Euroleague Fantasy Challenge v3

bugünü heyacanla bekliyordum ama sadece 1 oyuncum bugün oynuyormuş
o da marko tomas ,,
son değişiklik ile pete yerine bullock'u
teodosic yerine a.rasic'i
lorbek yerinede bjelicayı almıştım ,pete'nin bugünkü performansı pek karlı çıkmayacağımı gösteriyor ama hayırlısı bakalım :p

bu hafta en çok mccarty ve jaabere güveniyorum hadi çocuklar 8)

Bakıyorum da bu sezon oldukça hareketli başladı. Herkes pek bir hevesli ve heyecanlı görünüyor eheh ...

Ben kadromu pek açıklamam ama bu sezon farklı bir strateji deniyorum. aten yüksek puan getirmeleri muhtemel pahalı oyuncular yerine altlarda düşük ücretli olan potansiyelleri olduklarına inandıgım oyuncularla kadromu oluşturdum.

Hal böyle olunca da bir hayli UNSPENT kredim ortaya çıktı. Bu durumda ilk haftalarda yüksek puan beklentim olmasa da ilerleyen haftalarda mevcut oyuncuların yükselmesi ile beraber mevcut Unspent kredilerin de katılımıyla yüksek puan getirisi olan kadrolar kurma imkanım olacak.

Herseye ragmen ilk gün sonunda 5 oyuncum forma giydi ve şu an itibariyle en azından -X tarzında bir puanım yok. Yüksek puanlı oyuncuyu kadroya alıp da EKSI puanla aftayı kapamaktansa düşük puanlı isimlerden 5-10 puan kazanmak daha mantıklı görünüyor ;)

ben ilk haftayı kaçırdım maalesef. bu gerçekten kötü oldu.

bende cumadan sonra takımı kurup, lige katılacağım.

takımımın ismi khan1905 olur.

Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:
Bu euroleague.net bizim tbf.com'a benzemeye başlamış.Bende mi bir problem var yoksa şu anda euroleague.net'te Madrid ve Efes maçlarının livescoreları yok mu ?

problem sende olmalı modemi resetle farklı bir pencerede aç gelir ben rahat rahat takip edioyrum