Virüs kapan oyuncular Zenit'te, Ponitka, Pangos, Baron ve koç Pascual. Adam kalmadı takımda. Maç büyük ihtimalle ertelenir.
asıl soru şu: maçlar ertelenecek, ne zamana ertelenecek? çift maç haftası. çok ileri tarihe ertelenir. örneğin 1 ay sonraya. zenit ile khimki'nin maçları ertelendi diyelim. zenitli oyuncular, khimkili oyuncular, zenit in ve khimki'nin bu hafta oynayacağı 2 rakibindeki oyuncuların da maçları ertelenecek. bir sürü oyuncuyu etkileyecek bu durum.
sene başında sorduğum sorunun cevabı meçhul. kadrolarda bu oyuncuları olan fantasy oyuncularının puanları 1 ay sonra mı eklenecek? tüm bu oyunculardan kaçmak imkansız. oyuncuların puanının hesaplanması her şeyi karmakarışık yapacak.
atıyorum pangos bu hafta 1,26 kredisi var. kadromuzdan çıkarmadık. maç ertelendi. 1 ay sonra oynanacak maçtan sonra pangos'un puanı eklenecek diyelim. pangos'un kredisi nasıl hesaplanacak. belki ertelenen maçtan önce pangos birkaç maç daha yaptı ve kredisi 1,65 oldu. ertelenen maçtaki bizim kadromuzda olan kredisi 1,26 idi. ertelenen maçtan sonra bizim kadromuzdaki kredisi 1,42 olacaktı ama zaten kredisi şimdi 1,65.
oyun bu sene saçmalıklar silsilesine döner. tüm bu hesaplara hiç girişmemek adına ertelenen maçtaki tüm oyuncuların kadrolardan çıkarılması gerek ama onun için de 7-8 oyuncu değişikliği lazım. sadece khimkili ve zenitli oyuncuları çıkarmak da yetmez, onların o hafta rakip olacağı takımların da oyuncularının çıkması gerek.
bu sene bu şekilde mevcut kurallarla oyun sürdürülebilir gibi değil.
Zenit İspanya'Ya gitmemiş. Zenit ve Baskonia oyuncuları iptal. Euroleague yönetimi cidden ağır saçmalıyor. Hani B planları vardı?
Haftalık takas hakkını 4'e çıkarmışlar
Eline sağlık o zamanHarika bir haber. Ben de yazmıştım fantasy challenge yönetimine 3 değişiklik yetmiyor diye. Dikkate almışlar demek ki. Biraz kendime de pay çıkartayım
ben yaklaşık olarak da olsa çözeceğim bu konuyu.. taktım kafaya.. hala kimin ne kadar fiyatının artacağını anlayabilmiş değilim.