Zaten ben anlamıyorum yorumcular Sinan Erdem'de muhteşem bir atmosfer var diyip duruyolar..Ayıptır ya,Abdi İpekçi hem salon yapısı itibari ile hem taraftarı ile çok daha ateşli,çok daha coşkulu,çok daha göze hoş gelen bi salon..
İlk 2 maçta malesef onların sistemine ayak uydurduk ve bu bizim için iyi olmadı.. Dün farklıydık aslında, önde girdiğimiz 2.yarıda 51-55i yakaladıktan sonra yediğimiz 19-4lük seri her şeyi bitirdi.. Bu takımın 3.çeyrek kitlenmelerini hep söylüyorum.. Bu seri öncesinde de yazdım 3.çeyrek kitlenmelerini minimuma indiremezsek fener karşısında dönüşümüz zor olur diye.. ama ipekçide her şey çok farklı olmalı.. Kesinlikle onları kendi sistemimize uydurmalıyız.. Sinir edercesine piskopat savunma, olabildiğince sakin yavaş hücumlar.. Süreyi doğru kullanarak yapacağımız iyi top paylaşımı.. Bunlara dikkat edersek ve bunun için çaba harcarsak taraftarın oluşturacağı atmosferden zaten etkilenmemelerine imkan yok.. Ama kontrolü baştan kaptırırsak sonuç farklı olur..
Serinin ben de 2-2ye geleceğini umuyorum ama bu dediklerime dikkat edersek.. Kadro farkı elbette var kabul.. ama o farkı taraftarla, ipekçideki atmosferle kapatmak zorundayız.. Sühan abi de yazmış lebron kobe olsa bu kadar istikrarlı şut atamaz ki dün gaza geldiler biraz da ondan kaynaklandı.. Umutsuzluğa kapılcak bir durum yok, ipekçide gaza gelmelerine izin vermeyeceğiz, 2-2yle daha özgüvenle gideceğiz sinan erdeme..
Muktedir kendini akıllı sanıyorsun değil mi? Akrostiş falan.