interbaskette böyle bir girdi bu hafta için görmedim, hangi başlıkta acaba? twitter'da da aratıldığında böyle bir haber yok?
https://www.interbasket.net/forums/...questionable&p=1244450&viewfull=1#post1244450
mesaj bu.
interbaskette böyle bir girdi bu hafta için görmedim, hangi başlıkta acaba? twitter'da da aratıldığında böyle bir haber yok?
oynayacakmış. ayhan bey'in verdiği linkte son mesaj oynayacağı şeklinde. soru işareti diyen aynı kişi oynayacak demiş.Wilbekinle ilgili ne sportandoda, ne eurohoopsda haber görebildim yok diye. Bir tek Ayhan beyin söylediği interbasket linki var, onun haricinde oynayacak gibi, gerçi ben de almadım takımlarıma, önce bir görmek istiyorum oynasa da.Bakalım.
Llull ve Porier için soru işaretleri var diye yazmışlar.
Interbaskette yazıyordu. Ama Llull oynamış dün akşam.Ayhan Bey son dakika söylemlerinizle beni de alarma geçiriyorsunuz. İnterbaskete baktım öyle birşey demiyorlar ama. Başka yerden mi gördünüz?
Ikisi de oynadıLlull ve Porier için soru işaretleri var diye yazmışlar.
Hepimiz için hem darbe hem de fırsat. Onun yerine alacağımız oyuncular iyi getirirse çok iyi olur. Eğer düşük alırsak, Shvedi almak zor olacak çünkü kredi kaybedicez.Vesely’den çıkmıştım ama Shved duruyor sakatlıktan haberim yoktu. Tam umutlu başladığım haftaya güzel darbe oldu.
Ben takas haklarımı doldurdum yine de Shved’den çıkabiliyor muyum? Cevap hayır galiba ?
Undo transfer ile tek tek değişiklikleri iptal edebiliyoruz, ama kredinin yeterli olması önemli.Ben takas haklarımı doldurdum yine de Shved’den çıkabiliyor muyum? Cevap hayır galiba ?
Undo transfer ile tek tek değişiklikleri iptal edebiliyoruz, ama kredinin yeterli olması önemli.
Rollback ile de komple değişiklikleri iptal edebiliyoruz.