün onun günü değil herhalde. Çok fazla da şut kullanmıyor. Baskonia iyi tutuyor onu. İkinci yarı daha fazla şut kullanacaktır kesin. Ama ne kadar PIR getirir bilmiyorum. Tek tesellim, bütün iyi takımlarda Shved olması.

Çok kötü şutlar kulladı, gereksiz, zorlama üçlükler hep..
Sevmediğim Shved gibi oynadı ilk yarıda.

Avrupa şampiyonasındaki akıllı shved gitmiş kontrolsüz shved geri gelmiş. topla fast break e çıkarken bile pozisyonu nasıl bitireceği ile ilgili bi düşüncesi yokmuş gibi gidiyo. iki ucu keskin bıcak