Euroleague Fantasy Challenge v3

Son anda dahil oldum.
Takımım Gercek Sevgi

Milos Teodosic
Zoran Planinic
Gordan Giricek
Drew Nicholas
Charles Smith
Chris Lofton
Nikita Kurbanov
Darjus Lavrinovic
Robertas Javtokas
Erazem Lorbek

Download yaptığımdan dolayı maçı açamadım, izleyemiyorum bu yüzden dellendim. Langdon neden bu kadar uzun süre kenarda tutulur anlamak zor. İzleyebilen var mı?

O gerizekalı koç olmasa 30u geçerdi şimdi. En iyi adamı aldı kenara soğuttu. İnşallah kaybederler.

Langdon 17 ile bitirdi. Kazandıkları için de 1.7 daha alır.

Bu arada son 15 dakika içinde Langdon'ı almıştım. Bu süre içinde bu maçta -1 alan Planinic'i bıraktım. Bıraktığım bir diğer oyuncu da Orleans'dan Austin Nichols. O şu anda maçın başında -4 ile gidiyor :)

Marko Tomas ve Jamont Gordon da sık sık alıp bıraktığım isimlerden ikisi 15 dakika içinde :)

Kerem abi o oranda herkesin kadrosunda olan oyuncu Teodosic değil Erazem Lorbek'dir.[Benim dahil] Kadrosunu açıklayan herkesde o var.
Edit:Bir tek Bayram'da yokmuş o da almanın yoluna baksın ;) .

Şu heyecanı özlemişim ya :) Jagla'dan ikinci yarı iyi bir performans bekliyorum bende, ayrıca Vujcic yerine Lavrinovic kardeşlerden Siena'da olanı aldığımı sanıyordum hatta 34 puanı görünce havalara uçtum ama değiştirmemişim. dahada alamam zaten onu :)

hiç bir şey demiyorum sadece utanıyorum

ömer aşığı sat ndongu al 0 puan 10 dakikada 5 faul yapsın allahtan ricky rubio sayesinde 6 sayı attı yoksa...

ömer aşık -3 halbuki ne hayallerim vardı :)