Euroleague Fantasy Challenge v3

Igor Rakocevic senelerdir Avrupa' da en çok beğendiğim basketbolculardan biridir; belki de Harun Erdenay sonrası Avrupa' da seyir zevki en fazla olan basketbolcu olduğunu düşünürüm.

Sağolsun dün akşam bütün bu fikirlerime inat bir performans sergiledi. Hele hele uzatma dakikalarında Milos Teodosic' in karşısında reverse hareketi sonucunda topu elinden kaçırması inanılır gibi değildi. (Soğuk olması bu kalibredeki bir oyuncu için bence bahane değil.) Belki de idollerinden biri olan Rakocevic' i bu halde görmek vatandaşı Teodosic' i de şaşırtmıştır.

Efes Pilsen' in bu sezonki en önemli maçında +20 , +25 tarzı performans sergilemesini beklediğim Rakocevic, Efes' e bu maçlar için geldiğini unutmamalı.

165.7 ile fena olmayan bir hafta geçirmişim 1 oyuncumdan puan alamayıp 3 oyuncumdan 7 şer civarı puan almak hesaplarımı birazcık şaşırttı:)

pivot pozisyonumu efsane şekilde değiştirdim. Bu hafta olmasa bile top 16 da ciddi puanlar alacak bir kadro. Bir tek lavrinovic eksik onada para yetmedi.

oyun kurucu pozisyonu ise ciddi muamma. oradan hiç verim alamadım, ama değiştirmedim bu haftada. pivot kısmını güçlendirdim. bakalım artık.

Bir türlü arzu ettiğim puanları alamıyorum. Bu haftayı 2. tamamlamışım ama topladığım 152 puan hiç de içaçıcı değil. Bu kadar bilgi ve tecrübe ile her haftayı 200 civarı puanlarla kapatmam gerekirdi.

Toplamda Ahmet Arif' in hemen arkasında kalarak 4. sırada yer edinmişim ama hedef pek tabi ki daha yukarıları :)

Beyler TOP 16 başlıyor. Son saatlere girdik değişiklerinizi yapmayı unutmayın.

Artık dananın kuyrugunun kopacagı haftalara giriyoruz.

Stratos Perperoglou
Mario Kasun
Tadas Klimavicius

Bu Hafta Kadroma dahil olan isimler oldular,Kasun'dan bu hafta patlama bekliyorum,inşallah beni yanıltmaz.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Stratos Perperoglou
Mario Kasun
Tadas Klimavicius

Bu Hafta Kadroma dahil olan isimler oldular,Kasun'dan bu hafta patlama bekliyorum,inşallah beni yanıltmaz.

Bayram Efes'in bu kadar çok yabancıyla oynayacağı bir maçta herhangi bir isimden patlama beklemek yanlış geliyor bana.

Mümkünse Efes'ten oyuncu almayın bana göre.

Benim Efes'ten oyuncu almamın tek nedeni kendime heyecan yaratmak,Kadrom'da efesli oyuncular çok olunca efes'in maçlarını izlemem için bir sebeb oluyor :)

Ben kötü bir hafta geçiriyorum. İlk günü sadece 15 puanla kapattım.
Top 16 da oyuncular daha bir hırslı olurlar dedik ama bazı isimlerde yanılmışız sanırım ....

Evet 2. gün ilk güne nazaran nispeten daha iyi maçlar çıkaran oyuncularım sayesinde haftayı 135 puanla kapattım. Hayallerimdeki puanlardan değildi tabi ama yapacak birşey yok, önümüzdeki maçlara bakacağız ;)

Eksi puanlar getiren Ricky Rubio ve Igor Rakocevic' in kadromda oldugunu yazmasam olmaz şimdi :)