Abi anladım teşekkürler de benim demek istediğim şu;
Mesela geçen hafta herkes guard mevkinde genelde Calathes veya Shved tercihleri vardı. Ben gidip Lorenzo Brown alsam herkese fark atıp fırlardım yukarılara. Bu hafta da sallıyorum Higginsler alınmış, ben de gidip Papapetrou’ya güvenip alsam yine açık ara farkla zirvede olacağım.
Tabiki bu sürdürülebilir bir şey değil. Biraz hissiyat gibi bir şey.
Herkesin zaten Calathes aldığı haftada ben niye Calathes alayım ki misal. Orda farklı bir arayışa gidilip kendi şansını yaratırsın. Örneğin geçen sene Bitadze keşfeden baya kârlı çıkmıştı kısa sürede.
Ya da daha basit bir örnekle anlatayım: bu hafta herkes Larkin aldı diyelim, ben de farklı olsun diye Calathes seçtim ama herkes basıp gitti ben geride kaldım, benim haftaya tekrardan Calathes’e dönmem neyi değiştecek ki? Veya Calathes 40 yaptı Larkin 20 de kaldı, sizin haftaya Calathes’e saldırmanız neyi değiştirecek ki?
Yani adam mvp Davies alıyor ertesi hafta 5 yapıyor, e tamam ama bu adam sağlam bundan çıkılmaz uzun vadede kâr getirir diyorsun adam 8 yapıyor, sonra geliyor -12 yapıyor noldu peki bu süreçte ? Diğer bütün rakip oyuncular Üsküdar’ı geçti, geçmiş olsun.
Yani en basitinden; bugün Milutinov’dan çıkıp 1/5 fiyatına Sertaç Şanlı alsan müthiş bi fark yaratacaksın.
Ben söylemek istediklerinizi gayet iyi anladım, umarım ben de anlatabilmişimdir dilim döndüğünce
Biraz uzun ve karmaşık anlattım sanırım kusura bakmayın.