GSBasket H2H ligi 21. hafta panoraması:
Haftanın kazananı: Yuzde1gs (Furkan Dillice) +48.9
Haftanın takımı: Money 209.1 (Ayhan Bozdeniz)
Haftanın maçı: Money- Troy 403.8 (ligin bu hafta en çok puan alan iki takımı birbiriyle oynamış oldu. Troy için 194 puanla şanssız mağlubiyet.
Lig lideri: MSB3 (17/20 galibiyet)
Bayram Havarileri 1 galibiyet geride. Troy- Focusvictory ise şanssız geçirdikleri hafta sonunda 2 galibiyet geriye düşmüş durumdalar.
Haftaya
MSB3 Karşıyaka ile oynayarak bir nevi hükmen galibiyet alacakken,
Troy-Bayram Havarileri
DirkPetrovic-Focusvictory maçlarında olası şampiyonluk rakiplerinin birbirini devirmesini izleyecek.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSBasket Normal Sezon ligi 21. hafta panoraması:
Davies (Işıtan Doğan) (1) 3575 Dünyada 61.
2 Mehmet Baturalp (Hakan Sağlam) 3550 (3) Dünyada 95.
3 Dirk Petrovic (2) (Zeynep Emir) 3522 Dünyada 143.
4 Netaş (Kaan Gürbüz) 3503 (6) Dünyada 197.
Crixus (Aykut Kadıoğlu) (4) 3490 Dünyada 233.
Haftanın kar edenleri:
Mehmet Baturalp: Geçen hafta Shved-Calathes değişikliği yaparak patlamıştım. Bu hafta Calathes-Shved değişikliği yaparak patladım. Yine de kaptan olarak Larkin'e güvenmeye devam etmem sayesinde ligde 1, dünyada 10 basamak da olsa yükseldim.
Netaş: 213.4 puan alarak ligin bu haftaki lideri oldu. bu skorla 4. sıradan ilk5'e giriş yaptı.
Haftanın zarar edenleri:
Dirk Petrovic: 150 puan aldı ve dünyada ilk 100'ün dışarısında kaldı.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftanın Oyuncusu: Larkin 39.6 verimlilik (4. hafta üst üste MVP)
Haftanın Hayal Kırıklığı (f/p): Shved (5 verimlilik)
Haftanın Takımı: Anadolu Efes
Haftanın kazananı: Yuzde1gs (Furkan Dillice) +48.9
Haftanın takımı: Money 209.1 (Ayhan Bozdeniz)
Haftanın maçı: Money- Troy 403.8 (ligin bu hafta en çok puan alan iki takımı birbiriyle oynamış oldu. Troy için 194 puanla şanssız mağlubiyet.
Lig lideri: MSB3 (17/20 galibiyet)
Bayram Havarileri 1 galibiyet geride. Troy- Focusvictory ise şanssız geçirdikleri hafta sonunda 2 galibiyet geriye düşmüş durumdalar.
Haftaya
MSB3 Karşıyaka ile oynayarak bir nevi hükmen galibiyet alacakken,
Troy-Bayram Havarileri
DirkPetrovic-Focusvictory maçlarında olası şampiyonluk rakiplerinin birbirini devirmesini izleyecek.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSBasket Normal Sezon ligi 21. hafta panoraması:
Davies (Işıtan Doğan) (1) 3575 Dünyada 61.
2 Mehmet Baturalp (Hakan Sağlam) 3550 (3) Dünyada 95.
3 Dirk Petrovic (2) (Zeynep Emir) 3522 Dünyada 143.
4 Netaş (Kaan Gürbüz) 3503 (6) Dünyada 197.
Crixus (Aykut Kadıoğlu) (4) 3490 Dünyada 233.
Haftanın kar edenleri:
Mehmet Baturalp: Geçen hafta Shved-Calathes değişikliği yaparak patlamıştım. Bu hafta Calathes-Shved değişikliği yaparak patladım. Yine de kaptan olarak Larkin'e güvenmeye devam etmem sayesinde ligde 1, dünyada 10 basamak da olsa yükseldim.
Netaş: 213.4 puan alarak ligin bu haftaki lideri oldu. bu skorla 4. sıradan ilk5'e giriş yaptı.
Haftanın zarar edenleri:
Dirk Petrovic: 150 puan aldı ve dünyada ilk 100'ün dışarısında kaldı.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftanın Oyuncusu: Larkin 39.6 verimlilik (4. hafta üst üste MVP)
Haftanın Hayal Kırıklığı (f/p): Shved (5 verimlilik)
Haftanın Takımı: Anadolu Efes