Bunun İpekçi'si var demiştik...
Gel Cumartesi gel...
Gel Cumartesi gel...
Sözün bittiği yerdeyiz. Sanırım hayatım boyunca en fazla heyecanlandığım zamandı. Salonda olamamak ise çok kötü inanın.
Daha iyi bir atmosfer, daha iyi bir maç için bakınız;
Galatasaray-Panathinaikos Euroleague Çeyrek Final maçı
show tv yi takip et geniş özet veriyoHElal olsun aslanlarimiza
Maçin tekrarini izleyebilecegimiz bir yer var mi?
yarı yarıya olsak inan sesleri çıkmaz , bunların deplasman kültürü gelişmemiş . 18 bin kişilik salonda oluşuyor atmosferleri birde güzel marşları olunca .. salon lazım bize salonnnÇeyrek değilde F4'da Pana tribünleriyle yarı yarıya olsak çok daha mükemmel olur
Bu konuda çıldırdım arkadaş! Allah cezalarını versin, maç keyifli şekilde bitmiş. E sende girme reklama, takımla taraftarın bütünleşmesini göstersene. Yalaka herifler anında girdi reklama, bir de yaptıkları röportajları da reklam dönüşü "canlıymış" gibi sunmadılar mı, ne küfür ettim!Geç oldu, güç oldu ama oldu.
Müthiş bir mücadele verdik, bu mücadeleyi gösteren bütün takıma ve bunu sağlayan bütün taraftara teşekkürler.
Tribünde Alba'yı görmek güzeldi.
Caner'in Kaya'nın sırtından topu oyuna sokup sayı almaya çalıştığı pozisyon akılda kaldı.
Shumpert'ın sakatlanması maçın en kötü tarafıydı. İnşallah ciddi değildir.
Son olarak maç bitimiyle hemen reklama giren ve geri dönmeyip bize ekran başında da olsa maç sonu çoşkusunu yaşatmayan Spormax'i kınıyorum.
eve daha yeni geldim. maç için yazacak çok şey var elbette ama benim asıl yazmak istediğim hakem kılığına giren sozde fulker li arkadaslara.hiç mi utanmanız yok be arkadas fulker kazansın diye bir forma giymediginiz kaldi. cok sey yazıcam ama ayıp olcak.Recep Ankaralı seni biliyoruz ama ne yaparsan yap engelleyemeyeceksin!