Final 1. Maç | Fenerbahçe Ülker 81 - 59 Galatasaray CC

Seriye 3-0 önde başlıyoruz bu taraftar ve konsantrasyonla Abdi İpekçi'de maç vermeyiz.. Sinan Erdem'de oynanabilecek 4 maçtan 1'ini aldık mı şampiyonuz !.. takıma ve hocaya inanılmaz güveniyorum herşeyi hakettiler bu sezon.. Allah yardımcınız olsun hadi göreyim sizi hadi göreyim sizi diye bağırarak Fatih Terim gazı veresim geliyor maçın heyecanıyla :)
 
Şu başlığa yorum yazmayı o kadar hayal ettim ki. Şuan çok mutluyuz belki ama kimse hedefimize ulaştığımızı sanmıyordur umarım. ŞAMPİYON OLACAĞIZ !
 
zor olcak ama kesinlikle GALATASARAY için hiç birşey imkansız değil SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN
 
Biz mücadelemezi alın terimizi akıtalım Allahta hakkımızı verecektir.Rancikten eksik çıkacağız ama olsun biz mücadele edeceğiz.Sonuna kadar bırakmayacağız ben tüm takıma güveniyorum.Şampiyon oluruz olamayız farketmez bize bu sene yaşattıkları mutluluk için teşekkürler.Şimdi artık savaşıp şampiyonluk için oynuyacağı ben Mahmudi ve aslanlarına güveniyorum.Maçla ilgili teknik taktik kısma sonra gireriz.
 
fülker'in bütçesi ve kadrosu bizden daha iyi olabilir ama biz onlardan daha iyi takım olduk.Sinan Erdem'de 1 galibiyet bekliyorum.
 
Takımımızı yürekten kutluyorum. Finalde de gereken mücadeleyi ortaya koyacaklarına inanıyorum. Yolunuz açık olsun ASLANLAR!!!
 
sinan erdemde normal sezon maçını kıl payı kaybetmişti ve ben fulker taraftarının salonda iyi bi atmosfer oluşturabileceğini düşünmüyorum
 
Yıllar sonra buraya geldik, gelmişken tam olsun şampiyon olalım.Ama tabiki uzun bir seri bizleri bekliyor akıllı oynamak lazım.Takıma ve koça güvenimiz tam.Başarılar Yenilmez Armada.
 
İlk maç 6 haziran pazartesi saat 20:00 olması lazım.
 
Evet çok zor olacak final serisi, karşımızdaki takımın bütçesi ve oyuncu kalitesi bizden daha iyi. Ama biz Galatasarayız. Bugün bir kere daha gösterdik bizim taraftarımızın ne kadar büyük bir etken olduğunu. Bugün bir kere daha gösterdik bizim oyuncularımızın ne kadar yürekli olduğunu. Ben yürekten inanıyorum ki bizim takımımız final serisinde asla ve asla maç kaybetmez bütün mesele onlardan deplasmanda bir maç çalmakta. Yapabiliriz bunu, bu kabus yılı bir şölenle bitirebiliriz.
Haydi aslanlar eminin orada sizi 12.000 taraftar yalnız bırakmayacak, yüreğinizi ortaya koyun yeter o zaman zaten kazanırsınız.
 

Üst