Euroleague Fantasy Challenge v3

Bu haftayı 110-115 arasında kapatıyorum. Yalnız isyanım WISNIEWSKI'ye.2 haftadır kadroda sen git 8 puan 5 puan getir. Bundan puan gelmeyecek dediğimiz hafta bana cevap verir gibi git 24 puan al. Oyunu hep 1 hafta önden takip ediyorum :)

[quote="
Emre Yuksel; pek anlayamadım dalga mı gectin ama bana laf edecek adam benden yuksek puan alırsa daha mantıklı olur diye dusunuyorum ;)
quote]

başkan dalga geçtim ama seninle değil tabiiki.. biz şahıslarla dalga geçmeyiz .)
son günlerde çok geyiği dönen gelecek vaadeden kadro laflarıyla sadece..
şahsi algılama lütfen.. benim oyunda iddaam yok.
geçen hafta +130 bişey almışım, bu hafta 66..
zevk için oynuyorum.
sizden fazla da puan alsam bunun dalgasını geçmem..

Kerem SEÇER' Alıntı:
60 alırsam iyidir :ehue

Tam olarak 62,5 puan almışsın Kerem. Başarılarının devamını dilerim :)
Bu sezon Arda Abi' ne hiç danışmamanın faturasını ödüyor gibisin :p
Hoş bu sezon Arda Abi' n de çok başarılı sayılmaz ama en azından haftayı 60 puanla kapatmıyoruz :p :)

Evet beyler macera devam ediyor :)

Henüz ben de ilgilenemedim ama Noel tatili ardından Euroleague kaldığı yerden devam ediyor. Normal sezonun son 2 haftası, puan sıralamalarına ve garantileme durumlarını göz ardı etmeden oyuncu seçin derim ;)

kaya peker sakat gözüküyor. ne zaman sakatlandı bu adam. saat 4 te sağlam olan adam nasıl saktlanıyor ya?
benim takımı geçtim, efes kaya ve endersiz nasıl alacak bu maçı? özellikle kayasız?

pivotlarım;
garbojasa sıçık
oguz beklediğim puanları aldı.zaten çok bir şey beklemiyordum.
maric haftalardır aldığım puanların yarısını tek başına alan adam
kaya sakat. bu hafta 20 üzxeri puan bekliyordum.

Kaya'yla Kasun büyük ihtimal oynayacaklar.Ender şüpheli...

Bu arada guard arayanlar Marko Jaric'i deneyebilirler.İlk maçında 12 puan getirdi onu seçenlere.Takıma alıştıkça yükselecektir puanları.Şimdiden almakta fayda var.

Ben de Kaya Peker' in sakat oldugunu bilmiyordum; adamın yanında koskoca bir INJURY logosu varmış peh yani. Umarım hem benm icin hem de Efes Pilsen için aya oynar. Aksi takdirde Efes 4 numarada cok buyuk sıkıntı cekecektir ki rakip de o pozisyonda oynamayı seven Bourousis' li ve Kleiza' lı Olympiakos.

Adriana Lima ablamızın kocası Marco Jaric konusunda ben de hemfikirim ama ufak bir detay farkı var, enteresandır Euroleague Fantasy' de Marco Jaric "FORVET" görünüyor. Senelerdir oyun kurucu pozisyonunda mücadale etmiş bir oyuncunun forvet kontenjanında olması kötü.

Efes Pilsen -Olympiakos maçı uzatmaya gitti. Daha fazla puan alabilsinler diye maçın uzamasını istiyordum, başka birşey isteseymişim o da olacakmış :)

Kaya Peker 5 faul aldı ama fena maç çıkarmadı, kendisinden memnunum ama Igor Rakocevic' in durumu çok enteresan, aksi gibi Ergin Hoca kendisini oynatmıyor da. Ne diyelim uzatma dakikalarında belki süre alır da birkaç puan kazandırır.

Milos Teodosic sezon başından beridir kadromda. Ben reelde beğendiğim oyuncuyu kadrodan çıkarmam gençler :) Kıskanmayın :p

Olympiakos' un muhteşem 3 lüsünden gayet memnunum eheh Childress+Kleiza+Tedosic CO. :) = 85,8

Kaya Peker' i de sayarsak tek maçtan 102 puan kazandık, buna da şükür Hakan Şükür ;) Rako' da normal oyununu çıkarabilseydi tek maçtan 120-125 puan toplamak içten bile değildi. Şaka maka kadrom da aşağı yukarı belli oldu :p

Kerem Seçer bir ara eve gel de sana Euroleague Fantasy dersi vereyim kardeş ;)

Evdeki çalışma notlarımı gör de birşeyler kap. Bakma sen ligde pek iyi durumda değilim ama bu direk oyuncuların istikrarsızlıkları ve biraz da şanssızlıktan diyelim ...

Rakocevic içine etti resmen işin,Nachbar Etkisiz Eleman,Bir Tek Kaya'dan iyi Puan geldi oda 5 faul alınca kahroldum.Bakalım diğer oyunculardan nasıl puan gelecek,birde bu hafta bir tek grimau'yu kadroma dahil ettim getireceği puan'ı merak ediyorum.

12 Yaşındaki yeğenim her hafta benden daha fazla puan topluyor,kadrosunda teodesic vardı yine götürdü puanları :)