Final 3. Maç | Galatasaray CC 97 - 93 Fenerbahçe Ülker

maça dair eline görüntü video falan geçen bulan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar özelliklede maçın tekrarını izleyebileceğimiz bir link....

Serı ilk iki macının sonunda saklaban medya aklınca bızle alay edıp aşağılıyodu.

Bunlar 4 mılyon dolarlık takımın 15 mılyon dolarlık takımın karşısına fınalde dikilmesini hazmedemediler,hatta finalde banvit gelsin diye dua ettiler.ama korkunun ecele faydası yoktur!

Bu takımın öyle bir taraftarı varkı takımda Rancık sakatsa yerıne taraftar var,!Shumpert varsa yerıne taraftar var!

Oyle bır taraftarkı sınan erdemde 300, 500 kısı bagıran seyırcıyı taraftar sananlar bugün 13000 kişinin ayakta takımını desteklemesının adını bile ko-ya-maz!

Her sanıye ıcınde bır taraftar ,trıbunlere sıgmayan..takımının mac biletlerinin 2 sinide 1 hafta önceden çıkar çıkmaz bitiren..Arması için basketbolda Bandırmaya ,edirneye deplasman yapıp her yeri ipekçiye çeviren..

Bugün sahaya yüreğini koyan ,armasının formasının kıymetini bilen bütün oyuncularımızın ve bu oyunculara giydikleri formanın değerini anlatan büyük hoca Oktay Mahmudinin önünde saygıyla eğiliyorum.Sizinle gurur duyuyoruz

Ne demıstı bizim için haberturkten Gökhan ture? "sınan erdem Gs ağır bir tokat yedı" demişti dimi? ADAMIN YUZUNE OSMANLININ TOKATININ KRALINI CİMBOM ÖYLE BİR ATARKI AKLINIZ ŞAŞAR!

Herkes kampa, cumartesı kaldıgımız yerden devam..

Bir yorumcu
Galatasaray muhtesem oynadi, Fenerbahçe cok kotu oynadi, yine de mac uzatmaya gitti

Bir fenerli
En son Galatasaray deplasmani galibiyetimiz 5 sene onceydi sanirim. Bu seride deplasman maclari cok zor olacak, herkes kendi evinde mutlak favori. Hala 4. maci rahat kazaniriz seri 4-1 biter diyenlerin olmasina cidden sasiriyorum. Seri 7. maca gidecek bence.

sizce hangisi daha objektif ,hangisi basketboldan, spordan daha iyi anlıyo
böyle adamların tv de milyarlar kazanması kanıma dokunuyo

CİMBOM, çok pis (severrrrrrrrrrrrr), kaya; kaya pekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

büyük büyük kaptan arda arda turan melodsiyle süper oluyo maç sonu keşke söylenseydi...

Jasikevicius: Rakibimiz Galatasaray Cafe Crown’ı ve onların taraftarlarını tebrik ediyorum. Basketbol oynamak adına muhteşem bir atmosferdi.

başka sorum yok:p

Serı ilk iki macının sonunda saklaban medya aklınca bızle alay edıp aşağılıyodu.

Bunlar 4 mılyon dolarlık takımın 15 mılyon dolarlık takımın karşısına fınalde dikilmesini hazmedemediler,hatta finalde banvit gelsin diye dua ettiler.ama korkunun ecele faydası yoktur!

Bu takımın öyle bir taraftarı varkı takımda Rancık sakatsa yerıne taraftar var,!Shumpert varsa yerıne taraftar var!

Oyle bır taraftarkı sınan erdemde 300, 500 kısı bagıran seyırcıyı taraftar sananlar bugün 13000 kişinin ayakta takımını desteklemesının adını bile ko-ya-maz!

Her sanıye ıcınde bır taraftar ,trıbunlere sıgmayan..takımının mac biletlerinin 2 sinide 1 hafta önceden çıkar çıkmaz bitiren..Arması için basketbolda Bandırmaya ,edirneye deplasman yapıp her yeri ipekçiye çeviren..

Bugün sahaya yüreğini koyan ,armasının formasının kıymetini bilen bütün oyuncularımızın ve bu oyunculara giydikleri formanın değerini anlatan büyük hoca Oktay Mahmudinin önünde saygıyla eğiliyorum.Sizinle gurur duyuyoruz

Ne demıstı bizim için haberturkten Gökhan ture? "sınan erdem Gs ağır bir tokat yedı" demişti dimi? ADAMIN YUZUNE OSMANLININ TOKATININ KRALINI CİMBOM ÖYLE BİR ATARKI AKLINIZ ŞAŞAR!

Herkes kampa, cumartesı kaldıgımız yerden devam..
Gökhan Türe denen haysiyetsiz, şerefsiz maç sonu da saçmaladı. Spormax basketbol "yorumcularına" mikrofon uzattı, tabii hemen yalaka Gökhan Türe'nin yanına gittiler. Ne diyecek diye merakla beklerken, "Bu sene gördüğüm en iyi Galatasaray buydu, Fener de en kötüsüydü ama Galatasaray bu Fener'i bile zar zor yendi" dedi. İşte böyle şerefsizler olduktan sonra ben insanlığımdan utanıyorum. Biraz olsun Fener'in kucağından inin be koçum, Aziz'in kaba etlerini yalamayı ne çok seviyorsunuz.

B_9b21ec0a7f9b098cde0bda893c9134ae.jpg

Şuraya bak.Şamil abilerin olduğu yerde 1 metrekarede nerdeyse 5 insan var.

Bu taraftar olduktan sonra gerisi teferruat bence.
Gerçekten sahada aslanları da , tribündeki taraftarımıza tebrik ediyorum ama herşeyden önce teşekkür ediyorum hepinize.

ne tribün yaptık be abi...

akıllara zarar akıllara..

Helal olsun sahaya yüreğini koyan ve bu akşam tribünde sesi kısılana dek bağıran bütün renkdaşlarıma. Çok güzel bir galibiyet aldık. Darısı cumartesiye.

Gerçekten çok değerli bir galibiyet neredeyse Shumpert'sız kazanmış olmamız işi daha değerli kılıyor, başta oyuncular, teknik ekip ve tabi ki muhteşem seyirciyi tebrik ediyorum. Maçın sonu gelip (84-80) top el yakmaya başladığında 6 hücum falan boş döndük yanılmıyorsam bu takımımızın buraları oynamamış olmasından kaynaklanıyor. Bu maçı keşke uzatmaya kalmadan bitirebilseydik zira FB'den daha dar bir rotasyonla oynuyoruz, yorgunluk bize daha çok etki edecek Cumartesi için. Cumartesi bir çok önemli faktör var sonuca etki edecek ama en önemlisi Shumpert. Shumpert sahada olursa bu kez daha kolay kazanacağımızı düşünüyorum.

Maç içinde aktarılacak, üzerine konuşulacak çok anektod var ama bence en önemlisi hakem rezaleti. Sanki Atina deplasmanında Pao yada Oly'ye karşı oynuyor gibiydik, en ufak fiziksel temasa faul çaldılar, bir pozisyonda FB'li oyuncu yerde yatıyor vücudunun çoğu dışarda sadece ayakları içerde top ayağına çarpıyor ve hakem devam diyor. Başka bir pozisyon yine ilk yarı Ukic top kapıp fastbreak'e çıkıyor, Ermal'in yanından geçerken Ermal çok bariz bir şekilde Ukic'in koluna vurarak faul yapıyor hızlı hücumu kesmek adına ama sevgili(!) hakem trio'su "avantaj" kararı uydurdular ve boş turnike attı Ukic. Haluk'a çalınan 5. faul, normal sürenin son hücumunda Ermal'in driplinginde yanılmıyorsam Ömer Onan'ın çok bariz faulünü es geçmeleri sayısız örnek var. Egzejere etmiyorum gerçekten hakemleri bilhassa o Recep Ankaralı isimli iblisi de yendik bugün, bu anlamda da çok önemli oldu bu galibiyet. Biraz daha oyun kısmına girersek FB'nin gerçekten çok delici guardları var ve bizim guardlarımız jerry hariç yavaş ayaklı olduğu için FB guardlarının yaptığı penetreleri bir türlü durduramıyoruz ve çok faul yapıyoruz. Bu nedenle de çok kısa sürede faul hakkımızı dolduruyoruz ve akabinde savunmamız düşüyor. Bugün savunma anlamında iyi yaptığımız bir şey boyalı alanı çok iyi savunduk, mecburen dışardan oynamak zorunda kalan FB atmosfer ve seyirci baskısınında etkisiyle 2. maç gibi şut atamayınca hep önde götürdük maçı. Maç öncesi yazmıştım bu maçı kazanmak istiyorsak dışardan şut sokmalıyız demiştim, yanılmıyorsam %50'nin üzerinde yada o civardaydı dış şut yüzdemiz. Bunun iki katkısı oldu, hem skor olarak hep önde gittik hem de şutlar girdikçe FB içeriye gömülemedi ve böylece Ermal içeride istediği teketek pozisyonları yakalayıp 20 sayı attı.

Maçın en iyileri Ermal, Caner ve Johnson'dı bence, her birinin katkısı çok değerliydi ama Caner'in hep kırılma anlarında bulduğu kritik 10 sayı resmen nefes aldırdı takıma, Shipp ve Andric bu seviyede basketbola henüz hazır olmasalarda özellikle savunmada ciddi katkı verdiler. Gereken katkıyı veremeyenlerin en başında ise Tutku geliyor bence, biz ondan özellikle kırılma anlarında takımın lideri olmasını bekliyoruz ama Tutku o anlarda bir türlü odaklanamıyor, bence bu da bu kadar yüksek atmosferli maçları çok fazla oynamamış olmaktan kaynaklanıyor. Başka ve çok daha büyük bir hayal kırıklığı Evren, savunmasına, mücadelesine hiç bir sözüm yok ama hücumda neredeyse 4 kişi oynuyoruz o varken. Geçen sene bir çok maç muazzam hücum performansları gösteren ve Milli Takım'ın ilk geniş kadrosuna çağırılan Evren nerede bu Evren nerede inanılır gibi değil.

Her şey bir yana inanılmaz bir heyecandı, bütün futbol sezonunu boş geçirdikten sonra bize böyle bir heyecan yaşatan Oktay Hoca ve basketbolcularımız önünde saygıyla eğiliyorum, onlar şimdiden şampiyon benim gözümde. Son söz muhteşem taraftara, Cumartesi yine çok ihtiyacımız var size.

Jasikevicius demişken dokunulmazlığı var heralde kariyerine hürmeten. Lehine bu kadar kolay faul çalınan birini daha hatırlamıyorum. Benim Oscar adayım açık ara Jasikevicius'tur. 4. Maçta bu konuda dikkatli olmalıyız. Bir Pledziç in taraftarla polemiğe girmesi iyi oldu. 4. Maçta taraftarlar olarak üstüne oynamalı dengesini bozmalıyız.

Seyiri kötüydü takım kötüydü . Bi türlü havaya giremedik. Hakemler çok teknik bi şekilde katletti maçı. Öyle düdükler çaldırlar ki havaya giremedik. Açıkçası sahadaki 10 oyunu da çıldırdı hakemler yüzünden.
Bu arada ''seyirci kötüydü'' lafını bi çok kişi eleştircektir ama Shumpert sakatlandıktan sonra bi 5 dk bildiğin maç izledik arkadaş. Bu seneki normal sezondaki Efes ve Fener maçında olanlar bana hak verecektir. Bugün çok dağınık bi tribün vardı. Hayatında antifeneri sarı kırmızının önüne koyanların maçta olmasının etkisi bunda büyüktü. 4. maç tribün daha iyi olacaktır. Son olarak Kaya'ya önerim gitsin Sarunas'tan adamlık öğrensin. Sarunas da sahadaki diğer oyuncular kadar çirkef ama zaten olması gereken bu . Ama maç bitince saygınlığına , sporculuğuna yakışır davranıyor Sarunas. Gerçi boş konuşuyorum dimi kaç sene Oktay hocayla çalışıp adamlığı öğrenememiş birini medreseye kapatsan ne yazar :)
Takımı yürekten kutlarım. Stres içinde oldukları için bu çk iyi olmayan oyun kabul edilebilir bi oyun. Artık stresi atıp gücümüzü gösterme zamanı geldi.
Jerry'ye ise söyleneek söz yok sen harbi adamsın. İlk geldiğinde seni özellikle Yiğit Çelebi'ye baya övmüştüm ama sağolasın itin bi tarafına soktun beni oyununla sezon sonuna kadar. Şimdi ise öyle olumlu oynuyorsun ki Red Aurbech gibi puro yakıp öyle izleyesim var seni :)

taraftarın oyuncuyla bütünleşip kazandığı bir maç daha,shumpertın sakatlanması hakemin maçı kaybetmemiz için saçma sapan faullerine rağmen,sahada oyuncu kalmayacağını bile düşündüğümüz bir maçta,kazanmasını bilen aslanlara helal olsun.Maçı hep önde götürmemize rağmen öldürücü vuruşu yapamadık bi türlü,ya hakemler devreye girdi,yada çok basit hatalar yaptık hücümda ama kazanmasını bildik önemli olanda buydu.Şimdi daha çok güveniyoruz size 2 2 olacak bu seri .

Hakemler gerçekten felaketti buna rağmen FB Ülker koçunun hakemler oyuncularıma kolay fauller çaldı demesi beni benden aldı. Sanırım kendisini bizim koçumuz sanıyor. 10 dan fazla hakem hatası hatırlıyorum aleyhimize olan, o şekilde düdük çalmak için kör olmayı gerektiren. Dışarıda yerde yatan Lavrinoviç'e top çarpıyor, Recep Bey'in 1 metre önündeoluyor tüm bunlar. Jerryinin topuna elini sokuyor Ömer 2 kez faul yapıyor sol dirseğini açan Jerry ye hucum faul, Pledziç çizginin dışına düşüyor Evrene savunma faulu, Haluk penetre eden Ömer'e doğru hamle ediyor iksisinin eli arasında en az 30-40 cm var, haluk a faul. Benim gördüğüm 1 Kaya, 2 Ukiç ve bir de Ömer in çok bariz hatalı yürümelerini göremediler. Shipp e rakip pota altında yapılan faullerin haddi hesabı yok zaten. Üstüne FB Ülkerli oyuncuların dokunulmazlıkları eklenince çıldırtııcı bir tablo çıkıyor karşımıza. Bu kadar lehlerine düdüğün çalındığı bir maçta bile hakemlere laf atan bir rakip koçu. Tabi Oğuz'un Sinan Erdem'de hakemi dövme teşebbüsünü tebessüm ile karşılayan hakemler böyle bir algı yaratıyor sanırım. Hakemler konusunda taraftara büyük iş düşüyor.

Maçtan yeni geldim ve inanılmaz yoruldum sanki maçı ben çıktım oynadım. Tamam onların kadro kalitesi iyi olabilir ama biz 5 kişi oynamıyoruz ki. Eminim bugün benim gibi salonda olan bütün herkes oynayan her bir oyuncu kadar ter döktü. ok

Maç için bana bilet konusunda çok yardımcı olan Şafak KOÇ'a çok ama çok teşekkür ederim.

Her ne kadar son topu potaya atamayan bir oyuncumuz olsada, hernekadar 4te 1 serbest atan oyuncumuz olsada kimsede olmayan aslan yürekli bir oyuncu ve teknik kadro ekimiz var. Bundan sonraki maçlarda sayı bile atmazsak ben çıkıp avazım çıkana kadar yine tezahürat yapacağım ve avuçlarım patlayana kadar alkışlayacağım.

Bu arada tribünde hemen önümde olan beyaz t-shortlu arkadaşa sesleniyorum. Allahını seversen bir banyo yap. Bir senedir yıkanmıyor musun sen kardeşim. Burnumun diğeri kırıldı ve totem yaptım diye başka bir tribünede geçemedim. Bütün maç burnumdan nefes almadan durdum.

Ve tabiki kaya bizde annenle ilgili çok şey biliyoruz ama rencide etmemek için söylemiyoruzzz :)