Yok ya gerçekten çorba oldu. Salıdan beri kadroları en az 10 kere kurdum tekrar bozdum. Sürekli bir sakatlık haberi. Fenalık geldi. İyi mi oldu, kötü mü oldu anlamadım. Ama kadro kurmak çok sıkıntı gerçekten.
geçen sene sezon sonunu biz böyle oynadık işte
De Colo'da sakatlar kervanına katılmış. Ne yapıcaz malzemeciyle mi çıkacaz maça? Bir takımda 3-4 sakat oldu nerdeyse.
Aslında böyle çok sakatlığın olduğu haftalarda bir buton olmalı 1 kereye mahsus 4 oyuncu seçebilme butonu gibi birşey. Ama o zaman tabi haksızlık olur diğerlerine ama yine de insanın eli kolu bağlanıyor.
Garuba olacak muhtemelen. Tüm garubalardan da çıkmak gerekThompkins kadroya tekrar girecekmiş. çıkan isim Garuba mı olacak bakalım.
Amma kastırdılar bu hafta yaGaruba olacak muhtemelen. Tüm garubalardan da çıkmak gerek
Trey Thompkins maç kadrosunda olacakmış. 12 kişilik kadrodan bir oyuncunun kesilmesi gerek bu durumda. Pozisyon itibariyle Deck, Randolph kesilmeyeceğine göre büyük ihtimalle Garuba'nın kadroya giremeyeceğini düşünüyoruz.Garuba neden çıkıyor özel sebebi mi var? Çünkü Garuba gayet dominant performanslar sergiledi bu süreçte.