Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

selamlar. iki kararsızlığım var, önerilerinizi bekliyorum. ve tek kriterim bu hafta sergileyecekleri performans.

rubit mi lessort mu?

wanamaker mı norris cole mu?

Bana göre Lessort ve Cole. Lessort a çalışmadım ama Cole'u rotasyonlarda bu hafta takıma aldım. Değişiklik hakkı problemi nedeniyle kadroda tutamadım. Bence bu hafta iyi puan yapacaktır.

Bende kadromda Deshaun Thomas a güvenemiyorum ama değişiklik hakkı nedeniyle takımımda. Shengelia da çok içime sinmiyor. Ama oda kalacak gibi. Erick Green den çıkmak istemiyorum. Sheved ve de Colo yu almam gerekiyor. Simon +10 lar civarı getirir diye düşünüyorum. Yukarılar için çıkmam lazım ama Simon'un parası düşük olunca onun yerine alacağım adam tüm bütçeyi emiyor.
Bu akşama doğru 3 haftalık çalışacağım. Diğer hafta içi 2 maç olacak o yüzden 3 maç art ardarda değerlendirerek bir çalışma yapacağım.

Son düzenleme:
Kadroda son durum, daha da bakmayacağım bu hafta için;

Erick Green,Rochestie ve Shengelia dan çıktım. Randolph ve Reyes i almadım/alamadım. Dorell Wright ve Deshaun Thomas tan çıkmak istedim ama çıkamadım. K.Simon a zaten bu hafta hiç bakamamıştım. Sheved ve De Colo kadroda artık. Umarım Erick Green kötü puanlar alır. Parası artacaktı bu hafta ve içeride haftaya Milano ile oynayacaktı ama Sheved i almalıydım. Yazarken De Colo yerine tutsam mı diye düşünmüyor değilim. Bir daha bakayım ben kadroya :)

GSBasket takımı için önerilerinizi bekliyorum.

Heurtel, Hanga, Simon, D.Wright, Ayon, McCollum, Clyburn, Doncic

Ayon, McCollum ve Simon (belki D.Wright) çıkacak.

Pivot, Guard ve Kısa forvet (belki PF) alınacak.

Ayon zaten çıkıyor. Yerine Mulitinov/Gudaitis/Tyus/Randolph/Reyes den birisi olabilir, bütçede de min 300k artış olur.
Wright da bence ilk gönderilebileceklerden birisi.
Son isim de Hanga yada McCollum olabilir.
Simon ilk iki hafta 0 isabetle oynamasaydı çok daha yükseklerde olurdu, bence gene oralara yaklaşacak. Ben ayrıca Efesten bir sürpriz de beklemiyor değilim ( bu durumda McCollum da iyi puan getirebilir tabi ). Son olarak da Simon un en büyük avantajı, hem guard hem forvet pozisyonlarında kullanılabiliyor ve oyuncu değişikliklerinde yeni sistemde ciddi bir esneklik sağlıyor.

Eğer Efes in sürpriz yapması üzerine oynarsak Ayon-Wright-Hanga gönderilebilir.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben de simon’un kalmasından yanayım. Bence Efes’in en garanti kısası. barca maçı özelinde nasıl performans sergiler kestiremiyorum ama kredi artışı önemseniyorsa simon’un fiyatı 100k civarında artış gösterir bu hafta. 3-4 haftalık periyotta ise 400-500k lık bir artış bekliyorum. Eğer burada konuşulduğu gibi son 5 maç baz alınıyorsa tabii.

Bence de artık yukardaki takımlar, De Colo-Shved-CLyburn-Doncic 4 lüsünü takımlarına alırlar gibime geliyor. Ben böyle yaptım. Bunu sağlamaya çalışırken Dorell Wright elimde kaldı. Fenere karşı güvenemiyorum. Ligde son 2 maçında 20 ve 10 sayı attı; denenebilir yine de. Shengelia'm var. Ona da herkes gibi güvenemiyorum ama değiştirmeye hakkım yok. Gudaitis almayı çok istememe rağmen kredim yetmiyor. Lessort'a kaldım. 10-13 PIR 'a razıyım. Kaptan konusunda kararsızım. Geçen haftanın MVP 'si De Colo mu? yoksa Maccabi deplasmanında Ayon'suz oynayacak olan Doncic mi?

Simon bence de kalmalı. Bende Shengelia dan çıktım ama D.Wright ta kalmak zorunda kaldım. Doncic 2,67 satayım dedim ama rotasyon oturmadı.Kötü yaptı dediğimiz hafta 18 rkg aldı. Bunun yanıda De Colo 40 civarı yapınca bu algı oluştu. Kadrolarda ki defolu oyunculardan çıkmak için gelecek hafta iyi paraya satılabilir belkide.Ben Eric Green i alıp 18-20 civarı rkg alsam, yerine de 2 tane defolu isimden kurtulsam mantıksız bir hamle olmaz gibi.

Head to Head liginde yer alan takımımda yapmış olduğum C.Singleton, M.Bjelica, T.Rochestie OUT - G.Printezis, N.Milutinov, T.Heurtel IN değişikliklerinden sonra kadrom şu şekilde oluştu

L.Doncic , N.De Colo (C), A.Shved, T.Heurtel, G.Printezis, N.Milutinov, T.Robinson, D.Wright

Pivot pozisyonunda Milutinov ile Tyus arasında kararsız kaldım ve bu takımda Milutinov’da karar kıldım, Bunların dışında bu takımda olmasa da Randolph ve Reyes gibi isimlere diğer takımlarda yer verdim. Belki de oyundaki en kritik mevzu olan kaptanlığı da bu haftalığına Doncic'den alıp De Colo'ya teslim ettim.Herkese bol şans.

Head to Head liginde Bayça Oral ile karşılaşıyoruz.

Doncic(c), De Colo, Shved, D.Wright her iki takımda da ortak.

Clyburn, Lessort, Rochestie, Shengelia dörtlüsüne karşı Hanga, Singleton, Gudaitis, Heurtel dörtlüsü var bende.

Head to Head liginde Bayça Oral ile karşılaşıyoruz.

Doncic(c), De Colo, Shved, D.Wright her iki takımda da ortak.

Clyburn, Lessort, Rochestie, Shengelia dörtlüsüne karşı Hanga, Singleton, Gudaitis, Heurtel dörtlüsü var bende.

Gudaitis'i almayı çok istiyordum ama Clyburn'u alınca kredim yetmedi. Lessort'a kaldım ama Gudaitis bu hafta götürür kesin. Sİngleton da Shengelia'dan yüksek getirir zannedersem, Geriye Rochestie Heurtel, Hanga Clyburn karşılaşmaları kalıyor. Çok az farkla alabilirsiniz maçı. Aslında kaptan olarak De Colo'yu seçecektim. 5-10 kere kaptan değiştirmişimdir herhalde. Ama en azından ikimiz de aynı kaptanı seçmişiz sorun olmaz.

Erick Green dökülüyor yine. Geçen hafta beni yakmıştı. Bu hafta çıktım. 4 sayı 2 PIR'da ilk yarı itibariyle. Umarım böyle devam eder.

Benim h2h ligindeki takımımda kaptan de colo değil maalesef ama neyse ki Tolga da de colo yu seçmemiş kaptan olarak.

Sent from my iPad using Tapatalk

Doncic (C), Sheved, De Colo,Guatidis,Deshaun Thomas, D.Wright,Simon,M.Thomas var kadromda.

Köri Soslu Tavukla @Namık la eşleştim bu hafta.Doncic,Sheved, Deshaun Thomas,De Colo aynı ; Tyus, C.Suarez,Rubit,M.Roll farklı oyuncalarımız. Bende kaptan Doncic, Namık'ta Sheved. Ortada gibi seri. Wright +10 civarı bir şeyler getirirse benim kadro daha iyi gibi ama kaptanlar çok önemli. Orada sürpriz kötü sonuç alan oyuncu olursa o kaybeder.

Namık'ın kadroda Erick Green vardı. Acaba burada ki yorumları okuyup benim kadroya göre mi kurdu ve çıktı onu merak ettim açıkcası. @Namık ? :)