üff tüm takımlarımdan çıkarmıştım Green i bi coşageldim hadi bakalım.Clyburn ün kredisi artar, Green in azalır ya da sabit kalır diye düşünüyorum ne dersiniz?
Son düzenleme:
Clyburn "siz takılın, zaten yeniyoruz" dedi. 19 dakika oynayıp sadece 2 şut deneyerek maçı bitirdi. Clyburn'e kredisi yetmeyenler de bu durumdan avantajlı çıktı.
Doncic (C), Sheved, De Colo,Guatidis,Deshaun Thomas, D.Wright,Simon,M.Thomas var kadromda.
Köri Soslu Tavukla @Namık la eşleştim bu hafta.Doncic,Sheved, Deshaun Thomas,De Colo aynı ; Tyus, C.Suarez,Rubit,M.Roll farklı oyuncalarımız. Bende kaptan Doncic, Namık'ta Sheved. Ortada gibi seri. Wright +10 civarı bir şeyler getirirse benim kadro daha iyi gibi ama kaptanlar çok önemli. Orada sürpriz kötü sonuç alan oyuncu olursa o kaybeder.
Namık'ın kadroda Erick Green vardı. Acaba burada ki yorumları okuyup benim kadroya göre mi kurdu ve çıktı onu merak ettim açıkcası. @Namık ?
Shved kötü başladı, ilk 15 dakikada 0 da kaldı, ve sahada da değil. Bakalım ne olacak. Şu andaki gidişle 15-20 arasında bir skora razıyım.
Sent from my iPad using Tapatalk