maça dair eline görüntü video falan geçen bulan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar özelliklede maçın tekrarını izleyebileceğimiz bir link....
Gökhan Türe denen haysiyetsiz, şerefsiz maç sonu da saçmaladı. Spormax basketbol "yorumcularına" mikrofon uzattı, tabii hemen yalaka Gökhan Türe'nin yanına gittiler. Ne diyecek diye merakla beklerken, "Bu sene gördüğüm en iyi Galatasaray buydu, Fener de en kötüsüydü ama Galatasaray bu Fener'i bile zar zor yendi" dedi. İşte böyle şerefsizler olduktan sonra ben insanlığımdan utanıyorum. Biraz olsun Fener'in kucağından inin be koçum, Aziz'in kaba etlerini yalamayı ne çok seviyorsunuz.Serı ilk iki macının sonunda saklaban medya aklınca bızle alay edıp aşağılıyodu.
Bunlar 4 mılyon dolarlık takımın 15 mılyon dolarlık takımın karşısına fınalde dikilmesini hazmedemediler,hatta finalde banvit gelsin diye dua ettiler.ama korkunun ecele faydası yoktur!
Bu takımın öyle bir taraftarı varkı takımda Rancık sakatsa yerıne taraftar var,!Shumpert varsa yerıne taraftar var!
Oyle bır taraftarkı sınan erdemde 300, 500 kısı bagıran seyırcıyı taraftar sananlar bugün 13000 kişinin ayakta takımını desteklemesının adını bile ko-ya-maz!
Her sanıye ıcınde bır taraftar ,trıbunlere sıgmayan..takımının mac biletlerinin 2 sinide 1 hafta önceden çıkar çıkmaz bitiren..Arması için basketbolda Bandırmaya ,edirneye deplasman yapıp her yeri ipekçiye çeviren..
Bugün sahaya yüreğini koyan ,armasının formasının kıymetini bilen bütün oyuncularımızın ve bu oyunculara giydikleri formanın değerini anlatan büyük hoca Oktay Mahmudinin önünde saygıyla eğiliyorum.Sizinle gurur duyuyoruz
Ne demıstı bizim için haberturkten Gökhan ture? "sınan erdem Gs ağır bir tokat yedı" demişti dimi? ADAMIN YUZUNE OSMANLININ TOKATININ KRALINI CİMBOM ÖYLE BİR ATARKI AKLINIZ ŞAŞAR!
Herkes kampa, cumartesı kaldıgımız yerden devam..